مشاجرات و بگومگوهای سیاسی همواره حاشیه های نامطلوبی را به بار می آورد. حاشیه هایی که اخلاق انسان را تحت تاثیر خود قرار می دهد. این نکته باید در سفرهای تبلیغی، مورد توجه مبلغین ارجمند باشد.
مبلغین دینی برای نزدیک کردن دلهای مردم به دین و ارزشها تلاش می کنند؛ این مهم با نزدیک شدن دلهای مردم به یکدیگر و دوری از جناح بندیهای سیاسی و مواردی از این دست حاصل می شود. زیرا هر کجا که مشاجرات سیاسی و جناح بندیها وارد شود، اتحاد و انسجام مردم از بین می رود. این شیوه با منطق قرآن نمی سازد. «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَميعا؛ و همگى به ريسمان خدا [قرآن و اهل بيت عليهم السلام] چنگ زنيد.»[1]
نکته مهم: منظور از پرهیز مبلغ از بحثهای سیاسی، بی تفاوتی نسبت به مسائل جامعه(مثل حضور در انتخابات و روشنگی سیاسی در حد نیاز) نیست. زیر که سیاست و دیانت اسلام عین هم هستند. اما نباید مبلغین گرفتار حواشی سیاسی شوند. یک دوست مبلغ تعریف می کرد که در منطقه تبلیغی، از بنده راجع به اینکه کدام رییس جمهور بهتر بودند، پرسیدند؛ بنده به صورت کلی گفتم که هر رییس جمهوری ضعفها و قوتهای مربوط به خود را داشته است، و بدین ترتیب از خواسته آنها که خواهان طرفداری از یک نفر بودند، خلاصی یافتم.
وقتی که یک مبلغ به طرفداری از یک شخص می پردازد، مجبور می شود که اقدامات او را نیز توجیه کند و این کار، چه بسا انسان را به سمت و سوی قضاوت غیر صحیح سوق دهد.
----------- پی نوشت: 1ــ آل عمران/103
تولیدگر محتوا : حیدری
بارگذاری شده در : 1401/10/05
نحوه برگزاری انتخابات پهلوی و جمهوری اسلامی ایران
از سال1337تا 1357 تنها چهار انتخابات برگزار شد در حالی که در طول 33سال نظام جمهوری اسلامی 31 انتخابات برگزار شد که در سطح جهان بی سابقه است.
رضاشاه در مقام پادشاهی مستبد، مجالس فرمایشی برگزار می کرد و از ورود افراد انقلابی و مردمی جلوگیری می کرد.
رضاخان برای جلوگیری از ورود شهید آیت الله مدرس به مجلس هفتم، در سال 1307 دستور داد آرای او در شهر تهران را نخوانند و حتی اعلام کنند که مدرس حتی یک رای هم نداشته است.
خود شاه اعتراف می کرد که انتخابات در رژیم پهلوی آزاد نبوده است.
هیئت تحقیقاتی سازمان سیا در سال 1976 میلادی این فاجعه را این گونه اعلام کرده است: انتخابات ایران همیشه با تقلب و فریب همراه بوده است.
انقلاب اسلامی این ساختار فاسد را به آزادی حقیقی برای مشارکت مردم در انتخابات تبدیل کرد.
واقعیت این است که خیلی از ما، تا قبل از آزمایشات الهی انسان های خوبی هستیم؛ اما در میدان عمل، نمره قابل قبولی را دریافت نمی کنیم؛ یکی از علت های مهم قبول نشدن در میدان عمل، منفعت طلبی است.
خدای بزرگ در قرآن خویش در مورد امتحان گرفتن از انسان ها می فرماید: «أَ حَسِبَ النَّاسُ أَن يُترْكُواْ أَن يَقُولُواْ ءَامَنَّا وَ هُمْ لَا يُفْتَنُونَ؛آيا مردم گمان كردند همين كه بگويند: «ايمان آورديم»، به حال خود رها مىشوند و آزمايش نخواهند شد؟!»[1]
بهترین مثال برای تقریب به ذهن در مورد امتحانات الهی، امتحانات درسی است. شاید خیلی از دانش آموزان تا قبل از امتحان ــ به راست و دروغ ـــ ادعا کنند که ما درسخوان هستیم و سخنانی از این قبیل؛ اما هنگامی که از آنها امتحان گرفته می شود، معلوم خواهد شد که عیار هر دانش آموز چند است(البته امکان قبولی با تقلب در امتحانات درسی هست؛ اما در امتحانات خدا نه).
بنابراین غرض از امتحانات الهی، معلوم شدن ایمان و پایبندی هر کس به دستورات خدای بزرگ است. اگر مسئله پایبندی به مسائل دینی در میان نباشد، معلوم می شود که انسان به دنبال منافع شخصی خود است و نتیجه آن، مردود شدن در امتحانات الهی است. چنان که منافقان صدر اسلام، همین رویه را پیش گرفته بودند: «(اى رسول) اگر اين مردم را براى منفعت آنى و فورى و سفر كوتاه (تفريحى) دعوت كنى البته تو را پيروى خواهند كرد و ليكن اين سفر (به تبوك براى جنگ با روم) بر آنان دراز و دشوار آمد، و مؤكد به خدا سوگند مى خورند كه اگر توانايى داشتيم همانا با شما بيرون مى آمديم، اينان خود را به دست هلاكت مى سپارند و خدا مى داند كه آنها به حقيقت دروغ مى گويند.»[2]
مصادیق زیادی برای مردود شدن در امتحانات الهی ــ به واسطه منفعت گرایی ـــ در جامعه وجود دارد؛ بارزترین آنها در مواقع انتخابات رخ می دهد که هم نمایندگان و هم مردم را درگیر خود می کند و ممکن است حتی جامعه را به مشکلات متعددی دچار کند(فتنه 88)
خدایا به ما توفیق بده در امتحاناتی که برای ما پیش می آوری، منفعت طلبی، ما را از کسب نمره قبولی باز ندارد. آمین.
پی نوشت:
1ــ عنکبوت/2
2ــ نور/42
تولیدگر محتوا : سید
بارگذاری شده در : 1401/10/05
جامعه ی ایرانی اسلامی یکپارچه
انسان موجودی اجتماعی و وابسته به هم نوع خلق شده است.در حیات طیبه اسلامی بی تفاوت بودن نسبت به هم نوع ،حتی اگر دین و آیین او با ما یکسان نباشد مورد مذمت است.مشخص نیست منشاء چند دسته کردن جامعه از کجاست و فتنه گر این ماجرا کیست؟زمان انتخابات که می شود بنی آدم اعضای یکدیگرند اما پس از آن هرکس به دنبال حزب و نژاد خودش است.
اصولگرا به دنبال اصولگرا اصلاح طلب به دنبال اصلاح طلب و مذهبی به دنبال مذهبی می رود و الباقی را رها می کند.مثل آن است که غیر از آن چه خودشان هستند و می خواهند را در زمانی که به انها نیاز ندارند عضو جامعه ی خود نمی دانند.
قبل از انتخابات یک تکه و بعد از انتخابات جامعه را چهل تکه می کنند.باید خطاب به این افراد عرض کرد ما با همه ی کسانی که مسلمان نیستند،شیعه نیستند،باحجاب و معتقد نیستند شده ایم ایران اسلامی.پس آنها هم عضوی از اعضای ما هستند و حقوقی برابر دارند .حال که آنها را عضو جامعه ی خود دانستیم باید تلاش کنیم این جامعه ی مختلف الاضلاع را مدیریت و اصلاح کنیم.
تولیدگر محتوا : سیّد
بارگذاری شده در : 1401/10/05
قاطعیت رهبری در جریان تحصن مجلس هفتم
کشور ما در زمان انتخابات مجلس ششم و مخصوصا هفتم شاهد حواشی تاسف باری بود که اگر همت و قاطعیت رهبری نبود، معلوم نبود که کشور به کدم سمت می رفت.
در آستانه برگزاری مجلس هفتم عده ای از نمایندگان دوم خرداد در اعتراض به رد صلاحیت عده ای از همفکران خود در مجلس ششم دست به تحصن زدند و خواستار عدم برگزاری انتخابات یا تعویق آن(در روز یک اسفند۸۲) شدند. همزمان با این تحرکات عده ای از استانداران و معاونین وزرا از سمت خود استعفا دادند. در این شرایط حساس، رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورای نگهبان، با دعوت آنها به رعایت قانون فرمودند: «آقایان احراز را حتمى بگیرید؛ اما دایره محرز را خیلى تنگ نگیرید.» و با این دستور تعداد بشتری از نمایندگان احراز صلاحیت شدند. اما باز هم نمایندگان اصلاح طلب راضی نشدند. دراین هنگام معظم له با قاطعیت فرمودند: «انتخابات باید در موعد خود – روز اول اسفند – بدون حتى یک روز تأخیر انجام گیرد. من متأسفم از این که بعضى افراد از روى غفلت، همان حرف هایى را تکرار مى کنند که دشمنان این ملت مى زنند.» سرانجام با لجبازی و تحریم انتخابات توسط برخی از گروه های دوم خردادی، اصول گرایان به مجلس را یافتند و آنها با یک شکست سنگین از صحنه کنار رفتند.[۱] قاطعیت مقام معظم رهبری در ماجرای مجلس هفتم، همت بلند ایشان را بار دیگر به همه ثابت کرد. صفتی که اگر نباشد، خیلی از کارها سامان نمی گیرد. مولی الموحدین علی(علیه السلام) می فرماید: «کُنْ بَعِیدَ الْهِمَمِ إِذَا طَلَبْتَ ؛ هر گاه در پی چیزی هستی ، بلند همت باش.»[۲]
نکته مدیریتی؛ گاهی برخی از مماشات ها، باعث سنت گذاری غلط برای آیندگان خواهد شد. از این رو رهبر انقلاب می دانست که اگر انتخابات در موعد مقرر برگزار نشود، به انحاء مختلف در آینده مشکل ساز خواهد شد. چنان که در انتخابات ۸۸ برخی خواستار تجدید انتخابات شدند. بنابراین اگر قاطعیت رهبری در انتخابات مجلس هفتم نبود، بهانه بهتری به دست فتنه گران می افتاد.
پی نوشت ۱ــ کلیک کنید https://www.mashreghnews.ir/news/424805
۲ــ تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص ۴۴۸ ، ح ۱۰۲۷۶
تولیدگر محتوا : سید
بارگذاری شده در : 1401/10/05
غول دلالی
به نام خدا غول دلالی باز دم عید شده بود و محمد از دست خالی بودن بعضی از دور و اطرافیا گرفته و ناراحت بود. خیلی دلش می خواست بتونه کاری براشون بکنه اما مشکلات اونا بیشتر از حدّ توانش بود. مدتی بود که مدام برام راجع به راه اندازی یه کار تولیدی حرف می زد. تا این که یه روز با خوشحالی اومد و گفت که قراره پولی دستش بیاد که می تونه توی این راه ازش استفاده کنه. می گفت هر چند پولش خیلی زیاد نیست، ولی دلش می خواد باهاش یه تولیدی کوچیک راه بندازه که کنارش چند نفری نون سفره زن و بچه شون رو دربیارن و شرمنده شون نشن. این بود که ازم خواست که اگه طرح یا ایده ایی دارم حتما باهاش در میون بزارم. منم یاعلی گفتم و شروع کردم به تحقیق در مورد کسب و کارهای تولیدی مختلف. سر یک هفته نتیجه تحقیقاتم شد یه لیست بلند بالا از کارهای تولیدی کوچیک و متوسط. از راه اندازی کارگاه خیاطی و جوراب بافی گرفته تا پرورش مرغ محلی و بوقلمون و اردک و ماهی زینتی و یا حتی بسته بندی خشکبار و میوه که یک طرف لیستم رو از بالا تا پایین پر کرده بودند و طرف دیگه لیست هم در مورد حداقل سرمایه مورد نیاز هرکدوم، میزان ریسک و بازار فروش محصولات شون توضیحات مفصلی داده بودم. وقتی لیست رو نشون محمد دادم، خیلی خوشش اومد. همین طور خیره به کاغذ موند و با لبخندی توام با خوشحالی گفت: " بی خود نیست که میگن پشت هر مرد موفق، یه زن موفق هست. " منم قیافه ایی به خودم گرفتم و طوری که اصلاً معلوم نشه چقدر از تعریفاش ذوق زده شدم، گفتم: " کار خیلی سختی نبود" و یه لیست دیگه از مراحل کار و مجوزهای لازم برای شروع و یکسری از ریزه کاری هایی که تو تحقیقاتم بهشون رسیده بودم رو براش رو کردم. محمد که چشماش حسابی گرد شده بود، لب هاشو غنچه کرد و سوت کش داری زد و گفت: " ابالفضل، چه خبره! " کمی که گذشت خودشو جمع و جور کرد و رو به من گفت: " ان شاء الله کارمون که گرفت یه هدیه خوب پیش من داری." خلاصه از بین گزینه های پیشنهادیم دو مورد رو انتخاب کرد و قرار شد با مشورت با یکی از آشناهایی که دستی بر آتش داشت، از فردای اون روز، تو ساعات بیکاریش دنبال گرفتن مجوّزهای لازم و فراهم کردن امکانات مورد نیاز بره. روزها همین طور می گذشت و محمد همچنان پیگیر کار بود و بیشتر توی چم و خم مقررات پیچیده و دست و پا گیر راه اندازی تولیدیش فرو می رفت. هر روز بدون پیشرفت قابل توجهی به خونه برمی گشت و از سنگ اندازی های ادارات و سازمان های مختلف گلایه می کرد. تا این که یه روز خسته و کوفته اومد و خبر داد که به پیشنهاد یکی از همکارهاش، پول رو به یکی از غول های بازار خرید و فروش مرغ و گوشت داده که باهاش کار کنه و ماهیانه یه سود منصفانه بی دردسر بهش بده و تاکید کرد که درصدی از سود رو حتما برای کمک به خانواده های نیازمند کنار می زاره. منم اون لحظه واقعاً موندم که آیا منظور محمد از غول بازار مرغ و گوشت همون واسطه هایی هستن که این روزا بازار این دو کالا رو حسابی به هم ریختند یا …. ؟!!
#احسن_الحال
#تولید_پشتیبانی_رفع_موانع
تولیدگر محتوا : باد صبا
بارگذاری شده در : 1401/10/05
پرتقال خونی
به نام خدا
پرتقال خونی
محسن رو به ستاره کرد و گفت: " خانوم بی زحمت اون ظرف آجیلو بیار" و دوباره به سمت محمود آقا برگشت و گفت: " خب باجناق جان تعریف کن ببینیم، کار و کاسبی امسال چطور بود ؟ نون و روغن به راه بود ایشاالله ؟ " و با خنده ادامه داد : " پسته بخور محمود جون که غیرعید دیگه گیرت نمیاد."
محمود آقا یه قاچ از پرتقال خونی توی پیش دستی رو تو دهنش گذاشت و گفت: " چی بگم سید محسن؟ دست رو دلم نزار. بازار که تعریفی نداره. افتاده دست یکسری دلال که هر روز قیمت مواد اولیه رو همون جوری که عشق شون می کشه بالا و پایین می کنن. از نظارت و حمایت دولت هم که خبری نیست. توی همچین بازاری تولید کننده جایی نداره. تا بخواد به خودش بیاد زمین خورده. همین دیروزی خبر ورشکستگی یکی از رفقا رو بهم دادن. بنده خدا هفت پشت شون کارخانه دار نساجی تو اصفهان بودن. اینقدر بازار بالا پایین شد و بحران براش درست شد شد که طفلک یه وقت به خودش اومد و دید زیر خروارها قرض گیر کرده و نمیتونه از جاش جنب بخوره."
محسن نفس عمیقی کشید و گفت: " آره آقا محمود صنف ما هم تعریفی نداره متاسفانه. خیلی از بچه ها تغییر شغل دادن."
محمود یه قاچ دیگه از پرتقال خونی رو توی دهنش گذاشت و گفت: " محسن جون میدونی که الان کشورها تو دنیا، صنعتی شدن شون رو از صنایع نساجی و پوشاک شروع می کنن، چون صنعتی هست که هم اشتغال زایی بالایی داره و هم ارز آوری می کنه، ولی تو کشور ما این قدر واردات بی رویه پارچه و نخ و پوشاک زیاده و این قدر هزینه های تولید بالاست که قیمت تمام شده تولیدات داخلی نسبت به اجناس وارداتی چندین برابر میشه. شاید
اگه دولت روی زیرساخت های صنعت نساجی سرمایه گذاری می کرد،
اگه از نظرات بخش خصوصی توی سیاست گذاری های کلانش استفاده می کرد،
اگه فرهنگ استفاده از کالای داخلی رو به شیوه های مختلف رواج می داد،
اگه واردات کالای خارجی رو تا این حدّ سهل و آسان نمی کرد،
اگه کمی از فشارهای بیمه ای و مالیاتی رو از روی دوش تولید کننده برمی داشت و سازمان مالیاتی از هر حربه ایی برای وصول مالیات استفاده نمی کرد،
اگه بانک ها به راحتی تسهیلاتی می دادن که با اون ماشین آلات قدیمی و فرسوده جاشون رو به تجهیزات مدرن و بروز بدن،
الان وضعیت نساجی ما این طور نبود و توی دنیا حرفی برای گفتن داشتیم.
محسن که انگار گُر گرفته بود، از جاش بلند شد و همین طور که پنجره پذیرایی رو کمی باز می کرد تا هوای تازه وارد اتاق بشه، لبخند تلخی زد و پرسید: " به نظرت هیچ دولتی می تونه این اگرها رو عملی کنه ؟ بیخیال آقا... "
محمود دستمالی برداشت و ردّ آب قرمز پرتقال رو از روی دست ها و لب و لوچه اش پاک کرد و گفت: " اگه تو انتخاب مون دقّت بیشتری کنیم و دولتی روی کار بیاریم که مدیرانش اعتقاد قلبی به تولید داخلی داشته باشن و باور کنن که ما با تولید داخلی می تونیم اقتصاد کشور رو نجات بدیم و برای این مساله برنامه ی قوی داشته باشن، چرا که نه؟! خلاصه محسن جون ردّ سوء مدیریت بد جوری تو بعضی از قسمت ها داره خودشو نشون میده."
#احسن_الحال
#تولید_پشتیبانیها_مانع_زدایی
تولیدگر محتوا : باد صبا
بارگذاری شده در : 1401/10/05
اهمیت آیندهنگری در گزینش و انتخابها
یکی از مهمترین شاخصههای عقل، آیندهنگری است یعنی شما همین حالا سعی کنید آثار و نتایج آتی انتخاب هر گزینه را تصور کنید. برای مثال شما به عنوان مرد خانه سعی دارید با کم کردن هزینههای جاری خانواده مبلغی را به صورت ماهیانه برای آینده بچهها پسانداز کنید. فهرستی از مواردی که باید در مورد آنها کنترل بیشتری به خرج بدهید تهیه میکنید، آخر از همه به سراغ مواد غذایی میروید. این فکر به ذهنتان میرسد که اگر هر هفته یک وعده به جای گوشت، از فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس استفاده کنید میتوانید پول کمتری را برای این بخش از هزینههای خانه خرج کنید. حالا دو گزینه پیش روی شما قرار گرفته است: گوشت یا فرآوردههای آن؟ اگر به چند سال بعد فکر کنید یعنی به وقتی که شما پیر تر شدهاید و بچهها هم بالغتر، و تصور کنید که چگونه مجبورید چند برابر پولی را که از این طریق صرفهجویی کرده بودید خرج دکتر و دارو کنید، مسلماً انتخاب بهتری را انجام خواهید داد.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1401/10/05
به کی رأی بدیم؟ - 2
یه عده هستن که عین ستاره دنباله دار هالی هر چند وقت یه بار خودشون رو نشون میدن و باز دوباره ما باید چشم بذاریم که برن قایم شن... خیلی هم اتفاقی بازه دیده شدنشون، دم انتخاباته! البته اگه راهش رو بلد باشید و پولش رو هم پرداخت کنید میتونید بچه هاتون رو بفرستید مدرسه ای که اینا ساختن.! بیشتر بگم کانال توقیف میشه! ولش کن. هوا چقدر گرمه چند وقته!
البته یه وقت نرید فرهنگستان زبان و ادب فارسی، چون اونجا هم کاشی کاری کردن... اوه اوه الان که نگاه میکنم چند جای دیگه هم شعرشون کاشی کاری شده ولش کنید!
یه راهنمایی دیگه، آخر مخفف هایی که درست میکنن همیشه آ داره!
به اینا رأی بدید چون اگه به حرفشون گوش نکنید - شاید خودتون ندونید - ضد انقلابید! اصلا اگه اینا بد بودن که اینقدر مسئولیت نداشتن!
لینک همین مطلب در ایتا
https://eitaa.com/tanzac/1372
تولیدگر محتوا : ابراهیم
بارگذاری شده در : 1401/10/05
به کی رأی بدیم؟ - 3
یه عده دیگه هستن که همیشه هستن. یعنی لازم نیست چشم بذاری و اونم چهار سال قایم بشه و دم انتخابات جلوت سبز بشه! همیشه عین دماغت که جلو چشمته، جلوته! یه بار با لباس خلبانی، یه بار با موهای بور و چشم رنگی و کت و شلوار و یه بارم با لباس خاک و خولی! به اینا رأی ندید، صبر کنید دفعه بعد بیشتر تلاش کنن و از زباله برق تولید کنن، خدا رو چه دیدی شاید ما هم ژاپن شدیم از همین مسئولینی که ولکنِ بازنشستگیشون اتصالی کرده تونستیم چند مگاوات برق صادر کنیم و دلارش رو بزنیم به زخم اختلاسمون! یا شاید هم همون جای قبلی بمونن املاکی که دادن به رفتگرها، بروکراسی اداریش رو رد کنه و برسه دستشون!
البته اینم بگم که ممکنه اونایی که تو قسمت دوم گفتم بگن به اینا رأی بدید! اونجا گول نخورید چون شاید مشاور اینا پول کاشیکاری چند تا از جاهای اونا رو داده باشه و شده باشه سخنگوی اونا!
https://eitaa.com/tanzac/1374
تولیدگر محتوا : ابراهیم
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شورای دانشآموزی – 1
با بچهها نشسته بودیم تو حیاط و داشتیم تخمه میشکستیم که ناظم میکروفون رو برداشت و توش فوت کرد تا مطمئن بشه صداش به ما میرسه. وقتی مطمئن شد دوباره فوت کرد و بعد سرفه کرد و آخرش هم گلوشو صاف کرد! با فریاد گفت: «بچهها گوش کنید! بچهها گوش کنید! حیوون با تو ام ها! قراره انتخابات شورای دانشآموزی برگزار بشه. هر کی میخواد نامزد بشه بیاد دفتر اسم بنویسه. خر تو خری نیست که هر خری بیاد و رای بیاره. من و آقای مدیر و مربی پرورشی باید صلاحیتتون رو تایید کنیم.» محکم زدم پس کله محمود و گفتم: «خودشه. بهترین فرصته تا به همه نشون بدم چقدر محبوبم!» محمود پس کلش رو خاروند و چند ثانیه تو چشمهام خیره شد و خیلی جدی گفت: «داداش با دولت پنهان میخوای چه کنی؟» و بعد پقی زدن زیر خنده. ولی من عزمم رو جزم کرده بودم. یه راست رفتم دفتر مدیر و گفتم: «آمدهام؛ برای مدرسه، برای بچهها. تاییدم کنید؛ برای بچهها، برای مدرسه.» ادامه دارد ...
لینک همین مطلب: https://eitaa.com/tanzac/1376
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شورای دانشآموزی – 2
ناظم گفت: «انگل خان این حرفها رو حسن تو دور دوم زد. یه چیز جدید بگو.» گفتم: «پس آمدهام تا شورا به دست نااهلان نیفتد» پس کلش رو خاروند و نفس عمیقی کشید و جواب داد: «تو مثل این که واقعا جوگیری. بیا دفتر واسه مصاحبه» با اعتماد به نفس کامل گفتم: «آمادهام» و رفتم تو. مربی پرورشی و مدیر هم اومدن. مدیر یه مرد شصت ساله با شکم بزرگ و موهای سفید بود.
مربی پرورشی یه مرد پنجاه و چهار ساله با شکم بزرگ و موهای جو گندمی. نشستند پشت میز بزرگ چوبی قهوهای و من هم این طرف روی صندلی. صندلی اونها چوبی بود و همرنگ میز. صندلی من از این آهنی داغونها که کنکورهای دهه شصت رو روش برگزار میکردن.
اولین سوال رو مربی پرورشی پرسید: «اسم پدر حضرت ابراهیم چی بود؟» نفس عمیقی کشیدم و با اعتماد به نفس گفتم: «ابو ابراهیم» ناظم نزدیک بود منفجر بشه. دو لبش رو سفت روی هم گذاشت تا خندش نپاشه بیرون. مربی پرورشی و مدیر یکم اخم کردن. مدیر با همون حالت اخمو گفت: «سوال بعدی رو با دقت جواب بده. چرا پرندهها تخم میذارن ولی حامله نمیشن؟» سرم رو انداختم پایین و گفتم: «روم نمیشه جواب بدم.» مدیر لبخند پدرانهای زد و گفت: «آفرین به نجابتت. ولی خجالت نکش. بگو چرا پرندهها حامله نمیشن؟» گفتم: «چون افتادگی رحم دارن!» این رو که گفتم مدیر داد زد «برو بیرون نبینمت!»
لینک همین مطلب: «https://eitaa.com/tanzac/1377»
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1401/10/05
رای دادن یا رای ندادن
تصور کنید آخر هفته شده و شما دو انتخاب در پیش رو دارید: درس خواندن یا رفتن به مهمانی
در دوگانه ي بين مهماني و درس خواندن در تعطيلات آخر هفته، تمام مؤلفه ها به نفع مهماني است.
امّا اثر مهماني گذراست و درس خواندن آينده را متحوّل ميكند!
این یک مثال فرضی بود اما شما در دنیای واقعی و شرایط این روزهای ایران دو انتخاب دارید:
رای دادن یا ندادن
همانطور که در دوگانه مهمانی و درس خواندن مشاهده کردید، تأثير نرفتن پاي صندوق رأي نيز گذراست و بعد از يك ماه، ديگر كسي از ميزان آراي رئيس جمهور منتخب نميگويد، امّا تأثير آراي اخذ شده، بيش از چهار سال دوام دارد.
حال اختیار با شماست:
رای دادن یا رای ندادن
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
انتخابی درست داشته باشیم
فکر کنید برای دخترتون اومدن خواستگاری؟
حالا داماد با گل و شیرینی تشریف آوردن تا شما به قول معروف برای غلامی قبولش کنید.
توی جلسه خواستگاری هم مادر ماه داماد کلی ازش تعریف میکنه و وجنات این شاخ شمشاد رو براتون لیست میکنه.
خب حالا بعد از این تعاریف مادر و خود داماد از خودشون، دیگه تشریف میبرید محضر برای عقد
طبیعتا نه
بعد از اینکه تشریفون رو بردن شما شروع به تحقیق و تفحص در مورد آقا پسر میکنید،
و مو رو از ماست میکشید بیرون، که خب حقم دارید.
ناسلامتی سرنوشت دخترتون به این قضیه گره خورده.
اما همین ماهایی که سر خواستگار دخترمون اینقدر حساسیت به خرج میدیم، توی یک قضیه ی بسیار مهمتر و عمیق تر سهل انگاری میکنیم.
در مورد انتخابات صحبت میکنم.
قضیه ای که سرنوشت همه دخترها، پسرها، پیرها و جوون هامون بهش گره خورده.
خیلی اوقات بدون تحقیق و تفحص دقیق و فقط تحت جوی که رسانه ها درست میکنند یک شخص رو انتخاب میکنیم. انتخابی که اگر غلط باشه 80 میلیون نفر به مدت هشت سال باید تقاصش رو پس بدن.
لطفا درست انتخاب کنیم.
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
انتخاب درست نامزدها
در یک شب سرد زمستانی پسری جوان نفس نفس زنان خودش را به یک تاکسی زرد رنگ رساند.
راننده پسر را دید که رنگ به رخساره ندارد. دقیق که نگاه کرد، متوجه چاقویی شد که در پهلوی پسر جوان جا خوش کرده بود.
ذره ذره خون پسرک جاری میشد.
راننده پسر را روی صندلی نشاند و سریع استارت زد.
پسرک ناله میکرد.
مرد به سرعت در خیابان ها ویراژ میداد و بعد از دقایقی جلوی یک رستوران مجلل ترمز کرد.
زیر شانه های پسرک را گرفت و او را کشان کشان به رستوران برد و پشت یک میز نشاند.
سریعا یک پرس چلوکباب سفارش داد و آن را جلوی پسر گذاشت.
از آنجایی که پسر دیگر نایی نداشت، راننده با لبخندی مهربانانه قاشق قاشق به پسر غذا میداد.
غذا که تمام شد، پسرک هم جان به جان آفرین تسلیم کرد.
حکایت عجیبی بود، اما بعید نیست این بلا چند وقت دیگه سر ما هم بیاد.
آره تعجب نکنید.
چند وقت دیگه انتخابات ریاست جمهوریه و کاندیدها با برنامه هاشون میان تو میدون
اما ممکنه بعضی از رسانه ها یا خدایی نکرده بعضی از کاندیدها به جای وضعیت معیشت چیز دیگری رو به عنوان نیاز اصلی مردم معرفی کنند.
باید حواسمون باشه بازی نخوریم و از مساله اصلی منحرف نشیم.
موفق باشید.
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
یک انتخاب درست
میدونید بیشترین مشارکت انتخابات ریاست جمهوری ایران در چه زمانی بوده؟
زمان جنگ
وقتی که کشور با بحران عجیب و غریب جنگ دست و پنجه نرم میکرد و دولت بنی صدر هم کاری جز کارشکنی انجام نمیداد.
توی این شرایط دشوار مردم پای صندوق ها اومدن و با یک انتخاب درست کشور رو از شرایط بحرانی خارج کردند.
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شعار انتخاباتی
متن شماره 28:
شعار انتخاباتی:
بیاییم اینبار جور دگر به شعارها نگاه کنیم، به جای اینکه بگوییم فلان شعار متعلق به این کاندید است، ایندفعه شعار متعلق به رای دهندگان را با یکدیگر بخوانیم، شعار افرادی که در بین ما نیستن، ولی اگر بودن، شعارشان همین بود.
شعار حاج قاسم: به عشق شهدا رای میدهم
شعار شهید حججی: حسینی وار رای میدهم
شعار امام خمینی: انقلابی به پای صندوق های رای خواهم آمد
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
زنده ای؟
متن شماره 40:
زنده ای؟
امام خمینی یک جمله زیبا داره که میگه: من کار ندارم کی رئیس جمهور می شود، به من مربوط نیست، من خودم یک رأی دارم به هرکه دلم می خواهد می دهم، شما هم همین طور. اما اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید مشارکت کنید.
آره عزیزم ، دقیقا حرف ما هم همینه، اگر میخواهی نشون بدی که هستی، وجود داری، مهمی، و کشورت هم برات مهمه، باید توی انتخابات شرکت کنی، اگر اعلام حیات نکنی، و دشمن ببینه توی مسائل مهم کشورت حضور نداری، امثال داعش به خودش اجازه میده بیاد سمتت.
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شورای دانشآموزی – 6
محمدحسین با سرافکندگی رفت تو صف. با اقتدار میکروفون رو گرفتم. بسم الله گفتم و شروع کردم: «آمدهام تا از قدرت گرفتن مشتی مقدسنما جلوگیری کنم. آمدهام تا اعتبار روحانیت شیعه و ائمه جماعات محفوظ بماند و خرج صندلی پست و حقیر و بیارزش شورای دانشآموزی نشود. شورایی که تنها دستاوردش کاسهلیسی مدیر است.» ناظم زیر لب لبخندی زد. ادامه دادم: «کسانی که هر چه میشود از دین مایه میگذارند گزینههای شایستهای نیستند» بچهها هیجانزده شدند و شروع کردن به شعار دادن: «مرگ بر منافق» میدونستم کار طرفدارای محمدحسینه. محکم ادامه دادم: «منافق کسانی هستند که کنار من ایستادهاند» اشتباها به جای این که بگم "مقابل من" گفتم "کنار من" و چون تنها کسی که کنارم بود ناظم مدرسه بود یه پسکلهای محکم خوردم! میکروفون رو از دستم کشید و گفت: «شعور ندارید. نطق انتخاباتی تمومه. فردا انتخابات برگزار میشه. زودتر از موعد!
لینک همین مطلب: «https://eitaa.com/tanzac/1381»
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1401/10/05
تحقیق از نامزدهای انتخاباتی
تحقیق از نامزدهای انتخاباتی
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شورای دانشآموزی – 7
برگزاری انتخابات زودتر از موعد اعصابم رو خرد کرد. میخواستم تو مناظره با محمدحسین حالش رو بگیرم و به چالش بکشمش. انتخابات، دوشنبه یعنی یک روز زودتر از موعد برگزار میشد. بنا شد کمیتهای تشکیل بشه برای صیانت از آراء. دوره قبل پچپچهایی بین بچهها شده بود که مدیر تو صندوقها دست برده. مدیر هم واسه این که این لکه ننگ رو از پیشونیش پاک کنه صیانت از برگههای رای رو به خود بچهها سپرد. من و محمدحسین مسئول کمیته صیانت شدیم و قرار شد سر صندوق حضور داشته باشیم. بالاخره انتخابات شروع شد. از یک ساعت قبل از شروع رایگیری، تبلیغات ممنوع شده بود. بابای محمدحسین که همیشه قبل از نماز میاومد اون روز صبح اومده بود و دم صندوق با بچهها حرف میزد و دعوتشون میکرد به محمدحسین رای بدن! بچهها تو صف بودن که یکهو صدای داد و بیداد و دعوا شروع شد. از پشت میز بلند شدم و سریع دویدم بیرون. دیدم دماغ یکی از بچهها داره خون میاد. نفر پشت سریش نامزد بود و بهش گفته بود بهم رای بده. این بنده خدا هم قبول نکرده و در نتیجه با مشت سعی کرده بود نظرش رو عوض کنه! یعنی انتخابات به این دموکراتیکی واسه فرانسویهام آرزوس! به هر بدبختیای بود رایگیری تموم شد. بچهها رفتن سر کلاس و من و محمدحسین و چند تا دیگه از بچهها موندیم که رایها رو بشمریم. اول کل رایها رو شمردیم: 256 نفر تو انتخابات شرکت کرده بودن. 126 نفر به خانواده مدیر و ناظم و مربی پرورشی فحش رکیک داده بودن که میشد آرای باطله. شروع کردیم با دقت رایها رو شمردن. 130 رای بود و هر کس حق داشت به پنج نفر رای بده. اون سه نفر مهم نبودند و همه میدونستن قدرت اصلی دست من و محمدحسینه و رقابت هم بین ماست. زیر چشمی حواسم به محمدحسین بود. داشت واسه خودش الکی ضربدر میزد و رایهاش رو بالا میبرد. خدا رو شکر اون حواسش به من نبود! چون من هم همین کار رو میکردم. بالاخره شمارش آراء تموم شد ... ادامه دارد ...
لینک همین مطلب: «https://eitaa.com/tanzac/1382»
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1401/10/05
رای بی رای
رای بی رای به سه دلیل: صف مرغ بهتر از صف رایه، جنگ داخلی خیلی حال میده و دیدن رنج فقرا لذت بخشه.
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1401/10/05
رای ندی، دیگران رای میدن
یه رفیق داشتم 20 میلیون وام میخواست. تا یه قدمی جور شدنش رفت و یکهو به هم خورد. دمق شده بود. یه وام دیگه واسش پیدا کردم 17 میلیون. گفت نمیخوام. فقط 20 تومنی. گفتم حالا که اون جور نمیشه حداقل این رو بگیر. گرفت و کارش راه افتاد. انتخابات هم همینه. اگه نامزد مورد نظرت بین اینها نیست نزدیکترین فرد به اون شخص رو انتخاب کن و بیا پای صندوق. رای ندی، دیگران رای میدن و رئیس انتخاب میکنن.
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1401/10/05
کفتارها منتظر شکارند!
کفتارها منتظر شکارند!
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
صندوق های رای را نشانه گرفته اند
کسانی که دیروز حاج قاسم را به شهادت رساندند، امروز صندوق های رای را نشانه گرفته اند...
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
انگشتهای بی رنگ دیده نمی شوند.
انگشتهای بی رنگ دیده نمی شوند.
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
اگر امروز شناسنامه ات مهر نخورد، فردا به دهانت مهر خواهد خورد...
اگر امروز شناسنامه ات مهر نخورد، فردا به دهانت مهر خواهد خورد...
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
اگر امروز جاده انتخاب را مسدود کنی، فردا مسیر اعتراضت مسدود می شود
اگر امروز جاده انتخاب را مسدود کنی، فردا مسیر اعتراضت مسدود می شود.
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
سرنوشتم را به انتخاب تو می سپارم...
سرنوشتم را به انتخاب تو می سپارم...(از زبان نوجوان)
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
فردای من به انتخاب امروز تو گره خورده است...
فردای من به انتخاب امروز تو گره خورده است...(از زبان نوجوان)
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
اگر《تو》 انتخاب نکنی، 《من》 برایت انتخاب میکنم!
اگر《تو》 انتخاب نکنی، 《من》 برایت انتخاب میکنم!
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شمارش معکوس برای تغییر وضع موجود...
شمارش معکوس برای تغییر وضع موجود...
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
انگشت بی اثر، اعتراضی بی ثمر!
انگشت بی اثر، اعتراضی بی ثمر!
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
خاکریز انتخابات
اگر از خاکریز انتخابات عقب نشینی کنیم، قرارگاه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی سقوط می کند.
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
امروز حق رای داری
تاریخ فراموش نخواهد کرد روزی زنان برای داشتن حق رای جنگیدند.
امروز حق رای داری!
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
مرزهای فرهنگ، اقتصاد و سیاست با اثر انگشت های ما ایمن می شود
مرزهای فرهنگ، اقتصاد و سیاست با اثر انگشت های ما ایمن می شود.
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
مشارکت یعنی shift+delete کردن فیک های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی
مشارکت یعنی shift+delete کردن فیک های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی.
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
رای ندادن نشانه 《اعتراض》 نیست، نماد《 بی تفاوتی 》 به سرنوشت خود است
رای ندادن نشانه 《اعتراض》 نیست، نماد《 بی تفاوتی 》 به سرنوشت خود است.
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
مشارکت تنها راه برون رفت از بن بستهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی
مشارکت تنها راه برون رفت از بن بستهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی.
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
حق انتخاب قابل انتقال به غیر نیست.
حق انتخاب قابل انتقال به غیر نیست.
تولیدگر محتوا : معراج
بارگذاری شده در : 1401/10/05
مخالفت نکن، مشارکت کن
مخالفت نکن، مشارکت کن
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
اشتباه نکن، انتخاب کن
اشتباه نکن، انتخاب کن
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
ملت غیرت داره غارت نمیشه
ملت غیرت داره غارت نمیشه
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
بیایید ای کاشهایمان را به خاطرات تبدیل کنیم
بیایید ای کاشهایمان را به خاطرات تبدیل کنیم
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
ایران روی سر انگشت هایمان میچرخد
ایران روی سر انگشت هایمان میچرخد
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
از من تا ما یک رای فاصله است
از من تا ما یک رای فاصله است
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
با رأی ایران را بیارای
با رأی ایران را بیارای
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
رأی، رویای بی ریای رهاییست
رأی، رویای بی ریای رهاییست
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
بسی رای دادم در این سرزمین
بسی رای دادم در این سرزمین
که کشور شود ایمن و آهنین
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
رأی من میدهم از رأی خودم دلشادم
رأی من میدهم از رأی خودم دلشادم
حامی کشور ایران شدم و آزادم
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
مرده آن است که تحریم کند صندوق را
سعدیا رأی به این ملک نمیرد هرگز
مرده آن است که تحریم کند صندوق را
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
عزت ایران
من به آنهایی که حتی نظام را قبول ندارند، گفتم ایران را که قبول دارید؛ برای عزت ایران بیایند؛ حالا بعضی گوش میکنند بعضی هم گوش نمیکنند.
بیانات در دیدار مردم نجف آباد ۱۳۹۴/۱۲/۵
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1401/10/05
حضور آگاهانه در انتخابات
حضور آگاهانه در انتخابات و انتخاب هوشمندانه از سوی آحاد مردم، مشارکت در سرنوشت کشور است.
بیانات در دیدار زائران و مجاورین حرم مطهر رضوی علیهالسلام ۱۳۸۴/۱/۱
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1401/10/05
.در انتخابات شرکت کنید
در انتخابات شرکت میکنم تا کسانی که ممسئولیت حکمرانی بر من را بر عهده بگیرند که سخنان هرزه منشاء جلب نظرات به سوی ایشان نباشد!
وَ زَيَّنَ لَهُمُ الْخَطَلَ
سخنان فاسد و هزل و باطل را در نظرشان زینت بخشید.
خطبه ۷ نهج البلاغه
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1401/10/05
در انتخابات شرکت کنید
در انتخابات شرکت می کنم تا کسانی بر من حکمرانی کنند تا در بزنگاه ها را به سود دشمن واگذار نکنند!
اگر هاشم بن عتبه را زمامدار مصر میکردم، میدان نبرد را براى عمروعاص و لشکریانش خالى نمىگذاشت
خطبه ۶۸ نهج البلاغه
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1401/10/05
در انتخابات شرکت میکنم تا
در انتخابات شركت ميكنم تا كساني حكمراني بر من را بر عهده بگيرند كه كاردان بوده و با اشراف تام به امور وارد ميدان شوند!
«وَ اَلْعَامِلُ بِالْعِلْمِ كَالسَّائِرِ عَلَى اَلطَّرِيقِ اَلْوَاضِحِ؛ و عمل كنندۀ از روى آگاهى، چون روندهاى بر راه راست است».
خطبه 154 نهج البلاغه
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1401/10/05
در انتخابات شرکت می کنم تا.
در انتخابات شركت ميكنم تا كساني حكمراني بر من را برعهده بگيرند كه، متفكر، دلير، فروتن باشد. نه ازدل خوش كنندگان به عناوين و القاب!
وَ قَالَ عليهالسلام فِي صِفَةِ اَلْمُؤْمِنِ اَلْمُؤْمِنُ بِشْرُهُ فِي وَجْهِهِ وَ حُزْنُهُ فِي قَلْبِهِ أَوْسَعُ شَيْءٍ صَدْراً وَ أَذَلُّ شَيْءٍ نَفْساً يَكْرَهُ اَلرِّفْعَةَ وَ يَشْنَأُ اَلسُّمْعَةَ؛ مؤمن شاديش در چهره و اندوهش در درون قلب او است، سينهاش از هر چيز گشادهتر و هوسهاى نفسانيش از هر چيز خوارتر است. بلند پروازى را ناخوش دارد. و ريا كارى را دشمن مىشمرد. حکمت 333 نهج البلاغه
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1401/10/05
در انتخابات شرکت می کنم تا..
در انتخابات شركت ميكنم تا كساني حكمراني بر من را برعهده بگيرند كه بر زيردستان خود در اجراي امر حكومت داري شديدترين نظارت ها را بگمارند!
«ثُمَّ تَفَقَّدْ أَعْمَالَهُمْ وَ اِبْعَثِ اَلْعُيُونَ مِنْ أَهْلِ اَلصِّدْقِ وَ اَلْوَفَاءِ عَلَيْهِمْ فَإِنَّ تَعَاهُدَكَ فِي اَلسِّرِّ لِأُمُورِهِمْ حَدْوَةٌ لَهُمْ عَلَى اِسْتِعْمَالِ اَلْأَمَانَةِ وَ اَلرِّفْقِ بِالرَّعِيَّةِ؛ سپس با فرستادن مأموران مخفى راستگو و با وفا، كارهاى آنان را زير نظر بگير! زيرا بازرسى مداوم پنهانى، سبب مىشود كه آنها بامانت دارى و مداراكردن بزيردستان ترغيب شوند». نامه 53 نهج البلاغه
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1401/10/05
طنز مناظره انتخاباتی!
مجری: با سلام خدمت عزیزان و همراهان! در خدمت شما هستیم با یکی دیگه از مناظرات جذاب انتخاباتی. آقایونِ نامزدها عبارتند از: 1. آقای شفیعی از حزب اینوریا 2. آقای تفرشیان از حزب اونوریا 3. آقای شجاعی از حزب میانه 4. آقای مشتاق نامزد مستقل مایل به حزب اینوری. همونطور که میدونید موضوع مناظره، مسائل اقتصادی است. خب من طبق قرعهکشی سؤالات رو میپرسم.... لطفا دوستان داخل موضوع صحبت بفرمایند.
آقای تفرشیان! راهکار شما برای مانعزدایی از تعطیلی کارخانهها چیه؟ - با سلام و صلوات و خسته نباشید خدمت شما مجری گرامی و تمام مردم شریف و سربلند و سرافراز و سر به زیرِ سرسرای ایران. منم اومدم به اینجا یه سری بزنم و سری تو سرا دربیارم هه هه هه! امیدوارم حال همگی خوب باشه. بنده اینجا اومدم تا در خدمت مردم باشم تا بتونم بهشون خدمت کنم و سعی میکنم به نحو احسن وظایفم رو در ردای ریاست جمهوری به انجام برسونم. همه چی تقصیر آقای مشتاق و حزبش که خودشو مستقل جا زده هست. از وقتی اینا اومدن گند خورده به همه چی. البته من احترام میذارم به ایشون ولی اگه من بیام سر کار اینا رو کت بسته تحویل پلیس اینترپل میدم. اصلا اینا عامل اصلی فسادن. اینا فاسد نیستند، اینا خود فسادند. میدونی؟ اینا مصدری فسادند! - مجری: آقا لطفا پاسخ پرسش رو بدهید. - پرسش؟ آها پرسش. پرسشتون چی بود؟ - مجری: راهکار شما برای مانعزدایی از بسته شدن کارخانهها چیه؟ - رفتنِ اینا. مردم اگه به من رای بدن همه چی خوب میشه. من بهشون خونه و کارخونه و شغل و زن و بچه میدم. مجری: بله خیلی متشکرم. نفر بعدی جناب آقای مشتاق هستند. آقای مشتاق! راهکار شما درباره چگونگی مدیریت اصولی بازار بورس چیه؟ - بسم الله الرحمن الرحیم. خدمت شما و تمامی مردم عزیز سلام عرض مینمایم. آقای تفرشیان! به من میگی فاسد؟ اگه من نبودم شما الان داشتی تو سطل آشغال دنبال زباله میگشتی که! ما بودیم که کشور رو از مهلکه نجات دادیم. دهنمو واز نکن آقای تفرشیان! نذار بگم برادر شوهر عمت چند تا تخلف داشته تو دوران مدیریت دبستان! نذار بگم خود شما بله خود شما ساعت 4 و 35 دقیقه بعد از ظهر 5 تیر 1397 با آقای «الف ب ه ی» گفتین و خندیدین! نذار بگم چرا خندیدین! نذار بگم به چی خندیدین! آخه این چه جوکی بود خجالت نمیکشین؟ من از همه چی خبر دارم دهنمو واز نکن که آبروتو میبرم. البته من دوسِتون دارم. - مجری: آقا لطفا سؤال رو پاسخ بدید. - من فعلا به خاطر تهمتای ایشون تمرکزمو از دست دادم. البته بورس رو باید خوب مدیریت کرد که فقط دولت ما به خوبی از عهده ش برمیاد. - مجری: جناب آقای شفیعی! سوخت اتومبیلهای مردم رو چگونه تأمین و مدیریت می کنید؟ - سوخت اتومبیل چیز مهمیه. چون اتومبیل برای حرکت به سوخت نیاز داره و اگر سوختشو نسوزونه نمیتونه حرکت کنه. برای همین باید سوخت اتومبیل به بهترین وجه تأمین بشه. من خودم توی اون سفری که به کهگیلویه و بویراحمد داشتم از نزدیک سوخت ماشین رو تو بشکه دیدم. همون بنزین بود. بنزینم چند نوع هست: سوپر و غیر سوپر. دولت من در آینده بنزین رو تأمین می کنه چون مردم بهش احتیاج دارن. اصولا تأمین بنزین وظیفه دولته. البته دولت من هم مثل سوخت به حمایت مردم احتیاج داره تا حرکت کنه. - مجری: بله خیلی متشکرم. آقای شجاعی! شما برای درآمدزایی مردم چه برنامهای دارید؟ 1. استفاده از بایستههای پایسته های انرژی در امور اقتصادی-سیاسی مدرنِ مُدُن 2. بررسی، رد و قبول اصول سیاسیلیسمی فیزیولوژیکی تئوریک. 3. واکاوی نهادینه نهادههای دامی به صورت سیستماتیک بر اساس پارامترهای کاریزماتیک. 4. نقد اصول امپریالیستی - کمونیستی حزب توده با استفاده از قواعد تانژانت و کسینوس. - مجری: بله ممنون. این مناظره هم به پایان رسید. تا مناظره بعدی خدا نگهدار.
مجری: با سلام خدمت عزیزان و همراهان گرامی! موضوع این قسمت مناظره، مسائل سیاسی است. من به قید قرعه از نامزدهای محترم پرسشهایی رو مطرح میکنم. آقای شفیعی نظر شما درباره موضوع چگونگی ارتباط با برخی از همسایههای کشور که دچار بحرانهای سیاسی داخلی هستند نظیر سوریه چیست؟
-با سلام خدمت شما و تمام بینندگان. ببینید بحران کلا خیلی چیز بدیه. آدم نباید بحران داشته باشه. هیچ خانوادهای نباید بحران داشته باشه. هیچ شهری نباید بحران داشته باشه. هیچ کشوری نباید بحران داشته باشه. کلا دنیا نباید بحران داشته باشه. من اینجا اومدم تا به همه بحرانها پایان بدم. مردمم باید کمک کنن. مجری: بله تشکر. جناب مشتاق! نظر شما درباره تحریمهای آمریکا چیه؟ ما چگونه میتوانیم تحریم های آمریکا رو خنثی کنیم؟ - با تعامل. بده بستون. من زبان دنیا رو بلدم. یه جوری باهاشون مذاکره میکنم که همشون آچمز بشن نفهمن از کجا خوردن. منتها این افرادی که اینجا هستن اصلا نمیفهمند دنیا به چه زبونی حرف میزنه. اصلا تو باغ نیستن. مجری: خیلی ممنون. جناب آقای تفرشیان! نظر شما درباره چگونگی بهرهگیری از فرصت تحریم ها چیه؟ -با عرض سلام. تحریمها فرصت خیلی خوبی به ما داده. ما الان به بهانه تحریمها که یک ظلم بزرگ در حق ماست و همه دنیا هم قبول دارن به ما ظلم شده، میتونیم هر کار دلمون خواست بکنیم. من مثل بعضیا نیستم بگم زبون دنیا انگلیسیه. چون زبون دنیا زوره و گر نه خود ایشونم میدونن تو این مدت مذاکرهها قد یه اِپسیلون فایده نداشت. پس به نظر من در اولین قدم باید بریم با یک عملیات نظامی پیچیده که البته برای ما خیلی ساده هست بایدن رو دستگیر کنیم و تا پولای بلوکه شده مونو پس ندن آزادش نکنیم. اون وسطها هم اگه شد میزنیم ترامپو میکشیم تا انتقام گرفته باشیم. بعد میریم سراغ رئیس جمهورهای دیگه که ما رو اذیت کردن اونها رو هم گروگان میگیریم همینطور تا آخر تا دنیا دستش بیاد دنیا دست کیه. مجری: متشکر. جناب آقای شجاعی! شما برای اتحاد احزاب داخلی برای رسیدن به اهداف عالیه کشور چه برنامهای دارید؟ - مرحله اول ساختن یک سازمان ملل کشوری برای احزاب در کشور به نام سازمان احزاب که از سازمان ملل اصلی مستقله. مرحله دوم ساختن یک حزب مشترک به نام "چَپوماست" که ترکیبی از احزاب چپ، میانه و راسته. مرحله سوم به کارگیری افرادی از این حزب که خودم از قبل قبول داشتم و نظراتی که خودم از قبل بهش رسیدم. مجری: خب این بخش از مناظره هم به پایان رسید. خدانگهدار.
تولیدگر محتوا : مقداد
بارگذاری شده در : 1401/10/05
مناظره انتخاباتی! (قسمت سوم)
مجری: با سلام و خسته نباشید خدمت همه نامزدهای گرامی و مردم عزیز ایران. هر کدام از نامزدها چند دقیقه فرصت دارند برنامه خودشون رو برای دولت آینده تشریح کنند. آقای شجاعی! بفرمایید. - سلام علیکم. برنامه مدوّن من برای دولت آینده فقرزدایی، بیکاریزدایی، اعتیادزدایی، تحریمزدایی، خشونتزدایی، اختلاسزدایی، عَزَبزدایی، بوروکراسیزدایی، کولبریزدایی، گورخوابیزدایی، سربازی اجباریزدایی، ایجاد ثروت، ایجاد شغل، ایجاد خانه، ایجاد ماشین، ایجاد رفاه، ایجاد آزادی، ایجاد سربازی حرفه ای، ایجاد شفافیت و ایجاد رابطه با کشورهای همسایه و غیر همسایه است. مجری: تشکر، جناب مشتاق شما بفرمایید. - با سلام خدمت شما و تمامی دست اندرکاران این مجموعه که زحمت کشیدن و تونستن این مناظره شکیل رو تشکیل بدن. جا داره از همینجا به مردم عزیزمون بگم که منتظر رایهای شما هستم تا این وضعیت رو سر و سامون بدیم. من چندین سمینار علمی برگزار کردم و هزاران مقاله نوشتم و چگونگی مدیریت کشور رو در اون مقالات شرح دادم. ولی خب وقت نمیشه بگم پس فعلا برای تغییر در ایران به من رأی بدید. مجری: جناب آقای شفیعی در خدمت شما هستیم. - با سلام وقتی من رأی بیارم مثل بعضی از دوستان نیستم که به صورت کلی بگم فلان و بهمان می کنم یا بگم برنامهام تو یه پوشه new folder تو رایانهام ذخیره شده مردم برن نگاه کنن. من مرد عملم و همه چیزم روشنه. من وقتی بیام برای هر سرپرست خانوار ماهانه صد میلیون، سرپرست بی خانوار ماهانه 80 میلیون، بی سرپرست با خانوار ماهانه 150 میلیون، بی سرپرست بی خانوار ماهانه 90 میلیون یارانه میدم بدون اینکه ذرهای تورم ایجاد بشه. مردم برن فقط از زندگی لذت ببرن و حال کنن. مجری: جناب تفرشیان نوبت جنابعالی است. - با عرض سلام. به این نمودار نگاه کنید. بیکاری در دوره دولت متبوع جناب مشتاق، هشتصد هزار برابر شده. اونوقت ایشون دم از سمینار علمی میزنن. من تعجب میکنم. اما وقتی من بیام اینقدر شغل ایجاد میکنم که مردم از شدت کار از خستگی بمیرن و بگن خدا دولت قبلی رو بیامرزه اینقدر از ما کار نمیکشید. کاری می کنم از اروپا و آمریکا برای کار پاشن بیان ایران. مجری: بله خیلی متشکرم. مناظره سوم هم به پایان رسید. با تشکر.
تولیدگر محتوا : مقداد
بارگذاری شده در : 1401/10/05
در انتخابات شرکت میکنم تا...
کسانی حکمرانی بر من را بر عهده بگیرند که مانع از احتکار شوند نه آنکه کارگزاران وی خودشان محتکر از آب در آیند!
فَامْنَعْ مِنَ الاِحْتِکَارِ، فَإِنَّ رَسُولَ اللهِ ـ صلى الله عليه وآله وسلم ـ مَنَعَ مِنْهُ. وَلْيَکُنِ الْبَيْعُ بَيْعاً سَمْحاً بِمَوَازِينِ عَدْل وَأَسْعَار، لاَ تُجْحِفُ بِالْفَرِيقَيْنِ مِنَ الْبَائِعِ وَالْمُبْتَاعِ.
از احتکار (به شدت) جلوگیری کن، چرا که رسول خدا(صلی الله علیه وآله) از آن منع فرمود و باید معاملات با شرایط آسان صورت گیرد: با موازین عدل و نرخهایی که نه به فروشنده زیان رساند و نه به خریدار.
نهج البلاغه نامه ۵۳
تولیدگر محتوا : عادل
بارگذاری شده در : 1401/10/05
در انتخابات شرکت می کنم تا...
کسانی حکمرانی بر من را بر عهده بگیرند که عهد و امانت خود را به مناصب دنیایی نمی فروشند.
و آنان که به امانتها و عهد و پیمان خود کاملا وفا میکنند.
آیه ۸ مومنون
تولیدگر محتوا : عادل
بارگذاری شده در : 1401/10/05
سوباسالاری
ب سوباسالاری*
در مورد رأی دادن و ندادن تحلیلهای مختلفی شده. ولی این تحلیل با همه تحلیلها فرق داره. تحلیل فوتبالیستهایی. حتما میگویید که فوتبالیستها هیچ ربطی به رای دادن ندارد. خب همین که هیچ ربطی ندارد نشان میدهد که تحلیلگر خوبی هستم. ثانیا مگر نمیخواهید بدانید که چرا بعضی از ما نمیخواهیم رأی بدهیم؟ چرا انقدر به کشور بی تفاوتیم؟ ما بچه های دهه پنجاه، شصت، هفتاد، هشتاد، نود، صد (همین رو برو جلو) بچههای نسل فوتبالیستها هستیم. قهرمان ما سوباسا بود. کسی که توی یک تیم یازدهنفره فقط اون همه کار رو میکرد و همه جا بود. هم تو حمله گل میزد، هم پاس گل میداد، هم ته خط دفاعی جلوی کسی که میخواست گل بزنه میایستاد و حتی به جای دروازهبان هم دروازهبانی میکرد. بعد به جای مربی، تاکتیک جدید رو میکرد و روحیه میداد. کلا کنتراتی تیم دست خودش بود. پس مشکلی نیست اگر بعضی از ما نخواهیم در مورد کشور تصمیم بگیریم. چون فکر میکنیم که یک سوباسایی یک جا هست که کمکاری همه ما رو جبران کنه.
*در معنای این کلام بین لغویون اختلاف است: 1) سوباسا+لاری: سوباسایی که اهل شره لار هست
2) سوبا+لا+ ری: سوباسایی که اهل شهر ری نیست 3) سو+ با+ سالاری: سالاربودن و قدرت با کسی است که سوسو بزند 4) سوبا+ سالاری: سالار بودن و قدرت با تفکر سوباساییست که موضوع متن ماست.
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
مکتب سوباسالاری - 2
مکتب سوباسالاری - 2
داشتم میگفتم که سوبا چه ربطی به رای ندادن داشت: سوبا کسی بود که تمام قوانین فیزیکی، فیزیولوژیکی، شیمی و منطقی دست خودش بود. هر موقع دلش میخواست زخمش دهان باز میکرد و درد میگرفت و از پراید هم ضعیفتر میشد (که معمولا بعد از اینکه کارش تمام شد اتفاق میافتاد) و هر موقع میخواست با همان زخم بدون هر دردی کارش را میکرد. هر موقع میخواست سرعت دویدنش از سرعت توپ هم بیشتر میشد. هر موقع اراده میکرد از داخل زمین طوری حرف میزد که صدایش را مادرش و عمویش (البته درباره عمو! هم حرف بسیار است ولی ولمان کنید نانمان را بخوریم) میشنیدند. حتما میگویید کارتون است دیگر. درست مثل ما که خیلی به قوانین پایبندیم ولی فقط جایی که بخواهیم. موقع ایراد گرفتن از رییس جمهور مدام وظایف قانونیاش را میشماریم ولی موقع رای دادن به فکر وظیفه قانونی خودمان نیستیم.
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
مکتب سوبا سالاری - 3
مکتب سوبا سالاری - 3
یک خاصیت دیگه که سوبا داشت و خیلی ازش الگو گرفتیم این بود که سوبا مرد کارهای یهویی بود. یهویی بازیای که دو هیچ عقب بود را سه دو میبرد. یک هو در برابر فوتبالیستهایی که خیلی ازش بهتر بودند آخر بازی همه را عاجز میکرد. سوبا کسی بود که نشان داد لفظ در معنا تأثیر دارد. بازی را باخته بود، یک حرف میزد یکهو همه روحیهشان عوض میشد میرفتند کلی گل میزدند. اصلا حرفش تکه پاره میکرد. معلوم هم نبود چی میگفت. فقط پنج دقیقه آخر طوری حرف میزد که که تمام روحیههای باخته برمیگشت، خستگیها تمام و زخمها خوب میشد. اینجوری شد که ما هم منتظر یک سوبایی هستیم که یکهویی تمام مشکلاتمان را درست کند بدون اینکه ما به او رای بدهیم!
تولیدگر محتوا : mohamad hosein alian
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شرکت مردم در انتخابات
سلام
بعضی چیزها رو همیشه میشه انجام داد مثل خریدن یک خودکار
بعضی چیزا رو نمیشه
وقتش که بگذره
تموم شده
دیگه نمی تونی
دیگه نمیشه برگردوند
مثل احترام به پدر و مادر که فقط تا زمانی که زنده هستند معنی داره
مثل محبت به پدربزرگ و مادربزرگ ها
مثل رای دادن
رای دادن به نظامی که با همه نقایصش
با همه کم کاریاش
نتیجه خون خیلی هاست
اگه رای ندیم و اتفاقی بیافته دیگه نمیشه جبران کرد
معترضیم
ولی
رای میدهیم و پای کار انقلاب میایستیم
برای فرزندانمان
برای آیندگان
رای بدهید یا رای ندهید دوستتون داریم
مخلص همه شما هم هستیم
یاعلی
تولیدگر محتوا : طاهرزاده
بارگذاری شده در : 1401/10/05
هر مشکلی یه راهی داره
هر مشکلی یه راهی داره
ولی «راحت ترین راه همیشه بهترین راه نیست»
#به_وضع_موجود_معترضیم
#رای_میدهیم
تولیدگر محتوا : طاهرزاده
بارگذاری شده در : 1401/10/05
گفتگوی کلاب هاوسی ۱
گفتگوی کلاب هاوسی ۱
- گفتگوی امشب درباره انتخابات هست. به نظر شما چرا باید رای بدیم؟ آقای بوشن بفرمایید
- پشن هستم. سلام به همه مبارزان وطن. از اول انقلاب تا الان همیشه ریاست جمهوری دست ما بوده غیر از دو دوره. این دوره هم ظاهراً مردم تمایلی به ما ندارن و نظام رو می خواهند از دست ما بیرون بیارن. به همین دلیل اعتراض داریم به همه. به شورای نگهبان. به نامزد رقیب. به انتخابات. به کلاب هاوس. به شما. به خودم
- خیلی ممنون. وقت هست ولی کم هست. آقای شومن شما بفرمایید
- درود به همه ایرانیان. من الان ۴۰ ساله آمریکا هستم و درد و رنج مردم رو با پوست و استخوان درک می کنم. هرچه مشارکت بالاتر بره حقوق من و خیلی ها کم میشه. ممکنه حتی از آمریکا اخراجمون کنن
لطفا به خاطر یه هموطن در انتخابات شرکت نکنید
- خیلی ممنون. ادامه بحث در جلسه بعد...
تولیدگر محتوا : طاهرزاده
بارگذاری شده در : 1401/10/05
گفتگوی طنز کلاب هاوسی ۸
گفتگوی طنز کلاب هاوسی ۸
(بعد از اعلام نتایج انتخابات)
- امروز روز جهانی مقابله با ترس زنان از سوسک است. در خدمت خانم شور عبادی هستیم بفرمایید
- بله! واقعیت اینه که زنان در جامعه ایران همیشه مورد ظلم بودند. طبق تحقیقات، سوسک از اختراعات مردان ایرانی است تا انتقام خود را از زنان بگیرند. البته زنانی که در این انتخابات شرکت کردند و آبروی ما را بردند حقشان است ولی بقیه چه گناهی کردند.
- متشکرم. آقای غیرفعال محیط زیست هم با ماست. بفرمایید
- رئیس جمهور جدید ایران با محیط زیست میانه خوبی ندارد. بعید نیست در اقدامی جنایت بار دستور کشتن میلیون ها سوسک بی گناه را صادر کند.
- متشکرم فردا هم با ما باشید
تولیدگر محتوا : طاهرزاده
بارگذاری شده در : 1401/10/05
ریسمان الهی؛ سبک زندگی اسلامی
ریسمان الهی:
-تو ایران یه خوبی که داره کارها جمعیه...
-یهو همه با هم میرن دلار میخرن -یهو همه با هم میرن سکه میخرن -یهو همه با هم میرن تو صف ثبتنام خودرو -یهو همه با هم میرن تو بورس -یهو همه با هم میریم به فنا
(لبخنــــــــــد)
خداوند در آیه 103 آل عمران می فرماید: - "وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ وَاذْکُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَیکُمْ إِذْ کُنتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَینَ قُلُوبِکُمْ فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا -و همگى به ریسمان الهی، چنگ زنید، و پراکنده نشوید، و نعمت (بزرگ) خدا را بر خود، به یاد آرید که چگونه دشمن یکدیگر بودید، و او میان دل هاى شما، الفت ایجاد کرد، و به برکت نعمت او، برادر شدید." در واقع اصلی ترین عامل اشتراک و پر قدرت ترین ان، ایمان به خداوند است. و چنان قلب های مؤمنان را با هم مهربان و همسو می کند که گویا همه آنان روح واحدی دارند.. این اتحاد می تواند به انتخابات صحیح و گزینش اصلح توسط اکثریت و در نتیجه، کاهش مشکلات مردم کمک کند ان شالله.... متحد باشیم.
تولیدگر محتوا : رضایت
بارگذاری شده در : 1401/10/05
وضعیت اقتصادی؛ سبک زندگی اسلامی
وضعیت اقتصادی:
دیشب خواب دیدم با خانمم رفتیم پاساژ هی اون میخره هی من کارت میکشم یهو از استرس از خواب پریدم دو سه بار موجودی گرفتم
آخرش بانک گفت: بخدا خواب دیدی تو اصن زن نداری بگیر بخواب…!
(لبخنــــــــــد)
رهبرمون تو صحبتهاشون، به وضعیت سخت اقتصادی مردم اشاره داشتن وفرمودن:
گلایه های مردم از وضعیت اقتصادی را قبول دارم.راه حل مشکلات حضور پای صندوق رای است.
تولیدگر محتوا : رضایت
بارگذاری شده در : 1401/10/05
در انتخابات شرکت میکنم
در انتخابات شرکت میکنم تا کسانی مسئولیت حکمرانی بر من را برعهده بگیرند که قیامت را باور داشته و زندگی مردم را به خاطر منافع شخصی خود به گروگان نگیرند!
«و از فرزندان آخرت باشد كه از آنجا آمده و بدانجا خواهد رفت».
خطبه 154 نهج البلاغه
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1401/10/05
کلیپ تصویری مبلغین جامعه الزهرا سلام الله علیها با موضوع انتخابات
كليپ توليد شده توسط همكار محترم سركار خانم اكرم عرب خراساني
تولیدگر محتوا : اداره تبلیغ نوین جامعه الزهراء
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شرکت نکردن در انتخابات
شرکت نکردن در انتخابات
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1402/05/19
ملاکهای انتخاب اصلح از سوى خداوند يا پيشوايان معصوم عليهم السلام
مرورى بر آياتى كه درباره انتخاب افراد از سوى خداوند يا پيشوايان معصوم عليهم السلام آمده، ما را به اين مطلب رهنمون مى سازد كه در انتخاب افراد در هر جايى، مسلمان بايد صلاحيت افراد و تعهد آنان را ملاك قرار دهد.
مثلا در داستان انتخاب طالوت در قرآن آمده است، برخى انگيزه هاى غير الهى، مانند نَسَب عالى و ثروت فراوان را ملاك انتخاب فرمانده و رهبر مى دانستند:
خدا او را بر شما برگزيد و او را در علم و (قدرت) جسم وسعت بخشيده است.
از اين آيه و رواياتى كه تعصب هاى قبيله اى و گروهى و هواى نفس را در انتخاب افراد به شدت مذمت مى كند، فهميده مى شود: امت اسلامى، در انتخابات دو وظيفه بسيار حساس بر عهده دارد كه اگر آن ها را رعايت نكند، وظيفه دينى خود را انجام نداده و در پيشگاه خداى متعال مقصر است:
وظيفه اول:
فردى را كه مى خواهد انتخاب كند، تنها براى رضاى خدا و مصلحت امت اسلامى انتخاب نمايد و در انتخاب او هيچ انگيزه اى، غير از انتخاب اصلح كه تنها راه حاكميت صالحان است نداشته باشد.
وظيفه دوم:
منتخب خود را به طور كامل شناخته و او را در ديانت و صداقت، امتحان كرده باشد و ميزان كارايى او را براى كارى كه انتخاب مى كند بداند. چنان كه در قرآن كريم آمده است:
خدا به شما فرمان مى دهد كه امانت ها را به صاحبانشان بازگردانيد.
امروز، اداره جامعه اسلامى، امانتى است كه از سوى مردم به مسئولين سپرده مى شود، لذا وظيفه مردم است اين امانت را به كسانى كه اهليت و صلاحيت دارند بسپارند.
.
تولیدگر محتوا : حمید
بارگذاری شده در : 1402/07/28
درد بی دردی
بی دردی و بی تفاوتی یکی از بلاهایی است که می تواند گریبان گیر جامعه بشود. تصور کنید بچه خردسالی را که به پرتگاهی نزدیک می شود، انسان عاقل با دیدن بچه اولین کاری که می کند او را بغل می گیرد و مانع حرکت او می شود. همچنین است اگر انسان شخص نابینایی را ببیند که به چاهی نزدیک می شود
اگر بینی که نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است
اتفاقاتی که در جهان پیرامون ما رخ می دهد هر چند در ظاهر ربطی به ما نداشته باشد اما انسان دقیق می تواند این ربط را درک کند. مثالش هم اینکه اگر در قایقی کسی زیر پایش را سوراخ کند دیگران حق دارند ولو با اعمال زور جلو این کار را بگیرند؛ چون نادانی و حماقت یک فرد جان چند نفر را به خطر می اندازد.
در دین مبین اسلام بر عدم بی تفاوتی تاکید شده و امر به معروف و نهی از منکر و جهاد و بسیاری از احکام اجتماعی اسلام برای جلوگیری از بی تفاوتی و اصلاح نظام اجتماعی در جامعه اسلامی است.تصور کنید دختر یا زنی را که بی حجاب و با ظاهری زننده در جامعه حاضر می شود. این شخص همچون نا بینایی است که دارد به سمت چاهی خطرناک می رود که خود از آن بی خبر است چنین شخصی را آسیب ها مختلفی تهدید می کند. بر هر مرد و زن عاقلی واجب است که این خطر را به او گوشزد کنند و جلوی اورا بگیرند . از طرف دیگر این فرد برای جوانان و مردان ایجاد خطر می کند و نمی تواند بگوید تو چشمت را ببند. خدا به ما چشم داده تا از آن برای طی مسیر و نگاه به نعمات و مناظر زیبا استفاده کنیم ولی فرد بی حجاب با دریدگی و بی حیایی نفس جوان را مورد حمله و آزار قرار می دهد. البته موضوع حجاب مختص خانم ها نیست مردان و پسران هم باید پوشش متناسب با عرف جامعه اسلامی را بر تن کنند.
در مسایل کلان تر هم همین است. مسایل سیاسی و انتخابات مختلف و اتفاقات داخلی و خارجی با چند جمله غلط مثل سیاست پدر مادر ندارد و ... انسان را تشویق به بی تفاوتی می کنند. عجیب است مسلمان های کشور های مختلف از یمن و فلسطین گرفته تا پاراچنار و میانمار قتل عام می شوند آن وقت ما بگوییم آنها به ما ربطی ندارند مگر ما ملتی نیستیم که سعدی در آن زندگی می کرده و به زبان ما شعر گفته که بنی آدم اعضای یک پیکرند؟ چرا مسلمان نیجریه ای درد می کشد و ما دردمان نمی گیرد؟؟ متاسفانه دیده می شود برخی هستند که ظاهر مذهبی دارند ،برای امام حسین هم گریه می کنند، اما خشکه مقدسی آنها مانع از فهم حقایق می شود. نمی فهمند که اگر امام حسین الان بود ساکت نمی نشست تا شیعیان مسلمانان و مظلومان در جهان تکه تکه بشوند.
تولیدگر محتوا : راهی
بارگذاری شده در : 1402/07/29
سبک تبیلغات انتخابات از قرآن
پنج شنبه 96/1/24سبک تبیلغات انتخابات از قرآن ملت بزرگ ایران در آزمون بزرگ دیگری بنام انتخابات رئیس جمهور قرار دارد ، اینانتخابات ها جوهره درونی هر کس را به خوبی به معرض نمایش قرار می دهند .اگر انسان دم از تقوا و اخلاق می زند باید در هنگام تبیلغات مرد تقوا باشد و آخرت خود را برایدنیا دیگران فدا نکند ، چه اشخاصی که به خاطر مطرح کردن کاندیدای خود چه تهمت وبد و بیراه به حریف می زنند و فضای جامعه را به جهنم وعده داده شده تبدیل می کنند و...خداوند در قرآن مجید وقتی به معرفی طرز گفتگو جهنمیان می پردازد به نکته ظریفی اشاره می کندکه حال بعضی از سیاسیون یا هواداران انهاست .
در سوره اعراف آیه 38می فرمابد:کُلَّما دَخَلَتْ أُمَّةٌ لَعَنَتْ أُخْتَها؛ اخت در اینجا به معنی مثل و مانند و به تعبیر امروزی هموزن سیاسی یا اقتصادی و...است.یعنی در جهنّم جز اختلاف و فحش و بدگویی و بدبینی چیزی نیست.آنجا فقط از مشاجرات پوچ و اعصاب خوردکن موج می زند و از اخلاق و ادب خبری نیست.درحالی که کشور ما اسلامی است و باید سبک گفتگوی بهشتیان را الگو و سرمشق مناظرات خود قراردهند.
خداوند روش گفتگوی بهشتیان راسرشار از مِهر و صفا و صمیمیت میداند،می فرماید:لا لَغْوٌ فیها وَ لا تَأْثیمٌ 1یعنی بجای اینکه یکدیگر را متهم کنند با نقد منصفانه یا دفاع واقع بینانه میدان کارزار را برای انتخابآگاهانه مردم روشن می کنند و در آخر هم از خداوند می خواهد که کینه هیچ مومنی را در دل نگیرند؛لا تَجْعَلْ فی قُلُوبِنا غِلاًّ لِلَّذینَ آمَنُوا 2این حرف بهشتی هاست و این روش باید نقشه راه ما در انتخاباتباشد که هم آبروی نظام را حفظ کنیم و هم با شرکت در انتخابات ثوابی برای آخرتمان ذخیره کنیم .1-طور؛ آیه23. 2-حشر، آیه10.برچسب ها : روش گفتگوی جهنمیان ,
تولیدگر محتوا : بیرانوند
بارگذاری شده در : 1402/08/12
فضای انتخابات باید سالم باشد
بسم الله الرحمن الرحیم
برای اینکه ارزش کاندیدای مورد نظر خودش رو بالا ببره به راحتی به کاندیداهای دیگه ،تهمت می زد و به دروغ براشون پرونده درست می کرد.
این روزها متاسفانه بعضی ها برای تصاحب حتی چند رای بالاتر برای کاندیدای مورد علاقه شون، به انواع و اقسام بی اخلاقی ها متوسل میشن تا بتونن صندلی های قدرت رو تصاحب کنن. یا از طرف کاندیداهای رقیب نظرات دروغ جعل می کنند، یا اون ها رو به دروغگویی متهم می کنند، یا دائما دولت های گذشته رو مقصر مشکلات میدونن و یا ...
خیلی باید حواسمون باشه که به خاطر دنیای دیگران، آخرت خودمون رو به باد ندیم و هر نقل قولی رو بدون اطمینان به دیگران منتقل نکنیم.
امام باقر علیه السلام می فرمایند:
به راستى که خداوند عزوجل براى شر قفل هایى گذارد و کلید آن قفل ها را شراب قرار داد و دروغ از شراب بدتر است1.
مقام معظم رهبری در نماز جمعه بهمن ماه سال 90 درباره فضای رقابت در آستانه انتخابات تاکید فرمودند: «آنچه در انتخابات لازم است، رقابت سالم است؛ رقابتِ بدون تهمتزنی و بدگوئی به یکدیگر است. فضای انتخابات باید سالم باشد.2»
بی احترامی به پرچم و آرم مقدس جمهوری اسلامی در تبلیغات انتخابات
متاسفانه عده بسیاری دانسته یا ندانسته به اسما ء متبرکه اهانت می کنند و آنها را زیر پا می اندازند، در سطل سطل زباله انداخته، یا حتی پاره می کنند به عنوان مثال در همین انتخابات به کرات این بی حرمتی دیده می شود، مثلا همین امروز بنده برگه های تبلیغاتی بسیاری را از کف خیابان و فاضلاب کنار خیابان جمع کردم که منقش بودند به پرچم و آرم مقدس جمهوری اسلامی ایران یعنی لفظ جلاله «الله» و تزئینات آن که لفظ مقدس «الله اکبر».
اگر یک نفر از کشورهای عربی پرچم کشور را زیر پا می انداخت چه می کردیم؟؟
اگر یک کشیش آمریکایی الفاظ جلاله را لگد می کرد چه عکس العملی نشان می دادیم؟؟؟
متاسفانه این کار بسیار شایع است و با حجم و تعداد بسیار زیادی صورت می گیرد. که لازم است کاندیداهای محترم و چاپخانه هایی که این برگه ها را چاپ می کنند و همچنین کسانی که تبلیغ می کنند و در نهایت مردمی که این برگه ها به دستشان می رسد، به این امر توجه داشته باشند.
به این دو استفتاء که از امام خمینی ره و مقام معظم رهبری شده است توجه کنید:
س. در حال حاضر نام خداوند متعال و پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم و ائمه معصومین علیهم السلام و آرم جمهوری اسلامی در اکثر روزنامه ها و مجلات و کاغذهای اداری و… مشهود است و معمولاً رعایت در حفظ احترام آن نمی گردد، حکم چیست؟
ج. بسمه تعالی، از انداختن آن ها در مواضع هتک آمیز اجتناب شود.
س: جهت مفروش نمودن مسجد حضرت على(ع) حدود ۴۰۰ متر فرش خريدارى شده كه در حاشيه اين فرشها «وقف مسجد على(ع)» نوشته شده كه طبعاً مردم روى آن مىنشينند و پا مىگذارند استدعا داريم در اين رابطه نظر مبارك را مرقوم فرماييد. ج) نشستن و پا گذاشتن روى قسمتى كه نام مبارك اميرالمؤمنين على بن ابيطالب(عليه السلام) بر آن مرقوم شده است هتك محسوب مىشود و جايز نيست.
اهمیت انتخابات ریاست جمهوری در اینجاست که مردم فقط رئیس جمهور را انتخاب نمی کنند بلکه علاوه بر رئیس جمهور، وزیرها و معاونینشان را هم غیر مستقیم انتخاب می کنند. و این پست ها بالاترین و تاثیرگذارترین مقامات اجرائی هستند که اگر انتخاب درستی انجام شود تاثیرات ملموسی را در سطح کلان برای تمام مردم خواهد داشت.
رئیس جمهور با اصلاح وضع اقتصادی جامعه می تواند جلو بسیاری از گناهان مثل دزدی، رشوه گیری، ربا خواری و... را بگیرد حتی بهبود اقتصاد روی بی حجابی، بی نمازی، دروغ، غیبت و دیگر گناهان در سطح جامعه هم تاثیر دارد. اما مسئله فقط بهبود اقتصاد نیست. نهی از منکر در مراتب بالای آن وظیفه حکومت است و ترک آن موجب می شود که منکراتی که جز با برخورد جدی و قاطع از بین نمی رود در جامعه باقی بماند در حالی که هیچ منکری فسادش بیشتر از این منکرات نیست. در سیاست خارجی هم این رئیس جمهور است که باعث می شود یک کشور عزت و استقلال داشته باشد یا کفار را بر مسلمانان مسلط کند و عزت مسلمانان را از بین ببرد یا به آنها ضرر برساند. امیر المومنین علی علیه السلام می فرمایند: «فَلَیْسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِیَّةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلَاةِ وَ لَا تَصْلُحُ الْوُلَاةُ إِلَّا بِاسْتِقَامَةِ الرَّعِیَّةِ» [۱]
کشور اصلاح نمی شود، مگر اینکه کارگزاران و زمامدارانش صالح باشند. آنها نیز اصلاح نمی شوند، مگر به استقامت و پشتکار مردم. این روایت ما را متوجه اهمیت جایگاه حکومت و زمامدران و کارگزاران آن می کند تا مبادا از آن غافل شویم و فقط به فکر بی حجابی و گناه و معصیت مردم باشیم. بی حجابی هم با اصلاح حکومت اصلاح می شود و گرنه مردم به تنهایی از پس از بین بردن گناه در جامعه بر نمی آیند.
--------------- [۱]: نهج البلاغه، خطبۀ۲۱۶.
تولیدگر محتوا : رحیمی ساغند
بارگذاری شده در : 1402/08/14
انتخابات فرمایشی؛ خاطرهای درباره قوام
من یادم هست که قبل از انتخابات، قوام به حضور محمدرضا آمد و با خودش لیست بلند بالایی از اسامی کسانی که قرار بود وکیل شوند، همراه آورد.
قوام میخواست به محمدرضا نشان بدهد که برای انتخاب نمایندگان مجلس شورای ملی حاضر به مشاوره و رایزنی با شاه مملکت میباشد.
محمدرضا پس از مطالعه لیست کاندیداها روی اسم چندنفر را خط زد!
اسامی همه را به یاد ندارم اما مطمئن هستم که روی اسامی عمیدی، نوری، حسن ارسنجانی و فروزش را خط زد.
منبع: کتاب "ملکه پهلوی، ص 20377"
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1402/08/21
روایتی از جایگاه رأی مردم در دوران پهلوی
شاید این جمله را امروزه زیاد بشنوید که: (همش کار خودشونه) یا (همه چیز دست خودشونه)؛ وقتی کسی میخواد درباره مسائل سیاسی کشور اظهار نظر کنه، ولی نمیدونه چی بگه و در واقع اطلاعاتی نداره، از این جمله استفاده میکنه، که چه بسا توی دل حاضران باعث خنده بشه.
ولی این موضوع واقعا یه زمانی توی ایران بوده، به این متن توجه کنید:
من یادم هست که قبل از انتخابات قوام به حضور محمدرضا آمد و با خودش لیست بلند بالایی از اسامی کسانی که قرار بود وکیل شوند همراه آورد؟ اقوام میخواست به محمدرضا نشان بدهد که برای انتخاب نمایندگان مجلس شورای ملی حاضر به مشاوره و رایزنی با شاه مملکت میباشد.
محمدرضا پس از مطالعه لیست کاندیداها روی اسم چند نفر را خط زد. اسامی همه را به یاد ندارم اما مطمئن هستم که روی اسامی عمیدی نوری، حسن ارسنجانی و فروزش را خط زد.[1]
فرمایشی بودنِ انتخابات، در بسیاری از ابعادِ زندگیِ سیاسیِ دربارِ پهلوی، قابل مشاهده است.
بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، تقریبا هر سال یک انتخابات در کشور برگزار شده است. این نکته یکی از نقطه قوت های انقلاب ماست که باید با انتخاب اصلح و کاردان و معتقد به انقلاب و ارزش ها، همراه شود.
قرآن در آیه ۳۸ شوری می فرماید: «وَ الَّذینَ اسْتَجابُوا لِرَبِّهِمْ وَ أَقامُوا الصَّلاهَ وَ أَمْرُهُمْ شُورى بَیْنَهُمْ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ یُنْفِقُون؛ و کسانى که دعوت پروردگارشان را اجابت کرده و نماز را برپا مى دارند و کارهایشان به صورت مشورت در میان آن هاست و از آنچه به آنها روزى داده ایم انفاق مى کنند.»[۱] این آیه، کارهای اجتماعی نظر مشورت کردن و کمک کردن به همدیگر را به ما می آموزد.
می دانیم که مشورت کردن با هم در سطح کلان، همان انتخابات است. به عبارت دیگر، مردم در انتخابات از هم می پرسنند(به کی رای می دهی) از هم استدلال می خواهند، نکات قوت و ضعف هم را به هم می گویند و…(این مشورت کردن است). از طرف دیگر انتخابات برای نهادی برگزار می شود(مجلس) که بیشترین ارتباط را با شور و مشورت و چانه زنی دارد.
پیداست هر چه مجلسی قوی تر و کارآمدتر و ولایی تر داشته باشیم؛ به همان اندازه دشمنان نظام ناامید و عصبانی می شوند و دیگر به تصویب طرح هایی که به نفع آنان است(برجام و اف ای تی اف و…) چشم طمع ندارند.
نکته مهم: همواره دنیای غرب، دم از دموکراسی و انتخابات می زند؛ در حالی که مشارکت مردمی آن ها چه بسا از ما کمتر باشد. ما باید این مشارکت مردمی را ارج نهاده و آن را به سمت و سوی انتخاب هایی بانشاط برای کشور سوق دهیم.
حاصل سخن آن که؛ یکی از نقاط قوت انقلاب ما، تعداد انتخابات آن(هر سال یک بار) و نیز مشارکت بالای مردمی در انتخابات است. انشاءالله که در دوم اسفند، مردم با مشارکت بالا در انتخابات، حماسه دیگری بیافرینند و با انتخاب اصلح، به قوی تر شدن کشورمان کمک کنند.
پی نوشت
۱ــــــ شوری/۳۸
تولیدگر محتوا : سید
بارگذاری شده در : 1402/09/18
نقش انتخاب درست در سرنوشت انسان
بسیاری از رویدادها نتیجه انتخابها و تصمیمهای ما هستند. تفاوتهای بین کیفیت، نحوه زندگی و مسیری که افراد طی میکنند، همگی ناشی از انتخابها و تصمیمهای آنها در برهههای مختلف زندگی است. سرشت انسان همراه با نیروی انتخاب و اختیار است. در راه حق و باطل، خیر و شر نیز از سوی خداوند روشن شده است و گزینش راهی که به سعادت میانجامد یا به شقاوت، بر عهده انسان نهاده شده(دهر/آیه 2؛ «إنا هدیناه السبیل إما شاکرا و إما کفورا»).
این قدرت که «امانت الهی» است، مورد سؤال نیز قرار خواهد گرفت. در واقع، شخصیت فردی و اجتماعی هر کس و سعادت و شقاوت او و بهشت و دوزخ وی، در گرو انتخابی است که در زندگی دارد و هر لحظه و هر روز، انسان در مسیر یک آزمون الهی است، تا از راههای گوناگون کدام را برگزیند و از دعوت و ندای «عقل» و «نفس» و جاذبه «دنیا» و «آخرت» و کششهای «خدایی» یا «نفسانی» به کدام یک پاسخ مثبت دهد.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
برای دلخوشی دشمنان؛ حرفی بر زبان خود جاری کند
مبادا نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در تبلیغات خود برای دلخوشی دشمنان حرفی بر زبان جاری کنند. رضایت خدا را باید در نظر گرفت، رضایت اولیاء را باید در نظر گرفت. آن چیزی را باید معیار قضاوت قرار داد که مایهی ایستادگی ملت است، مایهی استحکام ملت است، مایهی استقامت مردم است و او پایبندىِ محکم به اسلام است.
بیانات در دیدار جمعی از خانوادههای شهدا ۳ خرداد ۱۳۸۸
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
شعارهای پوچ ندهد!
مردم به شعارها توجه كنند، بعضی برای جلب آرا شعارهایی میدهند كه از اختیاراتشان بیرون است.
۱۳۹۲/۲/۵
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
تسلیم دشمن نباشد!!
کسانی با رأی ملت سر کار نیایند که در مقابل دشمنان بخواهند دست تسلیم بالا ببرند و آبروی ملت ایران را ببرند.
بیانات در دیدار مردم بیجار ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
نه!!
اگر کسی از نامزدهای ریاست جمهوری، کمترین نشانه نرمشی در مقابل امریکا، در مقابل دخالتهای دولتهای غربی،در مقابل تجاوزهای فرهنگی و سیاسی بیگانگان نشان دهد، همه دنیا باید بدانند که ملت ما به چنین کسی قطعاً رأی نخواهد داد.
بیانات در دیدار جمعی از خانوادههای شهدا ۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۶
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
تملقگویی به غربیها نباشد!!
کسانی سر کار نیایند که بخواهند با تملقگویی به غرب، به دولتهای غربی، به دولتهای زورگو و مستکبر، به خیال خودشان بخواهند برای خودشان موقعیتی در سطح بینالمللی دست و پا کنند. اینها برای ملت ایران ارزشی ندارد.
بیانات در دیدار مردم بیجار ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
شاداب باشد و توانا
مردم بايد دنبال رئيس جمهوری باشند كه توانايی، شادابی، احساس مسؤوليت و آمادگی به كار داشته باشد.
بيانات در ديدار مردم پاكدشت. ۱۰ بهمن ۸۳
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
در تبلیغات اسراف نکند!!
در این تبلیغات، خرج و اسراف هم نشود. بنده گمان میکنم اگر کسی برای خدا از اسراف در تبلیغات و کارهای ناباب اجتناب کرد، خدای متعال به او کمک خواهد کرد و او را در مقصودی که دارد، موفّق خواهد گرداند.
بیانات رهبر معظم انقلاب ۱۳۸۰/۲/۲۸
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
درد مردم را احساس کند!
رییس جمهور باید درد مردم را احساس کند، هم باید طبقات مختلف مردم را ببیند؛ اینها خصوصیاتی است که در انتخاب آن کسی که ما میخواهیم کلید اجرائی کشور را به او بسپریم، نقش دارد.
بیانات در دیدار دست اندرکاران برگزاری انتخابات ۱۶/۲/۱۳۹۲
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
زود نترسه!!
کسانی که در رأس قوهی اجرائی قرار میگیرند، باید کسانی باشند که در مقابل فشارهای دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از میدان خارج نشوند؛ این یکی از شرطهای لازم است.
مردم باید با چشم باز در این صحنهی مهم حاضر شوند و إن شاء اللّه خدای متعال كمك كند و دلهای مردم را هدایت كند تا فرد با كفایت، شجاع، بااخلاص، دارای روح مردمی، شاداب و بانشاط، مؤمن به هدفها و ارزشهای انقلاب، مؤمن به مردم، مؤمن به نیروی مردم و معتقد به حق مردم را انتخاب كنند؛ این مهمترین بخش مشاركت عمومی مردم در امسال است.
بیانات در حرم رضوی علیهالسلام فروردین ۸۴
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
وعده دروغ ندهد!
مردم توجه باید داشته باشند که تبلیغات رنگین و متنوع ملاک نیست؛ وعدههای غیر عملی ملاک نیست؛
با مردم توجه کنند گاهی علامت منفی هم هست. ۱۳۸۶/۱۰/۱۲
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
توانایی کار اجرایی داشته و دلبسته نظام و قانون اساسی باشد
ادارهی مملکت و کار اجرائی، کار کوچکی نیست. کارهای بزرگ و بارهای سنگینی بر دوش مجریان سطوح بالاست. ممکن است کسانی که در سطوح دیگری کار میکنند، ابعاد این سنگینی را هم بعضاً تشخیص ندهند که چقدر این بار سنگین است. آن کسانی که وارد میدان میشوند، باید کسانی باشند که در خود توانائیِ کشیدن این بار را بیابند؛ صلاحیتهائی را هم که در قانون اساسی است و شورای محترم نگهبان بر روی آنها تکیه خواهد کرد، در خودشان ملاحظه کنند و واقعاً وابسته و دلبستهی به نظام و قانون اساسی باشند؛ بخواهند قانون اساسی را اجرا کنند؛ چون رئیس جمهور سوگند میخورد که قانون اساسی را اجرا کند؛ قسم دروغ که نمیشود خورد.
بیانات در دیدار مردم قم ۱۹ دی ۹۱
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
برای ملت، مصیبت خواهد بود...
اگر کسانی بر سر کار بیایند که در مراکز گوناگون سیاسی یا اقتصادی به جای اینکه به فکر ادامهی راه امام و ارزشها و اصول ترسیم شدهی به وسیلهی امام باشند، به فکر به دست آوردن دل فلان قدرت غربی و فلان مستکبر بینالمللی باشند، برای ملت ایران مصیبت خواهد بود. این آگاهی برای ملت لازم است.
بیانات در دیدار مردم بیجار ۲۸ اردیبهشت ۸۸
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
درد مردم را بفهمد!
بهترین، آن کسی است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمی باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگری خودش نباشد.
۸۸/۲/۲۲
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
باعث طمع دشمن نشود!
کسانی سر کار نیایند که دشمنان ملت ایران طمع بورزند که به وسیلهی آنها بتوانند صفوف ملت را از هم جدا کنند، مردم را از دینشان، از اصولشان، از ارزشهای انقلابیشان دور کنند. ملت باید آگاه باشد.
بیانات در دیدار مردم بیجار ۲۸ اردیبهشت ۸۸
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
برای پیروز شدن، ظلم نکند!
یکی از خصوصیات سیاست ورزی امیرالمؤمنین این بود که برای پیروز شدن، به ظلم و به دروغ و به کارهای ظالمانه متوسل نمیشد. یک عدهای در اوائل حکومت امیرالمؤمنین آمدند که آقا شما این افرادی که تو جامعه هستند - این متنفذین - یک مقداری ملاحظه اینها را بکن و سهم بیشتری از بیتالمال به اینها بده، مخالفت اینها را موجب نشو و دلهایشان را جلب کن! فرمود: «أتأمرونّی ان أطلب النّصر بالجور»؛ شما میخواهید من پیروزی را به وسیلهی ظلم برای خودم دست و پا کنم؟ «واللَّه لا اطور به ما سمر سمیر و ما أمّ نجم فی السّماء نجما»؛ امکان ندارد امیرالمؤمنین با ظلم، با راه غلط و خطا، با شیوههای غیر اسلامی دوست برای خودش درست کند. ۲۰/۶/۱۳۸۸
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
دشمن از آمدنش شاد نشود
ببینید در میان نامزدها چه کسی است که دشمن از آمدنش خوشحال نمیشود؟
مردم به کسی رای می دهند که در برابر افزون طلبیهای غربی بایستد.
بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان بسیجی ۵ خرداد ۸۴
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
به دین و دنیای مردم اهمیت دهید!
شما از نامزد خودتان حمایت کنید، دیگران هم از نامزد خودشان حمایت کنند و به او رأی دهند. در پیدا کردن نامزد مورد نظر دقت کنید. به کسی گرایش پیدا کنید که به دین مردم، به انقلاب مردم، به دنیای مردم، به معیشت مردم، به آیندهی مردم و به عزت مردم اهمیت میدهد.
بحمدالله میدان برای آزمودن و دیدن و شناختن باز است؛ ملت ما هم هشیار است.
بیانات در مراسم شانزدهمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) ۱۴/۳/۱۳۸۴
تولیدگر محتوا : زارعی
بارگذاری شده در : 1402/09/23
چرا انتخاب کردن، مهم است؟
هر انتخابی بسته به پیامدها و نتایجی که با خود به همراه میآورد، از درجهای از اهمیت برخوردار است. برای مثال، انتخاب اسم برای فرزند، به خاطر همراهی و تأثیر بلند مدتش بر زندگی و آینده او، از انتخاب کفش در یک فروشگاه مهمتر است. یا انتخاب همسر، از انتخاب خانهای که میخواهیم بخریم مهمتر است. به همین ترتیب، هر چقدر طول، عرض و عمقِ تبعات و پیامدهای موضوعی که می خواهیم درباره آن دست به انتخاب بزنیم بیشتر باشد، حساسیت ما در مورد آن و نیز اهمیت انتخاب ما بیشتر میشود.
برای این که بتوانیم در مورد هر موضوعی بهترینها را انتخاب کنیم باید به چند نکته مهم توجه کنیم:
1. آگاهی: نقش آگاهی برای انتخاب کردن مانند نقش هوا برای زنده ماندن است. به عبارت دیگر بدون آگاهی نمیتوان انتخاب درستی انجام داد.
2. اراده آزاد: واقعیت این است که ما هیچگاه از تأثیر محیط بر خودمان آزاد نیستیم. در این شرایط مؤثرترین کاری که میتوانیم انجام بدهیم این است که از این تأثیرات آگاه بشویم و سعی کنیم بفهمیم که آنها چطور میتوانند بدون اینکه ما مطلع باشیم انتخاب ما را تحت تأثیر قرار بدهند.
3. معیار: داشتن معیار به شما کمک می کند تا با احتمال موفقیت بیشتر به انتخابی که برآورده کننده هدف و نیازتان است دست پیدا کنید.
4. حاکمیت منطق: یک انتخاب درست، انتخابی است که بر اساس عقل و منطق انجام شده باشد و نه بر مبنای هیجانها.
5. آیندهنگری: یکی از مهمترین شاخصههای عقل، آیندهنگری است یعنی شما همین حالا سعی کنید آثار و نتایج آتی انتخاب هر گزینه را تصور کنید.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
اهمیت شایستهسالاری در انتخاب مدیران
طبق آیه 58 سوره نساء ، سمتها ، پستها و مسئولیتها درنزد افراد بعنوان امانت الهی هستند و خداوند امر فرموده آنها را به صاحبانشان برگردانیم (إِنَّ اللّهَ یَأْمُرُكُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا) لذا برای اعطای مسئولیت ( مدیریت) باید شایستهترین فرد ( از جمیع جهات ) برای آن سمت را انتخاب و انتصاب نمود در غیر اینصورت، شخص انتخاب کننده، خائن محسوب میگردد زیرا در امانت الهی خیانت کرده است.
چنانچه در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است «هرکس، شخصی را به مدیریت و زعامت قوم یا گروهی منصوب نماید در حالیکه بداند از او شایستهتر برای تصّدی این مقام وجود دارد ، چنین شخصی به خدا و رسولش و همه مؤمنان خیانت کرده است». ( الغدیر، ج8) باید بدانیم که خداوند سرنوشت قومی و جامعهای را تغییر نمیدهد مگر با اراده و خواست آن ملت. بنابراین با آگاهی و بصیرت مبتنی بر معیار و شاخصهای تعیین شده، فردی شایسته و اصلح را باید برگزید تا امور آینده خود و جامعه را به دست شایستهترین فرد سپرد.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
گزینش اصلح از نگاه شرعی و فقهی
از ديدگاه اسلام، نه تنها انتخاب برترين افراد يك واجب شرعي است، بلكه خود افراد نيز با وجود افراد برتر، نبايد مسئوليتي بپذيرند؛ يعني در صورتي كه ديگران كسي را انتخاب نمودند، مسئوليت فرد منتخب ساقط نميشود و با وجود اشخاص برتر، شرعا حق پذيرش مسئوليت ندارد.
پيامبر اكرم (صلياللهعليهوآله) در اين زمينه ميفرمايند: «من تقدم علي قوم من المسلمين و هو يري أن فيهم من هو أفضل منه فقد خان اللّه و رسوله والمسلمين»؛ «كسي كه خود را بر گروهي از مسلمانان مقدّم بدارد، در حالي كه ميداند در ميان آنان برتر از او وجود دارد، به خداوند و رسول او و مسلمانان خيانت كرده است». [عبدالحسين امينى، الغدير بيروت، دارالكتاب العربى، 1387ق، ج8، ص291، به نقل از: باقلانى، التمهيد، ص190 ].
بنابراين از ديدگاه اسلام، گزينش و انتخاب اصلح و شايستهترين يك دستور و واجب شرعي است و مخالفت با آن خيانت به خدا و پيامبر خدا و تمامي مسلمانان، و براي تضمين انتخاب شايستهترين و تداوم اين شايستگي، نظارت كامل و بيطرفانه لازم است.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
سه اثر مترتب بر گزينش و انتخاب مسئولان
انتخاب و گزينش كارگزاران در تمام امور جامعه مؤثر است. رشد و بالندگي يك جامعه و يا ركود، شكست و فروپاشي آن بستگي تام به مسئولان آن دارد. در زیر، تنها به سه نمونه از آثارِ نوع انتخاب و نتايج مترتّب بر آن اشاره ميکنیم:
1. انتخاب و انتصاب نااهلان و عزل و كنار زدن شايستگان موجب عدم پيشرفت و عقبنشيني دولتها ميشود.
اميرالمؤمنين علي عليهالسلام ميفرمايد: «يستدل علي إدبار الدول بأربع تضييع الاصول و التمسك بالغرور و تقديم الاراذل و تأخير الافاضل»؛ «چهار چيز موجب عقبنشيني دولتها ميشود: ضايع كردن اصول، پايبند بودن به گمراه كردن و فريب دادن، مقدّم داشتن افراد پست و بيارزش، و كنار زدن افراد شايسته و ارزشمند»[عبدالواحدبن تميمى آمدى، غررالحكم و دررالكلم].
در برخي روايات، به جاي قيد «التمسك بالغرور» قيد «التمسك بالفروع» يعني پايبند بودن به فروع، ذكر شده است.[محمّد محمّدى رىشهرى، ميزان الحكمه، قم، دارالحديث، 1375، ج 2، ص 936]
2. وقتي حكومت از دست صالحان و شايستگان خارج شود و اراذل و نااهلان حاكم گردند، حكومت پيشرفت نميكند و در نهايت، فرو ميپاشد: «تولي الاراذل و الاحداث الدول دليل انحلالها و إدبارها»؛ سرپرستي حكومتها توسط افراد رذل و تازه به دوران رسيده، دليل فروپاشي و عقبنشيني حكومتهاست.[عبدالواحدبن تميمى آمدى، پيشين، عمال الدولة، ص 7925].
3. يكي از آثار يكساننگري انسانها، كاهش نيكوكاري و افزايش كارهاي ناصواب است: هرگز نيكوكار و بدكار در نظرت يكسان نباشند؛ زيرا نيكوكاران در نيكوكاري بيرغبت، و بدكاران در بدكاري تشويق ميگردند. پس هر كدام از آنان را بر اساس كردارشان پاداش ده.[نهجالبلاغه، ن 53].
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
رابطه نظارت استصوابی شورای نگهبان با اصول مردمسالاری و آزادی در انتخابات
رابطه نظارت استصوابی شورای نگهبان با اصول مردمسالاری و آزادی در انتخابات
همانگونه که برای استخدام در هر ادارهای و برای هر شغلی، معیارها و گزینشهایی وجود دارد، برای امور خطیر و تخصصیای که با ادارهی جامعه سروکار داشته و در کیفیت رقم خوردن سرنوشت آن تأثیر دارد، نمیتوان بدون معیار برخورد کرد و اجازه داد هر فردی بدون عبور از فیلترهای لازم، در مناصب بالای تصمیمگیری قرار گیرد لذا اگرچه باید به اصول آزادی و مردم سالاری در همه جا احترام گذاشت، اما آزادی و مردمسالاری در هیچ جای دنیا بیضابطه و لاقید نیست. براین اساس، نظارت استصوابی شورای نگهبان ضامن اصل شایستهسالاری است و مانع از ورود افراد فاقد صلاحیتهای لازم به نهادهای مهم و تأثیرگذاری چون مجلس شورای اسلامی و... می شود.
اگر منظور از معترضین نظارت استصوابی این باشد که همه افراد با هر نوع اعتقاد و مسلکی و با هر نوع سابقهای بتوانند کاندیدای مقام ریاست جمهوری، نمایندگی مجلس و ... شوند، اساساً باید از آنها پرسید که آیا در دنیای کنونی کشوری را سراغ دارید که به افرادی که اعتقاد و تعهدی به مسلک و ایدئولوژی رسمی نظام حاکم نداشته باشند، اجازه دهد که کاندیدای پستهای مهمی چون ریاستجمهوری یا نمایندگی مجالس قانونگذاری شوند؟ اصولا نقض قانون است که نظام بخواهد کسی را علیه منافع کشور تایید صلاحیت کند.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
چند نکته پیرامون سیزدهمین انتخابات ریاستجمهوری
چند نکته پیرامون سیزدهمین انتخابات ریاستجمهوری
حضور حماسى مردم در سیزدهمین انتخابات رياست جمهورى (28خرداد 1400) بار ديگر اتكاى نظام اسلامى را به مردم به اثبات خواهد رساند. نگاهى به اين حماسه كمنظير از ابعاد گوناگون قابل تأمّل است :
1. حضور در این انتخابات نشان از روح مشاركتجويانه مردم و مردمىبودن نظام اسلامى و مردمسالارى دينى دارد.
2. مشاركت بالاى مردم و شركت آنان در بزرگترين همهپرسى نظام اسلامى، بيانگر دلبستگى، وابستگى، علاقهمندى و رضامندى مردم فهيم و قدرشناس ايران نسبت به نظام اسلامى است.
3. علىرغم تحليلهاى سطحىنگرانه برخى، این انتخابات به مثابه نفس تازه و آغاز مجددى برای خدمت مردم و آرمانهای انقلاب است.
4. مردم ايران با مشاركت بالاى خود نشان خواهند داد كه مردمى فهيم، فرهيخته و با شعور سياسى بالا و در واقع، سياسىترين مردم دنيا هستند.
5. نسل جوان نيز با شورآفرينى، نشاط و مشاركت حماسى خود نشان خواهد داد كه نسلى پرشور، پرنشاط، با تعهد سياسى بالا و ولايتمدار است.
6. اين انتخابات براى دشمنان انقلاب نيز به مثابه زلزله سياسى خواهد بود؛ حضور پر شور مردم در پاى صندوقهاى رأى، دشمنان انقلاب اسلامى را شوكه و متعجب خواهد نمود.
7. اين انتخابات به نوعى همهپرسى نظام اسلامى است و اميد و پيروزى را براى دوستان انقلاب اسلامى در سراسر جهان به ارمغان میآورد و آنان را همچون مردم ايران، در طى مسير پرفراز و نشيب و نفسگير عدالتخواهى، استكبارستيزى و حقطلبى راسختر خواهد نمود.
8. و سرانجام اينكه، حضور مردم در کنار رهبری داهیانه انقلاب بار ديگر اقتدار کشور را در امواج پرتلاطم ، آشوبهاوبحرانها، جنگ روانى و شايعه دشمنان بيرونى و دوستان ناآگاه فريبخورده داخلى به اثبات خواهد رساند.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
نقش مردمسالاری و انتخاب مردم در اندیشه سياسى اسلام
مردم در شكلگيرى نظام سياسى حاكم مثل ساير رفتارهاى خود نقش اساسى خواهند داشت و نمیتوان بدون خواست و رضايت آنها الگوى خاصى از حكومت را بر آنها تحميل كرد. علاوه بر اين، از منظر جامعهشناختى نيز اگر حكومتى بدون رضايت و مقبوليت مردمى شكل بگيرد، در انجام كارويژههاى خود دچار مشكل شده و نمیتواند در عمل كارآمد باشد. به همين دليل، از منظر اسلام، حاكم بايد مورد پذيرش مردم قرار گيرد؛ زيرا بدون مشاركت و همكارى مردم فاقد قدرت اجرايى خواهد بود و نمیتواند احكام اسلامى را اجرا كند.(1)
اميرالمؤمنين عليهالسلام با اينكه ولايت امت را حق خود میداند و تأكيد میكند بعد از وفات پيامبر اكرم(ص) اين حق به ايشان منتقل شده است و از كار امت در ممانعت از اين حق به خدا شكايت میكند، ولى میفرمايد: «رسول خدا با من عهد كرده و فرموده است: اى پسر ابوطالب، ولايت بر مردم از آنِ توست. اگر آنها با رضايت و عافيت جمع شدند و تو را حاكم قرار دادند به كار آنها بپرداز و اما اگر درباره تو اختلافنظر داشتند آنان را رها كن.»(2)
بر اساس چنين منطقى بود كه حضرت على عليهالسلام با اينكه از سوى خدا به امامت و رهبرى جامعه منصوب شده بود و حكومتش مشروعيت داشت، ولى 25سال از دخالت مستقيم در امور اجتماعى_سياسى خوددارى كرد؛ يرا مردم با ايشان بيعت نكرده بودند و ايشان حاضر نبود حكومت خويش را با توسل به زور بر مردم تحميل كند.
بنابراین مردمسالارى دينى نه تنها توهّم و خودمتناقض نيست، بلكه واقعيتى است كه از پشتوانه نظرى محكمى برخوردار میباشد، به گونهاى كه اگر كسى بتواند فكر و انديشه خود را از سيطره آموزههاى ليبرال دموكراسى رها كند و بدون پيشداورى در مورد آن تأمّل نمايد، مردمسالارى دينى را واقعيتى غيرقابل انكار خواهد يافت.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
1ـ محمدتقى مصباح، نظريه سياسى اسلام، ج2، ص44.
2ـ سيدبن طاووس، كشف المحجة لثمرة المهجه، ص248.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
نقش مشاركت عمومي در اقتدار کشور
با توجه به اينكه امروزه قدرت سياسی هر كشوري بيش از هر چيز به ميزان مشاركت مردم در مسائل اجتماعی و سياسی خود، به ويژه مشاركت در انتخابات، جنگ و... وابسته است، هرچه مشاركت مردم در اين گونه مسائل بيشتر باشد، اين امر بيانگر كارآمدي بيشتر نظام است و به قول امام راحل: «اگر مردم پشتيبان يك حكومتي باشند، اين حكومت سقوط ندارد، اگر يك ملت پشتيبان يك رژيمي باشند، آن رژيم از بين نخواهد رفت».(1)
از يك سو، مشاركت و حمايت مردمي از عوامل مهم تثبيت پايه هاي حاكميت است و از سوي ديگر، بي تفاوتي مردم نسبت به سرنوشت سياسي خود از بزرگ ترين آفتها و آسيب هايي است كه مي تواند پايه هاي نظام سياسي را متزلزل سازد.
در بررسي جامعه شناختي جوامع گذشته، از ديدگاه اسلام، دو دسته جامعه متفاوت با جهت گيري هاي خاص به چشم مي خورند: دسته اي كه مسئوليت شناس بوده و به وظايف اجتماعي خويش عمل كرده اند و دسته ديگر، مسئوليت گريز بوده و تكاليف اجتماعي را پاي اميال و مطامع فردي خويش قرباني كرده اند. قرآن كريم ضمن طبقه بندي اين دو دسته، گروه نخست را در زمره پديدآورندگان تمدن اسلامي و كارگزاران شكوفايي و رشد امت مسلمان دانسته و گروه دوم را، در زمره عاملان انحطاط و عقب ماندگي جوامع اسلامي برشمرده است.(2)
بنابراين از ديدگاه اسلام، مسئوليت شناسي و انجام تكاليف اجتماعي در ابعاد مختلف آن، زمينه ساز نوعي ترقّي در عرصه هاي اجتماعي است. در حالي كه، مسئوليت گريزي و بي اعتنايي به وظايف جمعي، موجبات ركود و سقوط جامعه را مهيّا مي سازد.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
1ـ صحيفه نور، ج8، ص372.
2ـ على كرمى، ظهور و سقوط تمدنها در قرآن، ص32.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
شاخصهای نامزد اصلح و انتظار از رئيسجمهور منتخب
در اينجا، به 4 معيار و شاخص براي شناخت نامزد اصلح رياستجمهوری اشاره میکنیم:
1. هرگز در فرهنگ ديني ما دنبال كردن سياست ماكياولي و اينكه هدف وسيله را توجيه ميكند، روا نيست. از اينرو، نامزدهايي كه براي رسيدن به قدرت از هر وسيلهاي استفاده ميكنند، و به سياهنمايي پرداخته، و از نمادهاي ديني و ملي و جوانان استفاده ابزاري ميكنند، و... طبعا نامزدهاي شايستهاي نخواهند بود.
2. امسال سال «تولید؛ پشتیبانیها مانعزداییها» است. فردی که توجه به افزایش تولیدملی نداشته باشد و برنامهی جامع و کاربردی در مورد آن ارائه ندهد به دليل عدم اجراي مسئوليت و تعهدات اجتماعي خويش و تضيع اموال عمومي و عدم استفاده درست و بهينه از امكانات موجود، بر پيكر جامعه ضربه ميزند. بنابراين کسی که به این مقوله اهمیتی ندهد، نميتواند فردي صالح باشد.
3. از ديگر معيارها و شاخصهاي انتخاب اصلح، توجه به عملكرد گذشته افراد، توجه به وضعيت فعلي افراد، پايبندي عملي به اصول و ارزشهاي ديني، نظام اسلامي و ولايتفقيه، جسارت و دشمنستيزي، برنامههاي عملي روشن و شفاف، ارائه شعارهاي عملي و عملياتي و... ميتواند معيار خوبي براي تشخيص نامزدهاي اصلح باشد.
4. با عنايت به آموزههاي ديني، سيره عملي و گفتاري معمار بزرگ انقلاب اسلامي و رهبر فرزانه انقلاب، افراد اصلح را ميتوان از ناحيه دوستان و دستاندركاران نامزدها، نوع شعارها و عملكرد آنان، شعار براي دلخوشي دشمن و يا عظمت اسلام و اعتلاي كلمه «الله»، صداقت و خود را وقف خدمت كردن، برنامه انتخاباتي آنان، عدم وامداري به احزاب و گروههاي افراطي، وامداري به مردم و مردمي بودن، مبارزه جدي و عملي با فقر، فساد و تبعيض و ... شناخت.
اما بر رئيسجمهور منتخب فرض است تا با دقت در نقاط قوت و ضعف نظام اسلامي، خود را وقف خدمت به مردم نموده، و هماهنگ با ساير قوا و با تلاش بيوقفه و خستگيناپذير در مبارزه با فقر و فساد و تبعيض جدي بوده و با پرداختن به مشكلات اساسي كشور، انتخاب كارگزاران شايسته، خدوم، كارآمد، متعهد و وامدار مردم، نهايت همّت و جدّيت را مصروف دارد و بدينسان از مردم هميشه در صحنه نظام اسلامي قدرشناسي نمايد.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/23
راه شناخت کاندیدای اصلح در سیره شهید چمران
آقای احمد کاویانی میگوید: شهید چمران یکی از ملاکهای شناخت کاندیدای اصلح را بررسی سابقه میدانست.
چمران مظلوم؛ ص۳۵
تولیدگر محتوا : یاس نبی
بارگذاری شده در : 1402/09/24
نقشهی دشمن برای نفوذ در انتخابات بوسیلهی اینستاگرام
اینستاگرام امروزه به یک شبکه اجتماعی تبدیل شده است که کاربران زیادی در سراسر دنیا از جمله ایران دارد، بنابراین میتوان استفادههای زیادی از آن کرد.
در فوریه سال ۲۰۱۷ روزنامه تایمز اسراییل اعلام کرد که برخی از اعضای ارتش اسراییل جلساتی در راستای تأثیرگذاری بر انتخابات اخیر ایران داشتهاند. همچنین موساد، سرویس امنیتی اسراییل تلاشهای بسیار زیادی در راستای تأثیرگذاری بر انتخابات ایران با همکاری مخالفین نظام در برخی کشورهای همسایه، انجام داده است چراکه کشورهای همسایه نزدیک ایران هستند و کار را برای آنها راحتتر میکند.
با توجه به همهگیر بودن اینستاگرام و تأثیر آن بر مردم ایران دشمنان و همچنین سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا، با برخی از ادمینهای پیجهای اینستاگرام پر طرفدار و یا مخالف نظام در کشورهای همسایه دیدار میکنند و از آنها میخواهند تا با نفوذی که اینستاگرام در میان مردم دارد بتوانند در انتخابات ریاستجمهوری ایران تاثیر بگذارند.
تولیدگر محتوا : مسلم
بارگذاری شده در : 1402/09/24
خاص بودن دلیل انتخاب است
خاص بودن دلیل انتخاب است
تولیدگر محتوا : فضیله غبیشاوی
بارگذاری شده در : 1402/09/24
رای بی رای؟
طرف هشتگ راه انداخته رای بی رای بعد همش تو کانال فلان نامزد داره برنامه فوروارد میکنه واسه گروه فامیلیشون. باسوادترین فامیلشون هم شوهرعمشه که اوج تحلیل سیاسیش اینه: «همه باهمند. من و تو سادهایم» و بعد یه خاطره از کبریت هویدا میگه که اول و آخر دورهاش یه قیمت بود. آخرش هم میگه البته من فندک استفاده میکردم اون موقع! اون یکی دختره هجده سالش روز بیست و هفت خرداد تموم میشه. یعنی اولین کار مفیدش بعد هجده سالگی مشارکت تو ساختن سرنوشت کشور و زدن یه تودهنی به استکبار جهانیه. ماموریت به این مهمی رو گرفته به پاچه شلوار باباش. چرا؟ چون میگه به کسی رای میدم که تتلو حمایت کنه. بابا بنا نیست تتلو هر دفعه ورود مصداقی کنه. خودت ملاکها رو بگیر تطبیق کن دیگه. عه!
لینک همین مطلب: https://eitaa.com/tanzac/1370
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/24
شورای دانشآموزی – 3
از دفتر مدیر که پرت شدم بیرون دیگه از چیزی خبر نداشتم. نمیدونستم صلاحیتم تایید میشه یا رد. دو روز بعد نتایج تایید صلاحیتها اومد. اسم من تو لیست نبود. مگه میشه؟ چطور ممکنه انتخابات بدون اصلح برگزار بشه. ظهر که تعطیل شدیم یه راست رفتم خونه. قضیه رو به بابا گفتم. عصبانی شد. گوشی تلفن رو برداشت و شماره مدیر رو گرفت. بعد از سلام و علیک و احوالپرسی گفت: «حاجی معلوم نیست دیگه بتونم مثل سابق تو انجمن اولیاء کمک واسه مدرسه جور کنم. امری نیست؟ یا علی مدد» فرداش دیدم لیست عوض شده. تایید شده بودم. سرلیست! قرار بود انتخابات سه شنبه برگزار بشه و الان پنج شنبه بود. من سه روز وقت داشتم تبلیغ کنم. پس همه فکر و ذکرم رو گذاشتم واسه پیدا کردن شعارهای خوب!
لینک همین مطلب: «https://eitaa.com/tanzac/1378»
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
شورای دانشآموزی – 4
جدا از این که پیدا کردن شعار کار سختی بود احساس کردم بچهها به شعار رای نمیدن. باید رقیبهراسی میکردم. مهمترین رقیبم، محمدحسین بود. پسر شیخ علی، امام جماعت مدرسه. لاغر قد کوتاهی که موهاش رو همیشه به راست شونه و یه فرق از بغل هم وا میکرد. از اون بچه مثبتها که بزرگترین خلافش مرتب کردن موهاش جلوی مدرسه دخترونه بود! خوبی محمدحسین این بود که هیچ برنامهای نداشت و فقط اومده بود از آبروی باباش و خوشنامی خودش رای جمع کنه. برنامه مدرسه این بود که هر نامزد بیاد سر صف و پنج دقیقه از برنامههاش واسه بچهها بگه. البته این فرصت در اختیار همه نبود. فقط در اختیار نامزدهای شاخص که شانس رایآوری داشتند! یعنی اگه گمنام بودی رسما به کتف مدیر بودی و در هیاهوی تبلیغات گم میشدی! قرار بود اول محمدحسین صحبت کنه و روز بعدش هم من. بچهها متوجه دو قطبی بین من و محمدحسین شده بودند. باباش هم سر نماز جماعت به بچهها گفت به اصلح رای بدید و یه جوری ویژگیهای اصلح رو گفت که اگه به صراحت میگفت به پسر من رای بدید بچهها کمتر متوجه منظورش میشدند! خلاصه همه منتظر بودیم تا محمدحسین صحبتش رو شروع کنه. میکروفون رو گرفت و شروع کرد. ادامه دارد ...
لینک همین مطلب: «https://eitaa.com/tanzac/1379»
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
شورای دانشآموزی – 5
بسم الله گفت و صداش گرفت. میکروفون رو گرفت کنار و صدایی صاف کرد. دوباره میکروفون رو آورد جلوش و گفت: «تا کی بناست این وضعیت شورای دانشآموزی باشه؟ هر کی میاد به شورای قبلی بد و بیراه میگه، یه سری حرفهای قشنگ میزنه و میره. من اومدم واسه تغییر. نه وضع موجود قابل تحمله و نه به عقب برمیگردیم» بچهها همه واسش سوت کشیدند. دست و فریاد میزدند: «محمدحسین تو مردی، ما رو دیوونه کردی.» شوکه شدم. فکر نمیکردم این قدر فن بیان خوبی داشته باشه. لامصب تمرین کرده بود. سریع به بچهها اشاره کردم و اونها هم شروع کردن به شعار: «مرگ بر دروغگو» فضا متشنج شده بود. نزدیک بود دعوا بشه که ناظم میکروفون رو از دستش گرفت و داد زد: «زهرمار! حالا یه خری رای میاره دیگه آخرش. دعوا نداره که» حیاط آروم شد. محمدحسین میکروفون رو گرفت و دوباره شروع کرد: «آمدهام تا عزت به دانشآموزان برگردد. آمدهام تا ناظمی بینام و نشان به دانشآموزان امر و نهی نکند» ناظم که بغلش وایساده بود همون لحظه یه پسکلهای محکم بهش زد و میکروفون رو ازش گرفت و با گفتن جمله «برو گمشو سر جات تو صف» میتینگ به پایان رسید. خدا رو شکر شانس محمدحسین کم شده بود و حالا نوبت من بود که بترکونم! ادامه دارد ...
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
تاثیر رای ما
تا سالهای سال هر دولتی بیاد درگیر برجام، مسکن مهر و هدفمندی یارانههاست. اثر رای ما، چهار سال نیست.
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
میگه رای بی رای
میگه رای بی رای تا رفاه مردم درست شه. میگم اگه طرف مردم بودی با عامل فقرشون هم سفره نبودی.
