جهاد تبیین -محمدمهدی ترابی؛ مطالعه، تبیین و نقش مردم در استمرار انقلاب اسلامی
مطالعه، تبیین و نقش مردم در استمرار انقلاب اسلامی
جوان و روحانی انقلابی باید روزانه ۵ ساعت مطالعه غیردرسی داشته باشد.
استمرار انقلاب با حضور مردم، تبیین مؤثر و نظارت آگاهانه بر مسئولین ممکن است. انقلاب از دل مردم شکل گرفت و با پیشرفت و مشارکت مردمی ادامه مییابد.
ساختارهای حوزوی و جبهههای انقلابی نیز نقش کلیدی دارند.
تولیدگر محتوا : محمد مهدی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
جهاد تبیین -محمدمهدی ترابی؛ سه مؤلفه ماندگاری انقلاب: دین، رهبری و مردم
سه مؤلفه ماندگاری انقلاب: دین، رهبری و مردم
نهضت اسلامی امام در جهانی دو قطبی، دشمنی مشترک شرق و غرب را برانگیخت.
انقلاب با سه مؤلفه دین، رهبری و مردم پیروز شد و استمرار آن نیز به همین سه وابسته است.
دشمن دین را تحریف کرد تا انقلاب را تضعیف کند.
وظیفه ما تبیین اسلام واقعی و مقابله با تحریف است.
تولیدگر محتوا : محمد مهدی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
جهاد تبیین -محمدمهدی ترابی؛ چرا انقلاب اسلامی ایران پیروز شد؟
چرا انقلاب اسلامی ایران پیروز شد؟
در میان ملتهای تحت ستم، کمتر ملتی توانسته به انقلاب دست یابد. اما انقلاب اسلامی ایران بهخاطر سه مؤلفه اصلی پیروز شد:
۱. انگیزههای دینی: که در رأس آن عدالت، آزادی، استقلال، معنویت و اخلاق قرار دارد.
۲. رهبری الهی و شجاع: امام خمینی (ره) با شجاعت و فداکاری رهبری نهضت را بر عهده گرفت و از هیچ هزینهای دریغ نکرد.
۳. حضور و همراهی مردم: ملت ایران با تمام وجود در کنار امام ایستادند.
ملتهایی که این سه عنصر را ندارند، بهرغم ظلمها و مشکلات، نمیتوانند انقلابی را به ثمر برسانند.
تولیدگر محتوا : محمد مهدی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
جهاد تبیین -محمدمهدی ترابی؛ بعثت برای دگرگونی توحیدی جامعه
بعثت برای دگرگونی توحیدی جامعه
پیامبر اکرم برای شکستن عادتهای کهنه و حاکمیت طاغوت آمد.
مردم، گرفتار تکرار و رکود بودند.
پیامبر، مدیریت طاغوتی را به مدیریت توحیدی بدل کرد و توحید را به تمام ساحات زندگی آورد؛
از اقتصاد تا فرهنگ، از سیاست تا معنویت.
تولیدگر محتوا : محمد مهدی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
از افتابه تا...
بسم الله الرحمن الرحیم در هر مملکتی زمانی که مردم در زیر چکمه های استکبار له شوند، نتیجه اش این می شود که به ساختن افتابه های ۱۸ کیلویی افتخار می کند، زمانی که کشورهای دیگر در حال ساختن موشک های فضا پیما بودند.
انقلاب شد، ۴۰ سال تحریم شدیم، حدود ۱۰ سال در جنگ و اثرات آن به سر بردیم ولی مردم فهمیدند،
هر زمان وسیله ای را تحریم کردند باید به سرعت وارد عرصه شوند با اعتماد به دست خود و فرزندانشان بهترین نوع آن را بسازند،
این تفکری بود که نتیجه اش فضایی شدن، هسته ای شدن وهزاران خیر و برکت بود که از همراهی انقلاب و مردم بدست آمد.
تولیدگر محتوا : engelabeam
بارگذاری شده در : 1401/10/05
راهبرد وصول به دولت اسلامی
راهبرد وصول به دولت اسلامی
1. تصویر وضعیت جمهوری اسلامی ایران با پیروزی انقلابش ، نظام اسلامی را تشکیل داد و چند دهه است که در جهت حرکت به سوی دولت اسلامی در حال حرکت است و به حد تمام خود نرسیده است تا بتوان گفت که به دولت اسلامی رسیده باشد و بعد از رسیدن هم باید به کمال خود برسد و این مسیر ادامه دارد و تمام شدنی نیست و مراحل انقلاب و نظام اسلامی هم در سیر فرآیند به حد کامل تری نائل می شوند. دولت اسلامی در جمهوری اسلامی ایران از قوه مقننه و قوه مجریه و قوه قضائیه و فرماندهی کل قوا تشکیل شده است که این قوا برای وصول به دولت اسلامی با فراز و نشیب هایی مواجه بوده است ولی در کل، حرکت جمهوری اسلامی ایران به صورت نمودار هیپر بولیک ، به صورت صعودی سیر کرده است .
2. تحلیل وضعیت در باره اسلامی بود رأس هرم فرماندهی کل قوا حرفی نیست ولی درباره تشکیلات فرماندهی کل قوا می توان گفت همیشه سیر صعودی به سوی دولت اسلامی داشته است و شاید قریب به یقین می توان گفت که تشکیلات فرماندهی کل قوا به حد دولت اسلامی رسیده است چون توجه و تمرکز آن فرماندهی به سوی دولت اسلامی در چشم انداز خود در هر برهه ای بارز است . امّا درباره اسلامی بودن قوه قضائیه ؛ با نصب جناب آقای رئیسی به رأس هرم قوه قضائیه گام بلندی در راستای وصول این قوه به دولت اسلامی برداشته شده است و فرماندهی کل قوا با این گام بلند به صورت کنشی به امت اسلامی این مفهوم را صادر کردند که فرماندهی کل قوا علاوه بر اینکه در خط مقدم جبهه قرار دارند ضمنا اولین حرکت بلند را برای رسیدن به دولت اسلامی انجام دادند و خواستار کنش اجتماعی امت برای انتخاب نمایندگان مجلس برای رسیدن به دولت اسلامی در مرحله اوّل و انتخاب رأس هرم قوه مجریه برای رسیدن به دولت اسلامی در مرحله دوم است و این پیام کنش امام امت برای بالا بردن بینش سیاسی امت در حد انتخاب است .
3. راهبرد وصول برای وصول به دولت اسلامی در دو قوه مقننه و مجریه باید دو حرکت اساسی توسط نیروهای حزب اللهی و جوانان مومن انقلابی صورت گیرد که عبارتند از :
1. بالا بردن سطح بینش سیاسی امت، (حداقل در حد انتخاب)با الگو سازی مدیران اسلامی در حد نمایندگی و ریاست جمهوری تا مردم روشن شوند که این انتخابشان در تکامل فرآیند انقلاب اسلامی و در آینده شان چه تأثیراتی را دارد . 2. تربیت مدیران اسلامی برای رسیدن به خدمت گزاری امت اسلامی و مطرح کردن چنین مدیران در حد مناصب قانون گزاری و اجرایی و وحدت نیروهای حزب اللهی بر یک شخص واحد . 3.که مربوط به مردم است و آن اینکه مردم پیام امام امت و امت حزب الله را دریافت کنند و با انتخاب خود گام بنیادین را برای رسیدن به دولت اسلامی بردارند .
تولیدگر محتوا : محسن
بارگذاری شده در : 1401/10/05
اهتمام رهبری به مسئله فرهنگ
اهتمام رهبری به مسئله فرهنگ
یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری، تاکید بر مسئله فرهنگ است.
ایشان معتقدند که فرهنگ و باورهای ملی یک ملت، عامل اصلی هویت، پویایی و حیات آن است و با تکیه بر آن می توانند در مسیر پیشرفت و توسعه گام بردارند.
به همین سبب در طول تاریخ، استعمار برای غلبه بر ملت ها، سعی کرده است بنیان های فرهنگی آنان را از بین ببرد.
معظم له به مناسبت های مختلف از جنگ نرم و ناتوی فرهنگی و تهاجم فرهنگی سخن گفته اند و برای رویارویی با این تهدیدات، مهندسی فرهنگی، الگوی اسلامی ــ ایرانی پیشرفت و سبک زندگی را مطرح و تبیین نموده اند.[۱]
یکی دیگر از اقدامات رهبری برای فرهنگ سازی، نامگذاری سال های شمسی تحت عناوین دنی(پیامبر اعظم و…) و یا منطبق بر فرهنگ بومی(تولید ملی، اصلاح الگوی مصرف و…) می باشد.
اهتمام رهبری بر مسئله فرهنگ نکته حائز اهمیتی است.
این مفهوم مهم(فرهنگی) از واژه «قوه» در آیه ۶۰ انفال فهمیده می شود.
آن جا که می فرماید: «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّهٍ؛ و شما (اى مؤمنان) در مقام مبارزه با آن کافران خود را مهیا کنید.»[۳]
بنابراین پیام آیه این می شود که؛ ای جامعه اسلامی در مقابل دشمنان، قدرت فرهنگی خود را بالا ببرید.
اگر جامعه اسلامی، فرهنگ خود را در برابر دشمنان قوی و نفوذناپذیر نکند، چه بسا ضربه ای بخورد که از شکست نظامی به مراتب تلخ تر و غیر قابل جبران تر باشد. دولت اندلس از نظر نظامی قوی بود و دولت های اروپایی آن زمان، توان ایستادگی در برابر آن را نداشتند؛
اما با نفوذ فرهنگ مهاجم(فرهنگ لذت جویی و عافیت طلبی) در میان آنها، به راحتی شکست خوردند و هم دین خود را از دست دادند و هم دنیای (سرزمین اندلس)خود را.
«فَاعْتَبِرُوا یا أُولِی الْأَبْصارِ؛ پس عبرت بگیرید اى صاحبان بینش!»[۴]
رهبر معظم انقلاب به عنوان سکاندار کشور برای پیشرفت کشور، در دور دوم ریاست جمهور آقای خاتمی، ضرورت سندی برای بیست سال آینده کشور را گوشزد کردند.
قرار است طبق سند ۲۰ ساله ، کشور ایران به فضل خدا در ۱۴۰۴شمسی به کشوری ممتاز از هر لحاظ(پیشرفت مادی، معنوی و…) در منطقه تبدیل شود.
معظم له در پیام نوروزی سال ۸۴ گفتند: «در سال های اول لازم است زیرساخت های این چشم اندازِ مهم و ساز و کارهای آن، آن چنان تنظیم و چیده شود که بتوان براساس آن، این بنای مستحکم را بالا برد؛ و ان شاء الله برای آینده کشور و ملت جاده ای هموار برای پیشرفت فراهم نمود.»[۱]
در سند ۲۰ ساله که با درایت رهبری و همت مسولان تهیه شده است، نقش امید و حرکت به جلو، کاملا پیداست.
حرکتی که برای پیشرفت مادی و معنوی کشور مفید است، حرکت و نقشه راهی که که امام حسن مجتبی(علیه السلام) برای هر انسان مسلمان (و به تبع آن، کشور مسلمان) ترسیم می کند: «وَ اعْمَلْ لِدُنْیاکَ کَأَنـَّکَ تَعیشُ أَبَدًا، وَ اعْمَلْ لاِخِرَتِکَ کَأَنـَّکَ تَمُوتُ غَدًا؛[۱]
براى دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگى مى کنى(به آینده امید و داشته باش)، و براى آخرتت به گونه اى کارکن که گویا فردا خواهى مُرد»[۲]
طبق این حدیث، انسان مسلمان و کشور مسلمان باید برای دنیا و آخرت خود برنامه ریزی داشته باشد.
سند ۲۰ ساله کشور نیز در راستای همین فرمایشات است.
سندی که علاوه بر این که کشور را رو به جلو حرکت می دهد، مشکلات و آسیب ها پیش رو را نیز رصد می کند.
زیرا وقتی انسان برنامه ریزی می کند، فکر آسیب ها و مشکلات پیش آمده را نیز خواهد کرد و برای حل آنها دنبال چاره می گردد.
از این رو حضرت علی(علیه السلام) می فرماید: «التدبیرُ قبلَ الفِعلِ یُومِنُ العِثارَ؛ تدبیر و برنامه ریزی قبل از کار، باعث مصونیت از لغزش و خطا است.»[۳] انشاءالله که ما حصل سند ۲۰ ساله ، پیشرفت همه جابه ایران باشد.
پی نوشت ۱ـــ کلیک کنید
https://www.mashreghnews.ir/news/424805
۲ــ بحار الانوار(ط-بیروت) ج ۴۴ ، ص ۱۳۹
۳ــ غرر الحکم و درر الکلم، ص79
تولیدگر محتوا : سید
بارگذاری شده در : 1401/10/05
رشد علمی ایران، حاصل تاکیدات رهبری بر تولید علم
رشد علمی ایران، حاصل تاکیدات رهبری بر تولید علم
رشد علمی ایران در این سال ها، الحمدالله سرعت گرفته است.
