مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب فوز و رستگاری
امتیاز کاربران 5.0

تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر گرافیک

سید مرتضی موسوی هستم. از تاریخ 28 شهریور 1394 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر گرافیک تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 29 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
فوز و رستگاری

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ دوشنبه, 01 آبان 02



امشب، شب فوز و رستگاری امیرالمومنین(سلام الله علیه) است؛ همان شبی که سالیان سال منتظرش بود. شاید این جمله ی حافظ حکایت از حال امیرالمومنین(سلام الله علیه) دارد که گفت: 
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی/آن شب قدر که این تازه براتم دادند

او شیفته ی مرگ بود اما نه مرگ در بستر که فرمود: قسم به کسی که جان فرزند ابیطالب در دست اوست، هزار ضربه شمشیر بر من آسانتر از مرگ در بستر است.(1) هیچ وقت از مرگ نمی ترسید بلکه همانند علاقه ی طفل به سینه ی مادرش، به مرگ علاقه داشت.(2)

از تنها چیزی که ترس داشت این بود که آیا می تواند بار ایمانش را سالم به مقصد برساند یا خیر؛ پیامبر(صلی الله علیه و آله) بعد از ایراد خطبه شعبانیه در پایان آن شروع کرد به گریه، علی(ع) عرض کرد: ای رسول خدا(ص) چرا گریه می کنی؟ فرمود: یا علی! گریه ام برای آن چیزی است که در این ماه (ماه رمضان) بر تو وارد می شود گویا می بینم که برای پروردگارت نماز می خوانی در حالی که شقی ترین انسان و شقی تر از پی کننده ناقه ثمود، برانگیخته می شود پس ضربتی بر پیشانی تو وارد می سازد که بر اثر آن محاسنت (با خون) خضاب می شود. علی(علیه السلام) عرضه داشت: یا رسول اللّه و ذلک فی سلامةٍ من دینی؟ فقال: فی سلامةٍ من دینک؛ ای رسول خدا! این (شهادت) در حال سالم بودن دینم(و مسلمان بودنم) است؟فرمود: (بلی) در حال سلامت دینت خواهد بود.(3)

مثل امشب، به آروزیش رسید و ندای «فزت و رب الکعبه»اش بلند شد.(4) فوز و رستگاری در حقیقت همان عاقبت بخیری و سالم رساندن بار ایمان به مقصد است. عاقبت بخیری که امیرالمومنین(سلام الله علیه) به آن دست یافت، آرزوی دیرین بزرگان و اولیای دین و حتی بزرگ ترین خواسته ی آن هاست.

از مرحوم اشراقی، داماد امام راحل(ره) نقل شده است که بنده محضر امام بودم و او از من پرسید اگر خداوند یک دعای از شما مستجاب کند چه از خدا می خواهی؟ عرض کردم: علم زیاد همراه با عمل من از امام پرسیدم شما اگر باشید از خداوند چه می خواهید؟ فرمود: عاقبت به خیری.

حاج آقای قرائتی نیز در یکی از جلسات درس قرآن خود می فرمود: شخصی سه عالم بزرگوار را همزمان در حرم امام هشتم(ع) در سه گوشه می بیند و از هر کدام بدون اطلاع دیگری می پرسد اگر خداوند بفرماید یک دعای مقبوله در این مکان دارید، چه از خداوند می خواهید؟ تک تک آنها فرمودند: عاقبت به خیری .(5)

خوب است در این شب که برنامه ی یکسالمان ریخته می شود، پس از فرج امام زمان(ارواحنا فداه) بهترین دعایمان را عاقبت بخیری قرار دهیم تا همچون مولایمان امیرالمومنین(سلام الله علیه) با ندای «فزت و رب الکعبه» از دنیا رخت بر بندیم.

پاورقی:
1.بحار الانوار، ج97، ص40، حدیث44
2.نهج‌البلاغه، خطبه‌ 5
3.امالی صدوق، ص95، المجلس العشرون
4.بحار، ج41، ص2
5.پاسدار اسلام - اردیبهشت 1387، شماره 317 - اهمّیت و جایگاه عاقبت بخیری در اسلام


=================================================

برای مشاهده ی مطلب مرتبط
شب قدر در سوره قدر
بخشیده شدن گناهان در شب قدر
رابطه ی حضرت زهرا (س) و شب قدر
توصیه های رهبری در مورد شب قدر
شب قدر شب عروج انسان الهي (تكاليف شب قدر)

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما