اگر بخواهیم به صورت خلاصه شعار امسال را توضیح دهیم شامل دو بند می شود که باید به آن توجه داشت:
بند اول: حمایت گری یعنی چه؟
همانطور که والدین برای راه رفتن کودک خود تلاش می کنند و در بعضی از جاها می گذارند کودکشان به زمین بخورد در صنعت، اقتصاد و غیره نیز همین گونه است.
حمایت کردن تنها به معنی کمک مالی نیست و یا کمک فکری کردن بلکه تشویق و تبلیغ و صبر را نیز می طلبد و لازم است ما نیز اگر در یک زمینه کاستی داریم صبر کنیم و با توکل به خدا آن مشکل را حل کنیم هر چند کشور ایران در غالب موارد خودکفا است و تنها نیاز به حمایت دارد.
تا آنجا که می توانیم گوش به یاوه گویی های رسانه های غربی ندهیم و خدای نکرده بلندگوی دشمن نشویم چرا که دشمن می خواهد ما را در تمام زمینه ها وابسته به خود کند و نگذارد ما روی پای خود بایستیم؛ البته این حرف ها با انتقاد کردن تنافی ندارد.
بند دوم: گستره ی این حمایت گری تا به کجاست؟
به صورت خلاصه باید بگوییم گستره ی این حمایت در تمام زمینه ها است و اگر ما می بینیم در هر قسمت کالای ایرانی وجود دارد باید از آن کالا استفاده کنیم تا تولید کننده ی آن دلگرم شود، مثلا در سینما از فیلم های فاخر داخلی استفاده کنیم و یا در فضای مجازی از شبکه های داخلی استفاده کنیم که قابلیت پی گیری دارند و حتی در برخی از موارد خیلی بهتر از شبکه های خارجی است و یا در بازی های کامپیوتری و اندرویدی نیز همین گونه است.
از انیمیشن هایی خرید کنیم که فرهنگ ایرانی اسلامی ما را تبلیغ می کنند نه اینکه خدای ناکرده ما نیز دچار مشکل برخی از کشور های مسلمان شویم و ناخواسته گروهی را تربیت کنیم مانند داعش که موجبات وحشت جهانیان از اسلام شود و فرزند خود را از این طریق حفظ کنیم که خدای ناکرده شیعه ی انگلیسی و یا صوفیه ی داعشی مسلک نشوند.
حال تا آنجا که می شود از کالای ایرانی خرید کنیم البته زمانی که نیاز داشتیم نه اینکه کالاهای قدیمی خود را دور بریزیم و کالای جدید بخریم به هوای اینکه می خواهیم از تولید داخلی حمایت کنیم چرا که الویت برای ما این است که صرفه جویی کنیم و صرفه جویی به معنی خوب مصرف کردن و بهینه مصرف کردن است نه اینکه کم مصرف کردن باشد، با توجه به اینکه اسراف از گناهان کبیره است.
توجه داشته باشیم عده ای از جامعه ی ما مبتلا به مریضی برند مصرف کردن هستند و یا اینکه همیشه می خواهند به روز باشند و هر چیز نویی را مال خود کنند و برای همین هر محصول جدیدی را می بینند هر چند گران باشد، می خرند اگر چه همان محصول را داشته باشند ولی آبشن های کمتری داشته باشد؛ که بیشتر این مشکل و وسوسه در مورد پوشاک و وسایل الکترونیکی رخ می دهد مثلا فرد گوشی مارک الف را دارد ولی با آمدن گوشی مارک ب سریع آن را می خرد هرچند گوشی الف کارش را به خوبی انجام می دهد و نیازی به این گوشی جدید ندارد.
باید به این افراد گفت که به روز بودن یعنی با بصیرت بودن و فهمیدن مقتضای زمانه؛ نه اینکه برای چشم و هم چشمی به اقتصاد خود و جامعه ضربه بزنیم.
شهید چمران:«شاید من نتوانم با شعلههای کوچکم، تاریکیهای نادانیها و کفر را بزدایم، ولی در مقابل آنها پایدار خواهم ماند.»
نکته ی آخر اینکه « عظمت کارمان را بدانیم و برای آن ارزش قائل شویم، هرچند که ما یک نفر هستیم »
مطالب مرتبط
حمایت از کالای ایرانی یعنی مصرف گرایی! معرفی کالای باکیفیت ایرانی حمایت از کالای ایرانی مساوی با حمایت از جوانان حمایت از کالای ایرانی یعنی، چه و چگونه بخرم؟ معرفی کالای باکیفیت ایرانی(۳) معرفی کالای باکیفیت ایرانی(۸) آثار حمایت از تولید ملی حمایت از سرمایه گذار ایرانی حمایت رسانه ها از تولید داخلی وظیفه همگان حمایت از تولید داخلی حمایت از کارگر ایرانی