#مسیح_علی_نژاد
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
موتور پیشرفت با بنزین مشارکت
موتور پیشرفت با بنزین مشارکت شارژ میشود. میخ تحریم، پنچر میکند و از کار میاندازد.
مشارکت و مشکلات مثل حرارت و یخ میمونن. هر چی اولی بیشتر بشه دومی زودتر آب میشه.
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
تأثیر رأی من در انتخابات
رئیس جمهور، وزیر انتخاب میکنه، وزیر استاندار، استاندار فرماندار و فرمانده مدیر کل. پس تو به یه نفر رای نمیدی، هزاران مدیر انتخاب میکنی!
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
انتخابات حداکثری مردم
نه سین داره، نه میم داره، یه دونه ر داره و یه الف داره. #رای_با_رای
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
بیمه انتخابات
بیمه مشارکت با 42 سال سابقه در تامین امنیت کشور
پیشگیری از تجزیه، جنگ و شورش داخلی. بیمه مشارکت، ضامن امنیت شماست.
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
شور انتخابات در سر انگشتان فیروزه ای رنگ
28 خرداد، سر انگشتمان رنگین میشود تا کف خیابان خونین نشود.
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
مشارکت حداکثری
کبابخور که باشی، برگ باشه یا جوجه، کوبیده یا چنجه فرقی نمیکنه. اگه اهل مشارکت تو ساختن آینده کشورت باشی، الف نشد ب و ب نشد به ج رای میدی تا آینده با افکار و عقاید نزدیک به تو ساخته بشه.
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
انتخابات ضمانت کارآیی آینده
کارنامه گذشته، ضمانت کارآیی آینده نیست. برنامه داشتن هم دلیل موفقیت نیست. کارآمد کسی است که کارنامه و برنامه را با هم دارد.
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
شورای دانشآموزی – 8
شورای دانشآموزی – 8 (پایانی)
از مجموع 130 رای شمرده شده، من 145 و محمدحسین 178 رای آورده بودیم! بعد از این که از نتایج شمارشمون مطلع شدیم با محمدحسین دست به یقه شدیم و همدیگه رو به تقلب متهم کردیم. وسط دعوا مدیر اومد تو اتاق تا ببینه نتیجه مشارکت حداکثری چی بوده؟ وقتی دید مثل سگ و گربه به جون هم افتادیم اول جدامون کرد و بعد دو تا پس کلهای بهمون زد. آمار رو که شنید صورتش سرخ شد. استکان رو از روی میز برداشت و کوبید تو دیوار و گفت: «خاک تو سر همهتون. شما لیاقت انتخابات ندارید. اعضای شورا رو خودم انتخاب میکنم» این رو گفت و از اتاق رفت بیرون. نیم ساعت بعد، اسم اعضای شورای، روی تابلوی مدرسه بود!
تا دو ماه با محمدحسین قهر بودم. حال جفتمون گرفته بود از این که با تقلب گسترده، باعث شدیم رای خودمون هم خونده نشه. ولی بعد از مدتی وقتی فهمیدیم منتخبین! شورا، فقط تو مراسمها به عنوان حمال، میز و صندلی جابجا میکنند فهمیدیم چیز زیادی رو هم از دست ندادیم!
لینک همین مطلب: «https://eitaa.com/tanzac/1390»
تولیدگر محتوا : علی بهاری
بارگذاری شده در : 1402/09/25
آیا شرکت در انتخابات واجب است؟
آیا شرکت در انتخابات واجب است؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
شرکت در انتخابات واجب عینی است یا کفایی؟
شرکت در انتخابات واجب عینی است یا کفایی؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
دعوت از نامزدهای انتخاباتی برای پاسخگویی
آیا میتوان از نامزدهای انتخاباتی برای پاسخگویی دعوت کرد؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
حداقلهای شرایط نامزدی در انتخابات
آیا برای کسی که توانایی انجام کار را دارد نامزد انتخابات شدن واجب است؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
عیوب نامزد اصلح
آیا برای شناخت نامزد اصلح میتوان عیوب را بیان کرد؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
راههای شناخت اصلح
آیا برای شناخت اصلح بداخلاقی جایز است؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
وظیفه خواص برای شناساندن اصلح
وظیفه خواص برای شناساندن اصلح چیست؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
نشناختن فرد اصلح در انتخابات
در صورت نشناختن فرد اصلح آیا وجوب شرکت برداشته می شود؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
حکم رای سفید چیست؟
حکم رای سفید چیست؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
استفاده از بیت المال برای انتخابات
آیا استفاده از بیت المال برای انتخابات جایز است؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
وجوب پذیرش رای مردم بعد از انتخابات
آیا پذیرش رای مردم بعد از انتخابات واجب است؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
وظایف و اختیارات
آیا ما بعد از انتخابات نیز نسبت به شخص منتخب مسئول هستیم؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
شرکت در انتخابات سایر کشورها
شرکت در انتخابات سایر کشورهای چه حکمی دارد؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
تخریب نامزدهای انتخابات
آیا تخریب نامزدها برای رای نیاوردن غیراصلح جایز است؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
هدیه از طرف نامزدهای انتخابات
هدیه ای که از طرف نامزدها داده می شود چه حکمی دارد؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
رای به غیراصلح
آیا در صورت ایجاد اختلاف در زندگی می توان به غیر اصلح رای داد؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
اسماء متبرکه در انتخابات
استفاده از اسماء متبرکه در انتخابات چه حکمی دارد؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
قوانین تبلیغات انتخاباتی
کندن پوسترهای تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی چه حکمی دارد؟
تولیدگر محتوا : سیدجواد حسینی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
همه در انتخابات شرکت کنند
ملت عزيز ايران در سال جديد در تحقق خواست اصلي و مهم اينجانب يعني حضور پرشور همه واجدان شرايط در انتخابات، بر عزت و اقتدار و آبروي ايران خواهد افزود و با درخشش واقعي در انتخابات، شكوه خود را به رخ دشمنان خواهد كشيد.
۱۳۹۶/۱/۱
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1402/09/25
حضور پرشور مردم
معتقدم کشور را این حضور پرشور مردم در انتخابات حفظ می کنند
بیانات مقام معظم رهبری
۱۳۹۴/۶/۱۸
تولیدگر محتوا : محمدرضا سبزي
بارگذاری شده در : 1402/09/25
من در انتخابات شرکت می کنم تا کشورم مثل سوریه و عراق نشود
من در انتخابات شرکت می کنم تا کشورم مثل سوریه و عراق نشود
هنگامی که مرد با خانواده اش برخورد می کند، [به آنان] سلام کند و هنگام ورود با صدای کفش و با سرفه کردن، خانواده اش را از آمدن خود با خبر کند، تا اینکه چیزی نبیند که او را ناخوش آید
بحار الانوار - ج ۷۶ ص ۱۱
تولیدگر محتوا : اداره تبلیغ نوین جامعه الزهراء
بارگذاری شده در : 1402/09/25
حضور پرشور مردم در انتخابات
معتقدم کشور را این حضور پرشور مردم در انتخابات حفظ می کند
بیانات در دیدار مردم ۱۳۹۴/۶/۱۸
تولیدگر محتوا : عادل
بارگذاری شده در : 1402/09/25
انتخابات قوی ایران قوی
من در انتخابات شرکت می کنم...
نظم کشورم مثل سوریه و عراق نشود!
تولیدگر محتوا : عادل
بارگذاری شده در : 1402/09/25
شرکت در انتخابات
در انتخابات شرکت می کنم...
به خاطر چهل دهه پیشرفت در صنعت هسته ای با وجود شدیدترین تحریم ها
یکی از آن دو دختر (صفورا) گفت: ای پدر این مرد را (که به شجاعت و امانت آراسته است) به خدمت خود اجیر کن که بهتر کسی که باید به خدمت برگزینی کسی است که توانا و امین باشد.
در انتخابات شرکت میکنیم تا...
افرادی برمن حکمرانی کنند که قوی و امانتدار در حکومتداری باشند! و از تیم او نیروی نفوذی تولد نیابد!
تولیدگر محتوا : عادل
بارگذاری شده در : 1402/09/25
انتخابات حداکثری
بی بی سی ۲۶ خرداد : دیگه آخر نظامه، هیچ کسی دیگه پای نظام نیست، این دور رای ندید فردا ما داخل کاخ نیاوران تاج گذاری داریم.
اخبار ۲۰:۳۰ بعد از شمارش آرا انتخابات: انتخابات با مشارکت بالای مردم و پرشور مثل گذشته برگزار شد.
بی بی سی در فردای انتخابات: سلام هموطن! امروز با اخبار داغ ورزشی مهمان خانه های شما هستیم!
در ضمن: اگر از سوزش پوست خود رنج میبردید، از کرم پودرهای ما استفاده کنید.
تولیدگر محتوا : سعیدی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
انتخاب اصلح
امسال تصمیم گرفتم به عنوان یک رای اولی توی انتخابات شرکت کنم، دنبال این بودم به چه کسی باید رای بدم.
از پدرم مشورت گرفتم گفت به اونی رای بده که همت بلندی داره پدر بزرگمم میگفت ببین بابات به کی رای میده؛ تو به رقیبش رای بده!!
بابا بزرگم از زمان ازدواج بابام باهاش مشکل داره! چون بابام به جای اینکه با دختر عموش که پدربزرگم پیشنهاد داده بود ازدواج کنه، با مامانم که دختر خالش بود و به عبارتی دختر باجناق بابا بزرگ میشد ازدواج کرد! از همون موقع بابابزرگ همه کارهاش را برعکس بابام انجام میده! تا این حد که زمستون چند سال پیش بابام گفت بریم جنوب داخل دریا شنا کنیم؛ اما بابا بزرگ ترجیح داد بره ارومیه توی دریاچه نمک شنا کنه! بگذریم..
خلاصه اینکه از بابا و بابابزرگ حرف درست و درمونی نصیب من نشد.
ظهر رفتم مراسم روضه خوانی مسجد محلمون که شیخ محل توی سخنرانیش از کربلا یه گریزی به انتخابات زد و گفت: حاکم اگر اصلح نباشد میشود یزید؛ در انتخابات دقت کنید توی لشگر چه کسی هستین! سریع گوشی را در اوردم توی نت زدم اصلح یعنی چه؟ اومد: افعل تفضیل صالح میشود اصلح!!!
گوشی رو دوباره گذاشتم توی جیبم و مشتاقانه به صدای جانسوز شیخ گوش دادم و منتظر بودم که مراسم تموم بشه تا از خودش بپرسم این اصلح که گفت یعنی چه؟ بعد روضه خونی شیخ، تا لامپ ها را روشن کردن دیدم شیخ نیست! نفهمیدم شیخ چه وقت و چجوری رفت بیرون که من ندیدمش، بدو بدو رفتم سمت درب حیاط مسجد که دیدم شیخ کنار ماشینش وایستاده و میخواد سوار ماشینش بشه . رفتم سمتش سلام احوالی کردم، و سوالمو پرسیدم، شیخ گفت: ببین عزیزم، به کسی رای بده که خدا پیغمبر رو بشناسه، با دین و حرف خدا آشنا باشه، حلال و حرام بدونه، ظاهر مذهبی و متدین داشته باشه و.... همینجور شیخ داشت نشونه های اصلح رو میگفت که به ذهنم رسید اصلح یعنی کسی که شیخ باشه!چون درس دین خونده و همه اینا رو بلده!
تا اومدم این کشف جدیدمو به شیخ بگم؛ شیخ دستی زد روی شونم و گفت: میدونی چرا گفتم این نشونه ها رو داشته باشه؟ چون فقط یک همچین آدمی میتونه توی جامعه عدالت ایجاد کنه! و همینجور که این دستش را از روی شونم برمیداشت؛ با اون یکی دستش ، شش پرس غذای نذری را گذاشت داخل ماشینش و با من خدافظی کرد.
شیخ رفت و با رفتنش مرا در فکر عدالت فرو برد!
تولیدگر محتوا : سعیدی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
انتخاب درست
یکی از شوهر عمه هام که رئیس سازمان تاکسیرانی شهرمان است، بر اساس یک نظریه علمی که خودش کشف کرده و بر اساس اخبار موثق یکی از دوست هاش که در رده بالای ارگان های کشور قراردارد ، به این نتیجه رسیدن اگر امسال در انتخابات شرکت نکنند، سال بعدی کار نظام تمومه، و مشکلات با روی کارآمدن نظام جدید حل میشه! هرچی باهاش بحث کردم متاسفانه فایده نداشت و قصدش واسه شرکت نکردن در انتخابات جدی بود، تا اینکه بهش گفتم اگرحکومت عوض بشه قاعدتا کسانی که در نظام قبلی مسئولیت داشتن برکنار میشن و حتی شما هم از سازمان برکنار میشید؛
خیلی به فکر فرو رفت و سکوت کرد حدود نیم ساعت که داخل گوشیش چرخید، با صدای بلند گفت :همون دوستم که اون بالا بالا ها کار میکنه، پیام داده که مشکلات کشور با تغییر نظام حل نمیشه باید با انتخاب درست حلشون کرد! و سریعا ادامه داد: خب طبق نظر من و کشف جدیدم.....
تولیدگر محتوا : سعیدی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
ملاک انتخاب فرد اصلح
من از بچگیم روی انتخاب آدما حساس بودم، سال اول راهنمایی مشاور گفت یه لیست بردار و اسم همه بچه های کلاس را بنویس، بعد خوبی های هرکدوم از بچه ها را جلو اسمشون مینوشتم تا یکی که از همه بهتر بود را برم سمتش و باهاش دوست بشم.
بعد یک ماه پرس و جو و کنجکاوی کردن از خود بچه ها ، به این نتیجه رسیدم صادق از همشون بهتره، چون هم پولدار بود، هم خوراکی خوب میورد، هم پلی استیشن داشت و تازه اهل فوتبال هم بود، بچه بالا شهر هم بود فقط تنها مشکلش این بود که خنگ بود و هیچی از درس و مشق حالیش نبود و به زور کلاس ها رو میومد بالا، ظاهرا تا الان هر دو سال یک پایه میومده بالا ! که اصلا مهم نبود! مهم پلی استیشن هست که صادق داشت! این روحیه سخت پسندی حتی تا پارسال که ۳۵ سال داشتم توی وجود من بود و بخاطر همین هیچوقت نتونستم توی انتخابات به نتیجه برسم و طبق معمول، برگه رای من را همسرم مینوشت! انتخابات امسال توی لیست تایید صلاحیت شده ها اسمی را دیدم که توجه منو جلب کرد: دکتر صادق محمودی راد!! اسم و فامیلش که مث صادق خنگه است! چهرش هم که خیلی شبیه بود! توی گوگل یه سرچ کردم و رزومه محمودی راد را خوندم! همون صادق خودمون بود! صادق خنگه! نمیدونم کی و کجا و چجوری دکتر شد! اصلا دکتری چی داره! ولی من کاندید مورد نظر خودم را پیدا کردم! با ذوق نشستسم پای مناظره اول؛ بعد نیم ساعت فهمیدم که صادق همون آدم خنگ زمان راهنمایی بوده و هست! فقط الان به جای صادق خنگه!شده دکتر محمودی راد!
واقعا برام خیلی سوال بود که این صادق چجوری تونسته به این جایگاه برسه، همسرم روانشناسه باهاش صحبت کردم و ماجرا را تعریف کردم؛ به نظر همسرم، آدمایی مثل من که ملاک دوست خوب دوره راهنماییشون پول داری و بالا شهر و پلی استیشن بوده باعث پیشرفت محمودی راد ها شدن که هیچ سوادی ندارن ولی با زبون بازی و سیاست مداری دارن رای جمع میکنن! حرفای همسرم تاثیر چذار بود و اینبار ملاکم رو تغییر دادم! و دیگه صادق خنگ پلی استیشن دار و پولدار را انتخاب نمیکنم ! این بار با انتخابی آگاه، به کاندید اصلح، دکتر صادق محمودی راد، سیاست مدار جوان رای میدم!
تولیدگر محتوا : سعیدی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
انتخابات را تحریم میکنیم!
فاز اینایی که از ۱۰ سالگی میخوان رای بدن و همش منتظرن ۱۸ ساله بشن ، بعد از ۱۸ سالگی میگن انتخابات را تحریم میکنیم! فاز اینا را اصلا نمیفهمم!
داداش ۱۴ سالگیت با بابات رفتی پای صندوق رای، کلی التماس کردی فقط بذارن کد انتخاباتی کاندید را تو بنویسی!
حالا واسه ما انتخابات تحریم میکنی؟ آمریکا با اون ادعاش تحریممون کرد هنوز زنده ایم ! الکی خودتو اذیت نکن!
بابا ترامپ! بایدن! اوباما! پنج بعلاوه یک! اتحادیه اروپا! کوتاه بیا! ول کن ، به ما رحم کن!
تولیدگر محتوا : سعیدی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
کیا بهت میگن که رای نده!
یک سوال انتخاباتی!
کیا بهت میگن که رای نده!
همونایی که کلی تحریم علیهت گذاشتند!
تولیدگر محتوا : حسین مرادی | آنتی شبهات
بارگذاری شده در : 1402/11/24
شکل گیری اغتشاشات
کلیپ اول: مصاحبه با حجت الاسلام استوار میمندی از اساتید سطوح عالی حوزه علمیه قم
تولیدگر محتوا : حاجی شرهانی
بارگذاری شده در : 1402/11/25
مسئله انتخابات
کلیپ دوم: مصاحبه با نائب رئیس مجلس حجت الاسلام و المسلمین ذوالنور با حضور مسئله انتخابات
تولیدگر محتوا : حاجی شرهانی
بارگذاری شده در : 1402/11/25
بی تفاوتی نسبت به مسائل منطقه و فلسطین
کلیپ سوم: مصاحبه با حجت الاسلام صفار درباره بی تفاوتی نسبت به مسائل منطقه و فلسطین
تولیدگر محتوا : حاجی شرهانی
بارگذاری شده در : 1402/11/25
وظیفه طلاب در فتنه ها
کلیپ چهارم: مصاحبه با حجت الاسلام هنرمند درباره وظیفه طلاب در فتنه ها
تولیدگر محتوا : حاجی شرهانی
بارگذاری شده در : 1402/11/25
مکر یهود و طوفان الاقصی
مصاحبه با حجت الاسلام محمدی نیا درباره مکر یهود و طوفان الاقصی
تولیدگر محتوا : حاجی شرهانی
بارگذاری شده در : 1402/11/25
حوزه و دانشگاه دوبازوی انقلاب
وحدت حوزه و دانشگاه با استفاده از صحبت های
آیت الله اعرافی و حجت الام رستمی نماینده ولی فقیه در دانشگاه
و مصاحبه حجج اسلام رضائی، احمدی فقیه، واحدی ، فاکر میبدی
تولیدگر محتوا : حاجی شرهانی
بارگذاری شده در : 1402/11/25
جهادتبیین و وظیفه طلاب
مصاحبه با حجت الاسلام گرجی درباره جهاد تبیین و وظیفه طلاب
تولیدگر محتوا : حاجی شرهانی
بارگذاری شده در : 1402/11/25
آثاری از مجمع طراحان گرافیک انقلاب اسلامی استان بوشهر با موضوع انتخابات
آثاری از کارگاه فصـل انتخـاب با موضوع انتخابات
🔸 عنوان اثر: به عظمت یک انتخاب
👤 طراح/تولیدگر: رضا محمّدی
📝 متن اثر: هرکسی ایران را دوست دارد، هرکسی که جمهوری اسلامی را دوست دارد، هرکسی شکوه و عزت و عظمت ملی را دوست دارد، در این انتخابات شرکت کند.
📥 دریافت نسخه اصلی اثر👇 (راست کلیک/لمس و نگهداشتن + انتخاب گزینه Save Image as...):
🔸 عنوان اثر: طیفون غیرت
👤 طراح/تولیدگر: مهرناز جمالی
📝 متن اثر: بشکن از طیفون غیرت گردن گردن کشون نوش نوش مفسدون رو زهر کن در کامشون
📥 دریافت نسخه اصلی اثر👇 (راست کلیک/لمس و نگهداشتن + انتخاب گزینه Save Image as...):
🔸 عنوان اثر: یک روز انتخاب، چند سال تاثیر
👤 طراح/تولیدگر: سید حسین حسینی
📝 متن اثر: انتخابات در یک روز انجام میگیرد، اما اثر آن در چند سال باقی میماند. رهبر معظم انقلاب، 6 خرداد 1400
📥 دریافت نسخه اصلی اثر👇 (راست کلیک/لمس و نگهداشتن + انتخاب گزینه Save Image as...):
🔸 عنوان اثر: انتخابی برای ایران
👤 طراح/تولیدگر: رقیه رجبی
📝 متن اثر: هر کس که "ایران" را دوست دارد، در این انتخابات شرکت کند ...