این رشد علمی با تاکیدات مقام معظم رهبری و همت جوانان این کشور حاصل شده است.
معظم له همواره به مناسبت های مختلف از قدرت علمی و رشد علمی سخن می گویند و آن را پایه گذار قدرت اقتصادی و فرهنگی می داند.
ایشان در مود تولید علم به جوانان و نخبگان امید می دهند: «امروز عده ای با یاس پراکنی در محیط های علمی سعی دارند توانایی عظیم این ملت را زیر سوال برند.
خوشبختانه با توجه به همه مشکلات و تجربیات تاریخی تاریخ و تمدن این سرزمین و پیشرفت های ۲۶ سال اخیر ثابت می کند که ملت بزرگ ایران قادر است در تولید و نوآوری علمی نیز به مرزهای تازه ای دست یابد.»
با تاکیدات رهبر فرزانه بر تولید علم، اکنون بحمدالله ایران در جایگاه سیزدهم تولید علم در جهان ایستاده است و نیز رشد علمی ١١برابری نسبت به متوسط رشد جهان دارد.[۱]
رشد علمی ایران، حدیثی از پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) را به یاد می آورد:
«لَوْ کَانَ الْعِلْمُ مَنُوطاً بِالثُّرَیَّا لَتَنَاوَلَهُ رِجَالٌ مِنْ فَارِسَ؛ اگر علم به ثریا آویخته باشد مردانی از فارس به آن می رسند»[۲]
این حدیث گرانقدر هم خبر از رشد علمی عالمان ایرانی در طول تاریخ می دهد(ابوعلی سینا و…) و هم در حال حاضر. امروزه خیلی از دانشمندان ایرانی در گوشه گوشه دنیا مشغول به کار هستند.
نکته قابل تامل:
دشمنان می دانند که ایران با درایت رهبری خود به رشد علمی قابل ملاحظه ای رسیده است،، بنابراین به طرق مختلف سعی در جذب داشمندان و نخبگان ایرانی دارد.
می توان گفت که پای ثابت ماموریت جاسوسان آنها، جذب نخبگان ایرانی است.
نکته خیلی مهم:
البته کشور ما دانشمندانی می خواهد که علاوه بر رشد علمی ، رشد معنوی نیز داشته باشند.
«یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ ءَامَنُواْ مِنکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُواْ الْعِلْمَ دَرَجَات؛ خداوند کسانى را که ایمان آورده اند و کسانى را که علم به آنان داده شده درجات عظیمى(در دو جهان) مى بخشد.»[۳]
معمولا کسانی که اهل دین و دیانت هستند، تعهد بیشتری به کشور دارند.
ولی نخبگانی که دنبال مادیات هستند، به راحتی در دام سرویس های جاسوسی قرار می گیرند و خود را می فروشند.
کشور ما تحت سکانداری مقام معظم رهبری، بحمدالله امروز به الگویی مناسب برای جهان اسلام تبدیل شده است.
گذشته از الگودهی برای جریانات شیعی(حزب الله و…) برای اهل سنت نیز الگوست. بدون شک الگوی همه جهان اسلام، پیامبر عظیم الشان است. «لَقَدْ کانَ لَکُمْ فی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَهٌ حَسَنَهٌ؛ یقینا براى شما در [روش و رفتار] پیامبر خدا الگوى نیکویى است.»[۱]
اما کشورهای اسلامی نیز باید به نوبه خود باید برای هم و حتی برای دنیا الگویی مناسب باشند.
از این رو ایران اسلامی با دارا بودن فرهنگ غنی شیعه(ولایت فقیه) می توند الگویی مناسب برای جهان اسلام باشد. «به اعتقاد رهبر معظم انقلاب، ولایت فقیه یک استنباط شیعی است و اهل سنت می توانند استنباطات خاص خود را از مذاهب خود مبنی بر مردم سالاری دینی ارائه کنند.
مهم آن است که جوهره و روح حاکمیت، دینی و بر اساس آموزه های قرآن و شریعت بوده و الگوهای غربی و التقاطی به کشورهای مسلمان تحمیل نشود.
در عین حال رهبر انقلاب نسبت به اتهاماتی که علیه ایران ایراد می شود واقف بوده و لذا خطاب به مصری ها فرموده اند: برادران و خواهران عزیز؛ اینها تجربیات ما است، من به عنوان برادر مسلمان شما، آن را با شما درمیان گذاشتم.
بوق های تبلیغاتی دشمن مانند همیشه فریاد خواهند کرد که ایران می خواهد ولایت فقیه را به مصر صادر کند(مواظب باشید)»[۲]
البته پیشرفت های علمی و فن آوری و اقتصادی ایران نیز در بحث الگودهی حائز اهمیت است؛ اما روح حاکم بر این پیشرفت ها(ولایت فقیه) از آن مهم تر است.
شاید جهان عرب بتواند با پول خود، صنعت و تکنولوژی را به خدمت بگیرد؛ اما از لحاظ سیاسی خلا دارد.
خلایی که نخبگان جهان عرب به آن واقفند، و برای همین جهت است که مصری ها در دیدار با رهبر انقلاب به دنبال رمز و راز پیشرفت ایران هستند.
به بهانه سالگرد شهادت کمال کورسل(شهید فرانسوی دفاع مقدس)
فطرت بیدار، جاذبه اسلام ناب
فطرت های انسان ها پاک و زلال است و اگر زنگارهای روی آن زدوده شود، به حکم و قضای آفرینش، سره را از ناسره تشخیص داده و حق را با جان و دل می پذیرند.
کمال کورسل فقط یک نمونه از این فطرت های زلالی است که در مواجهه با نشانه های حق، راه صحیح رشد و کمال را بازیافته و به مقام عند ربهم یرزقون رسیده است.
تاریخ اسلام مملو از وجود شخصیت هایی است که با ملیّت ها و ادیان و مذاهب گوناگون، چشم بصیرتشان پس از رویارویی با منطق شیوا و مسیر فطری اسلام، گشوده شده و به جبهه یاران حقیقت پیوستند.
آنچه در این میان حائز اهمیت است نقش "ابلاغ" و "تبیین" حقایق است که گاه مورد غفلت قرار می گیرد.
بمباران رسانه های تبلیغاتی مادیّون گاه چنان هجمه ای از شبهات و انحرافات را رقم می زند که ثمره آن قلب حقایق، وارونه نمایی وقایع و در نتیجه، ایجاد غفلت و گمراهی در مخاطبان است.
امروز اما ابزار رسانه به همان وجه که واسطه شرّ بدخواهان در زدودن معنویت و حقیقت از جوامع است می تواند با همّت و غیرت مؤمنانه دلسوزان دین، در خدمت ابلاغ راستی و تبیین درستی قرار گرفته و چشم گمراهان را به عالم حق بگشاید.
در این راستا ترجمه و انتشار مضامین معنوی و منطق مستدل جبهه حق، وظیفه ای خطیر است که در تبیین مسیر نورانی اسلام برای جوامعی که از نعمت ولایت و هدایت محرومند ضروری به نظر می رسد.
پیام مقام معظم رهبری به جوانان اروپا از آن دست رسالاتی است که ابلاغ آن به سراسر گیتی، سیاهی ظلمت را به انزوا خواهد کشاند.
تولیدگر محتوا : اشک آتش
بارگذاری شده در : 1401/10/05
بهجای هیئت به فقرا کمک کنید (قسمت هشتم)
نیکوکاری یا کلام بیاثر؟
اما در مورد سؤال هفتم: تا حالا چند بار دیدی این غلام سلمونی به کسی کمک کنه یا کسی از اخلاق و برخوردش راضی باشه امیر: راستش همیشه به همه بخصوص کسایی که اعتقادات مذهبی دارن و به ائمه (ع) احترام میذارن، بی ادبی می کنه و همیشه داره اهانت می کنه. در صورتی که معمولاً کسی کاری به کارش نداره اما اون تو کار همه دخالت می کنه! -خب پس دیدی؟ حالا قضیه کاملاً برعکس شد و برعلیه این غلام سلمونی
امیر: بیشتر توضیح بده -یکی مثل این غلام سلمونی میگه چرا خرج امام حسین (ع) و هیئت میکنید؟ بدید به فقرا؛ درسته؟ امیر: آره -خب پس چرا خودش این کار رو نمیکنه تا الان چند بار کسی رو که پول سلمونی رو نداشته، رد کرده و کارش رو راه ننداخته؟ مگه میخواسته چکار کنه؟ فقط یک قیچی و شونه میخواسته مصرف کنه که اونم تموم نمیشه و هزینه نداشته که بخواد هزینه بده! اما چه برخورد زشتی با امین رفیق خودت کرد؟!
امیر: درست میگی اصلاً به این فکر نکرده بودم و تا حالا یادم نبود یکبار ازش بپرسم که چرا خودت کمک نمیکنی -یکبار حتماً ازش بپرس امیر: تازه یه گروه منو عضو کرده؛ همش توی گروه توهین میکنن به اعتقادات و میگن ما افسردگی گرفتیم و باید برای رفع افسردگیمون بریم آنتالیا
چشمام گرد شد و گفتم چی؟! امیر: خب اونا تو گروه میگفتن!
زدم زیر خنده. واقعاً نمیتونستم جلوی خندهام را بگیرم. بعد از چند لحظه رو کردم به امیر و گفتم: اصلاً تا حالا تو این گروهها گفتن مثلاً فلان مقدار جمع کنیم واسه فقرا یا جمع کنیم واسه کمک به فلان جا که سیل یا زلزله اومده؟ امیر کمی فکر کرد و گفت: نه تا حالا یکبار هم ندیدم چنین چیزی بگن. حتی وقتی که شمال ایران سیل اومده بود میگفتن وای حالا چیکار کنیم؟! یه شمال واسه تفریح داشتیم؛ اونم آب برد! ادامه دارد...
تولیدگر محتوا : sepanta
بارگذاری شده در : 1401/10/05
بجای هیئت به فقرا کمک کنید (قسمت نهم)
اشتباهات فکری و اصلاح آن در گفتگو با امیر
از تعریفهای امیر در مورد گروه و حرفهایی که در مورد سیل شمال ایران میگفت من را خیلی عصبانی کرده بود.
اما خودم را کنترل کردم و گفتم: امیرجان داداشم ببین اگر این آدما دلشون واسه فقرا میسوخت اگر حس انسان دوستی داشتن که این حرفها نمیزدن!
تو خودت کمی فکر کن!
از تو تعجب میکنم تو که خیلی باهوشی چطور فریب حرفهای این غلام سلمونی رو خوردی چطور از این حرفهای گروهی که عضوی متوجه نشدی این آدما هیچ بویی از انسان دوستی نبردن هیچ حتی دارن کسایی رو که کارهای انسان دوستانه میکنن از کارهاشون دلسرد میکنن نمونهاش خودِ تو تو پارسال پایه ثابت کمک به دیگران بودی امسال چی شده
امیر سرش را پایین انداخت و گفت: داداش یه اشتباهی کردم و گول غلام خوردم تو دیگه با این حرفها سرزنشم نکن دستی روی سرش کشیدم و گفتم: ببین پسر خوب مهم اینه که پی بردی اشتباه کردی. منم شما رو سرزنش نکردم فقط گوشزد کردم من قرار بود ده تا سؤال بپرسم الان سؤال چندم هستیم
امیر: سؤال هشتم -احسنت سؤال هشتم، لفظ عرب پرست منو خیلی ناراحت کرد امیر سرش را پایین انداخت و گفت: داداش بیشتر ازین خجالت زدهام نکن ببخشید این کلمه رو بکار بردم اصلاً حرفم درست نبود
-دوباره دستم را روی سرش کشیدم و گفتم: امیر جانم قصد سرزنش ندارم اما میخوام تمام شبهاتت رو جواب داده باشم تا بعد اگر کسی مثل غلام سلمونی شبهه انداخت بتونی جوابشو بدی امیر: خب داداش سوالت چیه -کلمه عرب پرست، آیا ما عرب پرست هستیم امیر: نه -ما چه کسی رو میپرستیم و روزانه برای چه کسی سجده میکنیم و نماز میخونیم امیر: خدا -خب پس ما یک انسان رو نمیپرستیم که عرب پرست باشیم درسته
امیر: آره. این کلمه کلاً غلطه ما در واقع نسبت به ائمه (ع) احترام قائلیم نه اینکه بپرستیم. -خب سؤال نهم چند لحظه سکوت کردم. امیر منتظر بود تا سوالم را بپرسم
تولیدگر محتوا : sepanta
بارگذاری شده در : 1401/10/05
بهجای هیئت به فقرا کمک کنید (قسمت دهم)
تفاوت نژادی در اسلام؛ همه انسانها برابرند
بعد از چند دقیقه رو کردم به امیر و گفتم: سؤال نهم! تو بین عرب و عجم و ترک و کرد و لر و اروپایی تفاوتی میبینی امیر کمی فکر کرد و گفت: درست متوجه منظورت نمیشم؛ اما نه فرق ظاهری که ندارن. -احسنت فرقی ندارن. اگر قرار باشه بین این نژادها کمی تأمل کنیم میبینیم بین هیچ کدوم تفاوتی نیست همه مثل هم هستن؛ همه دست و پا و چشم و گوش و و و و دارن. یک کلام همه انسان هستیم. درسته امیر: درسته
-پس این لفظ عرب چیه؟ این کلمه نژادپرستانه چیه که روی زبانها افتاده؟ عرب و ایرانی؟ ترک و لر و کُرد اینایی که دارن میگن؟ چرا؟ چی پشت این تفکر هست؟ به نظر تو این فکر، فکر درستی هست؟ امیر: نه اصلاً موافق نیستم که این تفکر نژادی وجود داشته باشه و اینجوری افراد رو بخاطر نژادشون تحقیر کنیم. -احسنت داداش گلم. حالا من یک چیز از اسلام به تو بگم که تمام این تفکرات رو می ذاره کنار و همه انسانها رو یکی میدونه اما یک چیز رو عامل تفاوت این افراد قرار داده. امیر تعجب کرد و گفت: چی؟!