📥 دریافت نسخه اصلی اثر👇 (راست کلیک/لمس و نگهداشتن + انتخاب گزینه Save Image as...):
🔸 عنوان اثر: مثل سردار پاسدار خاکیم
با شرکت در انتخابات، در پاسداری از کشورم سهیم میشوم.
📥 دریافت نسخه اصلی اثر👇 (راست کلیک/لمس و نگهداشتن + انتخاب گزینه Save Image as...):
🔸 عنوان اثر: انتخابی برای نوسازی
👤 طراح/تولیدگر: زهرا عبدی
📝 متن اثر: انتخابات برای کشور یک افتخار است. یک فرصت است، یک امکان است، یک ذخیره است؛ اگر شرکت پرشور مردم باشد، یقینا به آینده کشور، کمک میکند. (رهبر معظم انقلاب)
📥 دریافت نسخه اصلی اثر👇 (راست کلیک/لمس و نگهداشتن + انتخاب گزینه Save Image as...):
🔸 عنوان اثر: مظهر ارادهی ملی
👤 طراح/تولیدگر: فاطمه کارگر
📝 متن اثر: انتخابات مظهر اراده ملی است. (رهبر معظم انقلاب)
📥 دریافت نسخه اصلی اثر👇 (راست کلیک/لمس و نگهداشتن + انتخاب گزینه Save Image as...):
🔸 عنوان اثر: رأی تو سپر بلای ایران قوی ست.
👤 طراح/تولیدگر: ام السادات
📝 متن اثر: (همان متن عنوان)
📥 دریافت نسخه اصلی اثر👇 (راست کلیک/لمس و نگهداشتن + انتخاب گزینه Save Image as...):
🔸 عنوان اثر: بهار انتخابات
👤 طراح/تولیدگر: ثریا سلطانی
📝 متن اثر: (همان متن عنوان)
📥 دریافت نسخه اصلی اثر👇 (راست کلیک/لمس و نگهداشتن + انتخاب گزینه Save Image as...):
تولیدگر محتوا : مجمع طراحان گرافیک بوشهر
بارگذاری شده در : 1402/12/05
تجربه و انتخابات
تجربه و انتخابات
اگر به خودت حق میدی که پس از انتخاب نادرستِ شغل، دوست، معامله و... ناامید بشی و از تجربههات برای نوسازی و بهسازی استفاده نکنی، اون موقع حق داری از شرکت در انتخابات هم ناامید باشی!
اینو هم بدون که انسانها در سایه استفاده از تجربیاتشون رشد میکنند!
تولیدگر محتوا : محمود
بارگذاری شده در : 1402/12/13
واگذاری حق سرنوشت!
واگذاری حق سرنوشت!
بسیاری از ما از اجازه نمیدهیم که دیگران بهجای ما تصمیم بگیرند؛ به ویژه اگر بر آینده ما، آنهم به مدت چند سال تأثیرگذار باشد. این احساس، برآمده از استقلال شخصیتی هر فردی است که قدرت اتخاذ تصمیم برای خود را دارد.
از منظر دموکراسی، هرگونه شرکت نکردن در انتخابات که تبلور اراده ملی است، به معنای آن است که شما به دیگران اجازه دادهاید بهجای شما تصمیم بگیرند!
تولیدگر محتوا : محمود
بارگذاری شده در : 1402/12/13
صندوق رأی و دنیای گفتمانها
صندوق رأی و دنیای گفتمانها
وقتی رأی میدهید، تنها نمایندگان مجلس یا مقامات دولتی را انتخاب نمیکنید. شما و سایر رأیدهندگان، نیازها، اولویتها، رضایت و نارضایتی خود از افراد، گروهها و احزاب را با برگ رأی بیان میکنید.
صندوق رأی، دنیایی از سخن و گفتمان است که شما یکی از آنها را برمیگزینید و بر دیگری ترجیح میدهید!
تولیدگر محتوا : محمود
بارگذاری شده در : 1402/12/13
رای ندی خط میخوری!
رای ندی خط میخوری!
در کشور بلژیک قبل از انتخابات برای افراد بالای 18 سال دعوتنامهای رسمی ارسال میشود. بنابر قانون اساسی بلژیک، اگر کسی پس از دریافت دعوتنامه برای رای دادن، پای صندوق نرود و عذر موجهی هم نداشته باشد، بین 25 تا 50 یورو جریمه می شود. اگر این غیبت دوباره تکرار شود، جریمه بین 50 تا 125 یورو خواهد بود. اگر کسی در 4 دور انتخابات شرکت نکند؛ علاوه بر 4بار جریمه، نام او از لیست رای دهندگان به مدت 10 سال خط خورده و در هیچ مقام و اداره دولتی پذیرفته نشده و هیچ کمک و امتیازی نیز از سوی دولت دریافت نخواهد کرد.
تولیدگر محتوا : محمود
بارگذاری شده در : 1402/12/13
میدان جنگ با ما بود میدان انتخابات با شما
میدان جنگ با ما بود میدان انتخابات با شما
تولیدگر محتوا : جمیله احمدی
بارگذاری شده در : 1402/12/16
توصیه مردم به شرکت فعال در انتخابات
توصیه مردم به شرکت فعال در انتخابات
تولیدگر محتوا : احمد رجبی نژاد
بارگذاری شده در : 1402/12/16
چرا رای دادن
کلیپ و عکسنوشته مناسبتی نیمه شعبان و انتخابات
تولیدگر محتوا : میم.سین.صاد
بارگذاری شده در : 1402/12/18
انتخابات و اتفاقات روز و یمن
سلام علیکم نشان دادن شرافت و عظمت مردم یمن با اینکه خودشان 8 سال درگیر جنگ بودند و هستند و با کمبود امکانات از غزه حمایت می کنند و از طرفی خباثت و رذالت عربستان در عدم کمک رسانی به غزه نویسنده و کارگردان و بازیگر گردان و سرتدوینگری بر عهده یخودم بوده
تولیدگر محتوا : علی
بارگذاری شده در : 1402/12/18
نقش انتخابات
در ترغیب به شرکت در انتخابات باید گاهی از طریق اینده نگری و ضررها و پیامدها وارد شد که مقام معظم رهبری نیز تاکید بر شرکت در انتخابات برای حفظ امنیت و اقتدار جامعه داشتند در این کلیپ خواستیم تلنگری بزنیم به نتیجه ی عدم شرکت در انتخابات باتوجه به التهابات منطقه و اتلهابت داخل و برنامه های اپوزیسیون برای اینده ایران بازیگری . کارگردانی. تدوین . نویسنده همه توسط خودم صورت گرفته
تولیدگر محتوا : علی
بارگذاری شده در : 1402/12/18
چرا انتخابات می کنیم؟
از آن جهت که این روز ها دشمن در حال تلاش برای بی اهمیت نشان دادن انتخابات است این محتوا در تلاش است باپرداختن به نظر مقام معظم رهبری اهمیت رای دادن و انتخابات وترغیب و تشویق مردم برای شرکت کردن در انتخابات را نشان دهد
تولیدگر محتوا : سیدمحمدجوادمحمدی
بارگذاری شده در : 1402/12/18
نقش مردم در انتخابات
از آن جهت که این روز ها دشمن در حال تلاش برای بی اهمیت نشان دادن انتخابات است این محتوا در تلاش است باپرداختن به نظر مقام معظم رهبری اهمیت رای دادن و انتخابات وترغیب و تشویق مردم برای شرکت کردن در انتخابات را نشان دهد
تولیدگر محتوا : سیدمحمدجوادمحمدی
بارگذاری شده در : 1402/12/18
اهمیت شرکت در انتخابات
از آن جهت که این روز ها دشمن در حال تلاش برای بی اهمیت نشان دادن انتخابات است این محتوا در تلاش است باپرداختن به نظر مقام معظم رهبری اهمیت رای دادن و انتخابات وترغیب و تشویق مردم برای شرکت کردن در انتخابات را نشان دهد
تولیدگر محتوا : سیدمحمدجوادمحمدی
بارگذاری شده در : 1402/12/18
رسیدن به هدف های اسلامی
از آن جهت که این روز ها دشمن در حال تلاش برای بی اهمیت نشان دادن انتخابات است این محتوا در تلاش است باپرداختن به نظر مقام معظم رهبری اهمیت رای دادن و انتخابات وترغیب و تشویق مردم برای شرکت کردن در انتخابات را نشان دهد
تولیدگر محتوا : سیدمحمدجوادمحمدی
بارگذاری شده در : 1402/12/18
انتخابات مظهر قوت ملی
از آن جهت که این روز ها دشمن در حال تلاش برای بی اهمیت نشان دادن انتخابات است این محتوا در تلاش است باپرداختن به نظر مقام معظم رهبری اهمیت رای دادن و انتخابات وترغیب و تشویق مردم برای شرکت کردن در انتخابات را نشان دهد
تولیدگر محتوا : سیدمحمدجوادمحمدی
بارگذاری شده در : 1402/12/18
تشویق مردم برای شرکت کردن
از آن جهت که این روز ها دشمن در حال تلاش برای بی اهمیت نشان دادن انتخابات است این محتوا در تلاش است باپرداختن به نظر مقام معظم رهبری اهمیت رای دادن و انتخابات وترغیب و تشویق مردم برای شرکت کردن در انتخابات را نشان دهد
تولیدگر محتوا : سیدمحمدجوادمحمدی
بارگذاری شده در : 1402/12/18
اهمیت رای دادن
از آن جهت که این روز ها دشمن در حال تلاش برای بی اهمیت نشان دادن انتخابات است این محتوا در تلاش است باپرداختن به نظر مقام معظم رهبری اهمیت رای دادن و انتخابات وترغیب و تشویق مردم برای شرکت کردن در انتخابات را نشان دهد
تولیدگر محتوا : سیدمحمدجوادمحمدی
بارگذاری شده در : 1402/12/18
انتخاب خوب یا بد
هرچه انتخاب کنید برای خودتان انتخاب کردهاید. انتخاب خوب شما به خود شما برمیگردد؛ اگر انتخاب با غفلت انجام بدهید که انتخاب بدی از آب دربیاید و از کار دربیاید، بدیاش به شما برمیگردد؛ خاصیّت کار این است.
بیانات در دیدار مردم نجفآباد
۱۳۹۴/۱۲/۰۵
تولیدگر محتوا : محمد
بارگذاری شده در : 1403/01/22
بزرگترین بی انصافی
یکی از بزرگترین بیانصافیها درباره امام بزرگوار و نظام اسلامی ما این است که تبلیغات بیگانه، امام و نظام اسلامی و جمهوری اسلامی را به استبداد و دوری از مردمسالاری متّهم میکنند.
بیانات در مراسم سیزدهمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
۱۳۸۱/۰۳/۱۴
تولیدگر محتوا : محمد
بارگذاری شده در : 1403/01/22
رای به جمهوری اسلامی
رای به جمهوری اسلامی
رأي به هر نامزدي، رأي به جمهوري اسلامي است؛ رأي اعتماد به نظام و سازوكار انتخابات است.
۱۳۹۲/۳/۱۴
تولیدگر محتوا : محمد
بارگذاری شده در : 1403/01/22
من رای می دهم
انتخابات درواقع یك نفس تازه دادن به ملّت ایران است.
من رای می دهم
تولیدگر محتوا : بصیر
بارگذاری شده در : 1403/02/05
پشیمانی
چلپ چلپ: این قسمت پشیمانی
تولیدگر محتوا : سید محسن
بارگذاری شده در : 1403/02/07
مهم مشارکت حداکثریه
مهم مشارکت حداکثریه
تولیدگر محتوا : محمد
بارگذاری شده در : 1403/02/17
تواصی به حق
تدوین کلیپ سخنان رهبری در باب دعوت به انتخابات مجلس شورای اسلامی
تولیدگر محتوا : حاجی شرهانی
بارگذاری شده در : 1403/03/09
مناظرات نامزدهای ریاست جمهوری
مناظرات دور اول نامزدهای ریاست جمهوری با بیان دیدگاههای گوناگون پایان یافت. با اینکه اظهارات نامزدها، اشتراکات و تمایزاتی با یکدیگر داشت، اما برخی موضوعات مهم توسط نامزدها مغفول واقع گشت. در ادامه به این موارد اشاره خواهیم داشت.
آنچه گفته نشد
۱. انقلاب اسلامی بر اساس باورها و آرمانهای خاصی به وقوع پیوست تا جامعه اسلامی، حاکمیت قوانین اسلام را در امورات خود به نظاره بنشیند. یکی از این قوانین، مباحث اقتصاد اسلامی است که در اظهارات نامزدها بسیار کمرنگ بود. علاوه بر این، «اقتصاد مقاومتی» که نسخه شفابخش مقام معظم رهبری برای فائق آمدن به مشکلات اقتصادی کشور میباشد، در این جلسه تبیین و تشریح نشد.
۲. نقشه راه مشخص اقتصادی با جزئیات دقیق، در این مناظره غایب بود. کلیگویی یکی از مشکلات نامزدها بود.
۳. نحوه بازگرداندن ارزش پول ملی و حذف دلار از روندهای اقتصادی کشور نیز بخوبی توضیح داده نشد. اینکه نامزدهای محترم چگونه میخواهند درآمد ریالی و هزینهکرد دلاری را ترمیم کنند، گنگ و نامفهوم بود.
۴. پیوستگی و مناسبات بین موضوعات اقتصادی و موضوعات فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... نیز از جمله مسائل مغفول مناظرات بود.
۵. نحوه امتداد سیاستهای مفید اقتصادی دولت شهید رئیسی توسط نامزدها به درستی تبیین نگردید. از این رو لازم است در ادامه مناظرات پیگیری سیاستهای دولت رئیسی در عرصههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ... جزو سوالات مطروحه از نامزدهای محترم باشد.
تولیدگر محتوا : محمد حسین پور
بارگذاری شده در : 1403/04/04
راهنمای مسیر
راهنمایمسیر
بسیاری از افراد جامعه به دنبال گزینه اصلح در بین نامزدهای ریاستجمهوری میباشند. شاخصهای متعددی در این زمینه وجود دارد که در رأس آن توصیههای مقام معظم رهبری است. در این یادداشت نیز بنابه قواعد حاکم بر علم حکمرانی، خارج از جناحبندیهای نامزدهای ریاست جمهوری، نکاتی مطرح میشود تا چراغ راه هموطنان عزیز در رسیدن به گزینه اصلح و ادامه دهنده راه شهید رئیسی باشد.
ا. فهم دقيق مسائل؛ یک رئیس جمهور با کفایت و دارای تفکر راهبردی اساسی ترین و زیربنایی ترین مسائل و مشکلات جامعه را کشف میکند. او باید بداند در اقتصاد فرهنگ اجتماع آموزش و ... اصلی ترین مسائل کدام ها هستند؟ سپس بر اساس این فهم خود از مسائل آنها را به ترتیب اولویت به حیاتی فوری ضروری معمولی دسته بندی میکند. حال ببینید کدام یک از نامزدها ریشه های مشکلات کشور را بصورت دقیق ارزیابی و تجزیه و تحلیل میکند؟ این نکته مهم است که «مسئله بودگی» کدام موضوعات برای او محرز است؟
۲. ایده ی معقول، منطقی و برخاسته از مبانی دینی؛ نکته دوم بعد از کشف مسائل ایده ای است که باید برای حل آن مسائل طرح کرد. ایده در واقع راهکار و راه حل برای حل مشکل است که باید مبتنی بر واقعیت ها ظرفیت ها نقاط قوت و با در نظر گرفتن فرصت ها و چالشهای پیش رو بیان گردد.
حال باید دید کدام یک از نامزدها، ایده های با ویژگیهای بالا را برای حل مسائل مطرح میکند؟ اصلا ایده ای برای حل مسئله دارند؟
نامزدی که ایده نداشته باشد رو به کلی گویی می آورد.
۳. سیستم سازی؛ بعد از کشف مسائل و بیان ایده های حل آن نوبت به سیستم سازی میرسد. یعنی برای اینکه ایده ها قابلیت ... اجرایی پیدا کنند باید شبکه منسجمی از ساختارها، قوانین مجریان و شکل گیرد تا آن ایده پیاده شود. سیستم سازی به زبان ساده تر همان تکه های یک پازل هستند که در کنار هم تصویر مطلوب را به نمایش میگذارند. در سیستم سازی نقش و جایگاه مهره ها باید بخوبی تبیین شود.
حال ببینید کدام یک از نامزدها رویکرد سیستمی به ایده های خود دارد؟ یعنی تک بعدی به قضیه نگاه نمیکند؟
۴. قابلیت اجرا؛ نکته بعدی قابلیت اجرا و امکان جریان یافتن آن ایده و سیستم میباشد. یعنی سیستم طراحی شده باید جامع و مانع باشد تا اجزای مختلف سیستم بتوانند به وظایف خود عمل کنند. نقش بخشهای مختلف سیستم باید در عرصه ای که امور قرار است جاری و ساری شوند دیده شود. مجریان و ساختارها شاکله این بحث را تشکیل میدهند.
نامزدی موفق است که قابلیت سیستم اجرایی خود را بخوبی بسنجد این نیز مستلزم شناخت کافی از قوانین و ساختار اداری و ... است. پس باید دید کدام نامزد به صورت دقیق قابلیت اجرایی برنامه های خود را توضیح می دهد.
۵. تسهیل گری؛ نکته بعدی آسان کردن مسیر اجر است. اگر بخواهم مثال بزنم روغن چه نقشی را در یک دوچرخه دارد؟ روغن کاری باعث روان سازی حرکت دوچرخه است. تسهیل گری هم تعامل و شبکه کنشگران یک سیستم را تسریع میبخشد و باعث انجام سریع و دقیق کارها میشود. در یک کلام تسهیل گری فرایند شتاب بخشی و کارا کردن حداکثری سیستمی است که قرار است مشکل ما را حل کند.
حال باید ببینیم کدام یک از نامزدها برای اثر بخشی بیش از پیش طرح هایش به این نکته توجه دارد؟
۶. تنظیمگری؛ یعنی اگر یکی از بخشهای سیستم نمیتواند وظیفه محوله را به درستی انجام دهد در آن صورت باید تنظیمات مجدد صورت گیرد چرا که در غیر این صورت منجر به آسیب به کل سیستم میشود. روی دیگر تنظیم گری رفع موانع است. یعنی عواملی که باعث کند شدن سیستم از حرکت افتادن سیستم و ... میشود باید رفع شوند. اینجا شاید قانونی درست اجرا نشود یا کارگزاری وظیفه خود را به درستی اجرا نکند و ... . پس نامزدی موفق است که در برنامه ی خود تنظیمگری لازم را دیده باشد.
۷. بازخوردگیری؛نکته بعدی این است که باید از کارآیی سیستم و ایده در حل مشکل مطمئن بود. این موضوع هم نیاز به ارتباط مستمر با ذی نفعان ذی نقشان و ذی ربطان آن مسئله میباشد. یعنی بازخوردهای لازم از میزان اثر بخشی این فرایند گرفته شود تا اطمیمان به اثر بخشی سیستم کرد نظارت مستمر بر کیفیت کار سیستم لازمه این کار است.
از این رو نامزدی که اهل مشورت، ارزیابی، و نظارت باشد باید این نکته در طرح های وی به چشم آید.
۸. نقشه راه؛ یعنی اینکه این سیستم قرار است مشکل ما را تا بازه های زمانی مشخصی حل کند. ما با این سیستم طراحی شده درصدد رسیدن به هدفهای خود هستیم و بر اساس سناریوهای محتمل قله های معینی باید در یک بازه مشخص فتح گردد. حال باید دید که کدام یک از نامزدها نقشه راه مشخص، منسجم، دقیق، پویا و مانا برای طرح های خود ترسیم می کند؟
در پایان نیز شایان ذکر است که نکات مذکور، زمانی محقق میشود که نامزدها صفاتی نظیر عزم و ارادهی خستگی ناپذیر، پرکاری و پرتلاشی و ... را دارا باشند و از تجربیات موفق بهره بگیرند. بدیهی است وقتی خود و اطرافیان آدمی تنبل، ناتوان، بیبرنامه و دارای کارنامه ضعیف باشند، نباید انتظار حل مسائل را از آن شخص داشت. نامزدها نیز، چنین هستند.