-اسلام میگه همه مثل هم هستن اما یک تفاوت هست و اون اینکه «إِنَّ أَكرَمَكُم عِندَ اللَّهِ أَتقاكُم» این جمله یعنی چی؟ یعنی اون کسی نزد خدا اکرام و احترام بیشتری داره که با تقواتر باشه. پس میبینیم که برعکسِ این باستانگراها و سطلنت طلبها که ادعا دارن اما عمل ندارن، اسلام نه میگه عرب، نه میگه عجم، نه نژاد، بلکه همه یکی هستن مگر بخاطر تقوا.
اسلام خیلی چیزا داره که اگر بهشون درست عمل بشه، گلستانی میشه. پس اول این که این ارادت ما به ائمه (ع) پرستش نیست و دوم اینکه جنبه نژادپرستانه این کلمه رو هم اسلام جواب داده.
ولی یک عده مغرضانه از هر چیزی برداشت غلط خودشون رو میکنن و سعی در تخریب اسلام دارن. ادامه دارد...
تولیدگر محتوا : sepanta
بارگذاری شده در : 1401/10/05
بجای هیئت به فقرا کمک کنید (قسمت یازدهم)؛
کمک به فقرا فراتر از دو ماه نذری
خب امیر جان حالا سؤال دهم رو بپرسم امیر سریع خودش را به طرف من چَرخاند و دستش را به شکل اجازه گرفتن، بالا برد و گفت: من سؤال دهم رو بپرسم تعجب کردم یعنی چه سوالی میخواهد بپرسد -بپرس امیر: خب ما گفتیم که این دو ماه نذری و این چیزا بدست فقرا میرسه درسته -درسته اما متوجه منظورت نمیشوم امیر: خب اینکه فقط همین چند وقت هست، پس بقیه سال چی تو سایر ایام این فقرا چی گیرشون بیاد که بخورن اصلا تو بقیه ایام چه کمکی بهشون میشه
-احسنت سؤال خوبیه. ببین اول اینکه در تمام طول سال اگر بخوایم از منظر نذری حساب کنیم ما ولادت ائمه (ع) نذری میدیم و ایام شهادت هم نذری میدیم.
تازه برخی ایام هست مثل عید قربان که میدونم شبهههاشو شنیدی که گوسفندان بیچاره رو نکشید و چیزای اینجوری، همین عده به اصطلاح روشنفکر میگن و رواج میدن مثل این ایامی که گذشت این حرفها رو تو فضای مجازی پخش میکنن. اما ما این گوشت قربانیها رو میدیم به فقرا در حالی که همین افراد موقع عید قربان میگن وای نکشید گوسفند بیچاره رو، ای بیرحمها، بعد همین افراد تو سایر ایام همین گوسفند بیچاره رو میکشن و میزنن سر سیخ و میکنن کباب و میخورن.
تازه عید غدیر هم هست، که خیلی زیاد سفارش شده تو این روز دیگران رو اطعام کنن و به فقرا غذا بدن. و سایر ایامی که هست، مثل ماه رمضان که چقدر تمسخر میکنن و میگن حالا ما غذا نخوریم چی میشه مثلاً میفهمیم فقرا گرسنگی میکشن آخه این کار یعنی چی بعد باز همین افراد شروع میکنن به تخریب ایام ماه رمضان در حالی که چقدر سفارش شده که افطاری بدید و دیگران رو، تو این ایام غذا بدید. ایام دیگه و ماههای دیگه هم همینجور خب پس فقط این دو ماه نیست که از لحاظ نذری، گیر فقرا غذا میاد. پس سایر ایام هم هست.
تولیدگر محتوا : sepanta
بارگذاری شده در : 1401/10/05
عقبگرد (قسمت نهم)؛ سرکوب تاریخ ایران و تحریف تمدن
سرکوب تاریخ ایران و تحریف تمدن
بعد از اینکه چای خوردیم؛ صحبتم را برایش تقسیم بندی کردم تا گفتگو پراکنده نشود و مسیر گفتگویمان مشخص باشد. -حرف من چند قسمت داشت:
اول اینکه چی شد که ایران باستان بُلد و اینگونه بزرگ شد دوم: اینکه ایران قبل از آریایی پیشرفته بوده، که اینو ثابت کردیم. سوم: شاید حکومتی که این پیشرفتها رو در ایران مانع شد آغازش از زمان هخامنشیان یا به عبارتی از ورود آریاییها بوده.
چهارم: گفتم که نمیشه تمام تمدن ایران آریایی رو رد کرد. چون نمودهایی از تمدن داشتند از جمله ساختمان و بناهایی که باقی مانده و اینها، خودش نشانه تمدن و پیشرفت در ایران هست.
خب حالا همه این مقدمات رو گفتم تا بگم که تمدن ما که قطعاً یکی از قدیمیترین تمدنهای قرون گذشته هست، چرا یک عده این تمدن قدیمی و پیشرفته رو سرکوب میکنند و قدمتش رو فقط2500 سال میگن
مسعود: حالا اون سوالت چه ربطی به این داشت که از کی بُلد و بزرگ شد
-احسنت این خیلی مهمه، چون تمدن قدیمی و پیشرفته ما یک دفعه در دوران قاجار و بخصوص دوران پهلوی زمانش شد 2500 سال چرا یک عده اینقدر زمان این تمدن رو کم کردن چه سودی از این میبرند که تمدن را در یک کشور تا این اندازه کوتاه جلوه بدهند در حالی که برخی سرزمینها بدنبال این هستن که قدمت تمدن خودشان را بیشتر و قدیمیتر نشون بِدَن
از اینجا بگم برات، ایران ما قدمتی داره که برات ثابت کردم و خیلی هم پیشرفته بوده و اما در دوران پهلوی این قدمت رو پایین و کوتاه تر نشون میدن و میگن 2500 سال و براش جشن میگیرند،
که این نتیجه خوش خدمتی و گربه رقصانی پهلویها برای اربابهاشون انگلیس و آمریکا بوده آمریکا قدمتش 300 ساله است و حالا یک سرزمین مثل ایران رو میبینه و قطعاً نمیتونه یک تمدن و یک کشور از خودش پیشرفتهتر ببینه؛ پس میاد قدمت اونو پایین میاره و به قول بازاریها میزنه تو سر مال.
بدبختی هم این هست که ما ایرانیها هم این مطلب رو چشم بسته قبول کردیم.
ادامه دارد..
تولیدگر محتوا : sepanta
بارگذاری شده در : 1401/10/05
عقبگرد (قسمت دهم)؛ تحقیر تمدن ایران و تأثیرات آن
تحقیر تمدن ایران و تأثیرات آن
مسعود تعجب کرده بود و با چهره مات و مبهوت به من نگاه کرد و گفت: چرا آمریکا باید بزنه تو سر مال مگه چی گیرش میاد اصلاً مگه ایران رو میخواسته بخره که بزنه تو سر مال یه چیزی میگیهااااا -آره خیلی چیزها گیرش میومده مسعود: مثلاً چی -مثلاً ایران باز تعجب کرد و با تعجب گفت: ایران -برات مثال بزنم مسعود: مثال بزن ببینم، خیلی برام سؤال شد که چه نفعی برای آمریکا و یا انگلیس میتونه داشته باشه که قدمت تمدن یک کشور کم یا زیاد کنند اصلاً مگه ایران رو میتونستن با این کار بدست بیارن
-من به تو میگم خِنگی، اصلاً میگم عُرضه نداری، یا اینکه میگم مگه تو چی هستی چی داری اصلاً اصل و نسبت چیه تو اصل و نسب نداری مسعود داشت داغ میکرد.در حالی که عصبانی شده بود گفت: این حرفها چیه الان این مثال بود که تو زدی دستم را پشت گردنم بردم و سرم را پایین آوردم و در حالی که با موهای سرم بازی میکردم گفتم: ببخشید مثاله دیگه مسعود: خب این حرف یعنی چی چه ربطی داشت
-ببین الان این حرفهای من یعنی تحقیر تو، کوچک و حقیر کردن تو، و اگر اینو هر روز همه به تو بگن، چندین نفر اینو تو گوشت تکرار کنن،
به نظرت بعد از یک ماه یک انسان افسردهی سرخورده نیستی این کار یعنی از بین بردن اراده و اعتماد به نفس تو، تو میشی کسی که باور میکنه هیچی نیست کمی به فکر رفت و شروع کرد با انگشتانش بازی کردن. بعد از چند دقیقه گفت: درسته، اگر واقعاً چنین اتفاقی بیفته من قطعاً بعد از یک ماه تکرار این حرفها توی گوشم، یک انسان منزوی میشم که فکر میکنم عرضه هیچ کاری رو ندارم و باورم میشه که من هیچی نیستم، -خب حالا متوجه منظور من شدی آیا اگر این قدمت، قدرت، تمدن و پیشرفت را تحقیر کنن چی میشه ادامه دارد...
تولیدگر محتوا : sepanta
بارگذاری شده در : 1401/10/05
عقبگرد (قسمت دوازدهم)؛ فریب غرب و تخریب اعتماد به نفس ایرانیها
فریب غرب و تخریب اعتماد به نفس ایرانیها
مسعود به خوبی به حرفهایم گوش میداد و من هم از اینکه یک نفر داشت واقعیت تاریخ 2500 را متوجه میشد، سر شوق آمده بودم و تمام آنچه را که در این چند سال فهمیده بودم برایش میگفتم. دوست داشتم رفیق پایهام هم بداند فریب غرب را نباید خورد و بداند که پشت بعضی جریانات چه میگذرد. ادامه دادم: مگه میشه ملت ایران که یه ملت با غیرت بود، و یه ملت با اراده، اجازه بده حکومت دست نشاندهی آمریکایی-انگلیسی زمان زیادی بر ایران حکومت کنه؟ بنابراین وقتی این حکومت دست نشانده بر روی کار آمد.
غربیها که از این غیرت و قدمت ایرانیها با خبر بودن تصمیم گرفتن تا این اعتماد به نفس رو توی ایرانیها خورد کنن، تا مبادا کسی برای نابودی این حکومت دست نشانده قد علم کنه.
غربیها چوب شجاعانی مثل رئیسعلی دلواریها و امثالهم را خورده بودن، پس باید این انگیزه رو از ملت میگرفتن.
چطور میشه هویت و اصالت یک ملت رو گرفت؟ چطور میشود اعتماد به نفس و عزت و اقتدار یک ملت رو خورد کرد
مسعود متفکرانه گفت: مثل همون مثالی که زدی. اینکه ما قدمت، تاریخ، تمدن و پیشینهی چندانی نداریم -آفرین، و همین کار رو کردن.
جشنهای 2500 ساله شکل گرفت. اینجوری شد که به مردم ایران قبولاندن که نمیتوانید.
به نظرت چرا مردم ایران جنس ایرانی رو قبول ندارن؟ چرا تا میگن این جنس ایرانی هست، میگن نه! جنس خارجی بِدِه؟ از همینجا آب میخوره دیگه!!! شروع کردن به تخریب اعتماد به نفس ایرانیها که شماها نمیتوانید، شما عرضه ندارید ووووو
به عنوان یک نمونه تو جریان ملی شدن صنعت نفت،
رزم آرا (نخست وزیر وقت ایران) در مجلس به اقلیت طرفدار ملی شدن صنعت نفت گفت: «ملتی که لیاقت لولهنگ (یعنی آفتابه گِلی)سازی ندارند چگونه میتوانند صنعت نفت را اداره کنند؟»
مسعود عصبانی شد و گفت: واقعاً؟ -آره!! نمیدونستی؟! مسعود: نه نمیدونستم!!! کجا این مطلب نوشته شده؟ -با یک سرچ ساده تو اینترنت هم میتونی ببینی. بزن لولهنگ (آفتابه گِلی) ادامه دارد...
تولیدگر محتوا : sepanta
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شیوه های مقابله با تهاجم فرهنگی
شیوه های مقابله با تهاجم فرهنگی
از مطالب جلسه قبلی اهمیّت مقابله با تهاجم فرهنگی را به خوبی روشن نمودیم و با توجّه به سخنان قبلی تلاش ما باید در مسیر حفظ ارکان اساسی فرهنگ جامعه و تقویت آنها باشد و با ابزار و وسایلی که در دست داریم توطئههای دشمنان را خنثی کنیم.
در همین زمینه به برخی از شیوه های مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن اشاره می نماییم.
یک). ترویج باورها و ارزش های دینی:
در این باره باید با استفاده از استدلال و منطق و تبلیغ عملی اصول و عقائد صحیح را در جامعه انتشار داد چرا که دشمن از طریق تحریک احساسات و با استفاده از قوّه خیال به طور پنهانی اهداف خود را به جوانان ما القاء می کند و ما نباید غافل از این شیوه ها باشیم و در عوض باید جایگزین مناسبی برای آنها داشته باشیم.
دو). تبیین انگیزه های اصلی دشمن از این تهاجمات برای مردم:
یکی دیگر از وظایف ما در برابر تهاجمات فرهنگی تبیین آنها برای مردم می باشد.
تبیین عواقب شوم تهاجم فرهنگی و صدماتی که میتواند به جوانان و خانوادهها برساند، باعث می شود که مردم نیز در این زمینه آگاهی لازم را به دست آورند و به راحتی فریب تهاجمات فرهنگی را نخورند.
تبيين روح برتريطلبي غرب:
دشمن با استفاده از مباني نظري دانشمندان خود كار ميكند، اصولي مثل اصل لذتطلبي و جلب منفعت بيشتر و اينكه اساساً آدمي براي غلبه بر ضعيفان آفريده شده و خوي سلطهجويي در طبيعت او نهاده شده است.
ادوارد سعيد پژوهشگر عرب در اين زمينه مي گويد: اروپائيان دربارة خاورزمين نوشتهاند كه انسان خاورزمين خردستيز، فاسد، كودك منش و متفاوت است و انسان غربي خردگرا، پاكدامن و طبيعي ميباشد. ادامه دارد...........
تولیدگر محتوا : رحیمی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
چرا برای دشمنان انقلاب از واژه مرگ استفاده می شود؟؟
چرا برای دشمنان انقلاب از واژه مرگ استفاده می شود؟؟
همان گونه که می دانیم دو رکن اساسیِ فروعدین تولّی و تبرّی می باشند که در واقع اصول سیاست خارجی اسلام نیز بر این دو اصل تشکیل شده است.
مسلمانان در روابط خود با دیگران از یک طرف با حفظ رابطه دوستانه، نیروی داخلی را تأمین میکنندو از سوي ديگر با طرد بيگانگان حدود استقلال خود را محفوظ ميدارند.
اين دو اصل به عنوان دو صفت ممتاز و مهمّ در مورد ياران پيامب صلي الله عليه و آله در قرآن ذكر شده است.
مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ الَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَي الْكُفَّارِ رُحَماءُ بَيْنَهُمْ(1) «محمد ـ صلي الله عليه و آله ـ رسول خداست و كساني كه با او هستند بر كافران سختگير و با هم مهربانند.»
با این وجود در قانون جمهوری اسلامی ایران که بر اساس قوانین اسلامی می باشد اینگونه عنوان شده است :
که «سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران بر اساس نفي هر گونه سلطه جويي و سلطه پذيري حفظ استقلال همه جانبه و تماميت ارضي كشور، دفاع از حقوق همه مسلمانان و عدم تعهد در برابر قدرتهاي سلطهگر و روابط صلح آميز متقابل با دول غير محارب استوار است»
به همین خاطر گفتن کلمه مرگ برای دشمنان انقلاب و اسلام در حقیقت اعلام بیزاری و برائت از سیاست سلطه جویی و استکبار پذیری آنان می باشد و بر اساس اصل تبرّی التزام به آن لازم می باشد.
تولیدگر محتوا : رحیمی
بارگذاری شده در : 1401/10/05
جوانان پرشور و خلاق، سربازان گام دوم انقلاب
جوانان پرشور و خلاق، سربازان گام دوم انقلاب
شاید یرخی بگویند که چرا ما مشکات کشور را کتمان کنیم و همه شرایط را گل و بلبل جلوه دهیم؟
در جواب باید گفت که نه باید یکسره کشور را غرق مشکل دید و نه گل و بلبل.
ولی باید قبول کرد که شرایط گل و بلبل هم در کشور داریم و باید این شرایط را برای بخش هایی که آسیب داریم؛ الگو قرار دهیم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سکاندار کشتی انقلاب، نسبت به آینده دید خوش بینانه ای دارند اما در عین حال این راه طی شده را آغاز راه می بینند.
«راه طی شده، با همه ی اهمّیّتش فقط یک آغاز بوده است و نه بیشتر. ما هنوز از قله های دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قله ها دست یابیم.»
به همین علت( برای رسیدن به قله ها)، رهبری عزیز مخاطب خود را جوانان قرار داده است؛
زیرا که جوانان خلاق تر و بانشاط تر هستند و به تعبیر مولا علی(علیه السام) ذهنی تیزتر دارند.
«إذَا احتَجتَ إِى امَشوَرَهِ فى أَمرٍ قَد طَرَأَ عَیکَ، فَاستَبدِهِ بِبِدایَهِ اشُّبّانِ، فَإِنَّهُم أَحَدُّ أَذهانا وَأَسرَعُ حَدسا، ثُمَّ رُدَّهُ بَعدَ ذکَ إى رَىِ اکُهو وَاشُیوخِ یَستَعقِبوهُ وَیُحسِنُوا؛ هنگامى که در پیش آمدى احتیاج به مشورت داشتى ابتدا به جوانان مراجعه نما زیرا که آنان ذهنى تیزتر و حدسى سریع تر دارند سپس (نتیجه) آن را به نظر بزرگساان و پیران برسان تا پیگیرى نمایند.»[۱]
غرض این که جوانان ــ که طبق این حدیث فوق، ذهنی تیزتر و خلاق تر دارند ــ باید همت کنند و با علم و تعهد خود انقلاب را در گام دوم به پیش ببرند.
علم و دانشی که ایران عزیز، جایگاه شایسته ای در آن دارد.
مشکلات اقتصادی هم همین طور. باید مدیران جوان و جهادی وارد میدان شوند و کارها را در دست بگیرند.
الحمدالله در این سال ها برخی جوانان متخصص و متعهد در پارک های علم و فناوری مشغول هستند و این مهم، آینده ای بهتر را برای ایران اسلامی به تصویر می کشد.
پی نوشت
۱ـــ شرح نهج البلاغه ابن أبی الحدید / ج۲۰ / ۳۳۷
تولیدگر محتوا : سید
بارگذاری شده در : 1401/10/05
ویژگی های اساسی انقلاب اسلامی ایران در مقایسه با سایر انقلابهای جهان
ویژگی های اساسی انقلاب اسلامی ایران در مقایسه با سایر انقلابهای جهان
همانگونه که می دانیم در سالیان اخیر در سرتاسر جهان انقلابهای زیادی صورت گرفته که از جمله آنها انقلاب اسلامی ایران می باشد.
در خصوص ویژگی ها و تفاوت های اصلی انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب ها می توان به طور اختصار به چند ویژگی اشاره کرد:
یک). میزان مشارکت عمومی:
یکی از خصیصه های انقلاب ایران حضور و مشارکت مردم در انقلاب می باشد.
البته دیگر انقلابها نیز همراه با حضور مردم بوده امّا انقلاب سراسر مردمی و با حضور همه اقشار مردم با تمام قوا بوده است که یکی از دلایل پیروزی انقلاب و استقلال جمهوری اسلامی همین موضوع می باشد.
دو). رهبری قاطع و معیّن: یکی دیگر از ویژگیهای انقلاب اسلامی ایران داشتن رهبری قاطع و معلوم می باشد چرا که بسیاری از انقلاب هایی که نتوانستند به سرانجام دقیقی برسند به خاطر نداشتن رهبر واحد بوده است.
از همین روی نظام جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی رحمة الله علیه در پیشاپیش مردم رهبری را بر عهده داشتند و موجب شد که نظام انقلاب ایران به ثمر بنشیند.
۳). داشتن مکتب اسلامی و گرایش دینی:
دیگر ویژگی که انقلاب ایران را از دیگر انقلاب ها جدا ساخت، بینش دینی و تفکّر اسلامی بود.
بیشتر انقلاب ها به دنبال ایده جدایی دین از سیاست بودند اما انقلاب ایران تلفیق دین و سیاست را به رسمیّت شناخت و امروزه در قالب جمهوری اسلامی نمود پیدا کرده است.
ادامه دارد.........
تولیدگر محتوا : یوسف دانشمند
بارگذاری شده در : 1401/10/05
محور اساسی و اصلی انقلاب اسلامی ایران
محور اساسی و اصلی انقلاب اسلامی ایران
محور اساسی و اصلی انقلاب اسلامی ایران همان آموزه های اسلام می باشد که دربردارنده طرح کاملی برای زندگی بشر و تضمین کننده امنیّت، صلح، عدالت و ارتقاء معنویّت انسان می باشد و همین آموزه ها عامل اصلی رشد و پیدایش انقلاب اسلامی و غلبه آن بر حکومت طاغوت بوده است.
انقلاب اسلامی ایران سیاست های ضدّ اسلامی و ضدّ مذهب را کنار گذاشته و با الهام گرفتن از ایمان و تعالیم الهی در برابر ظلم قیام کرده است.
از همین روی گفته شده است که یکی از عوامل پیروزی نظام جمهوری اسلامی ایران، سیاست های اسلام زدایی شاه بوده است که برخی از این شواهد عبارتند از:
۱). شعارهای مردم: شعارهایی همچون «جمهوري اسلامي آري، حكومت خودكامان هرگز، دين خدا را حافظ و حاميم، خواهان جمهوري اسلاميم، رژيم شاهنشاهي سر منشأ فساد است، جمهوري اسلامي مركز عدل و داد است.»
۲). رهبری انقلاب رهبری فرمودند: «بيشك از جان گذشتگي و مبارزه خستگي ناپذير با ظلم و ظالم و دفاع سرسختانه از مظلوم و صداقت و صراحت و شجاعت و سازش ناپذيري اين رهبر در انتخاب او به مقام رهبري نقش داشته است
اما مطلب اساسي چيز ديگري است و آن اينكه نداي امام خميني (ره) از قلب فرهنگ و از اعماق تاريخ و از ژرفاي روح اين ملت بر ميخواست.» محمدي، منوچهر، انقلاب اسلامي زمينههاي و پيامدها، انتشارات معارف، چاپ اول، ص 104.
تولیدگر محتوا : یوسف دانشمند
بارگذاری شده در : 1401/10/05
شرایط و اتّفاقاتی که باعث تقویت پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد
شرایط و اتّفاقاتی که باعث تقویت پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد
در طول تاریخ مبارزات انقلاب اسلامی ایران اتّفاقاتی رخ داد که باعث شد شعله انقلابی گری مردم برافروخته شود و به دنبال آن پیروزی انقلاب اسلامی را به همراه داشته باشد.
برخی از این اتّفاقات عبارتند از:
یک). چاپ مقاله بر علیه امام رحمت الله علیه: در روز ۱۷ دیماه سال 1356 مقالهای با عنوان ارتجاع سرخ و سیاه در ایران بر علیه امام رحمة الله علیه منتشر شد.
مردم در اعتراض به این مقاله بازار و مدارس را تعطیل کردند و اقدام به تظاهرات گسترده ای کردند که در این تظاهرات بسياري شهيد و يا مجروح شدند.
اين قيام با پيام امام همراه شد كه با نويد پيروزي نهايي، راه روشني را براي همه مردم ايران نشان داد.
دو). شهادت آقا مصطفی خمینی: شهادت فرزند ارشد امام خمینی رحمة الله علیه و برگزاري مجالس ترحيم ايشان بستر مناسبي را براي اعتراضات شديد مردمي ايجاد كرد و مردم، رژيم شاه را دخيل در اين حوادث پياپي و مشكوك مي دانستند.
سه). تزلزل در دولت و ناتوان در مقابل خواسته های مردم: در اواخر حکومت پهلوی شاهد تبعیض های پی در پی دولتها می باشیم که با شعار های مختلف سعی در آرام کردن مردم و بر انداختن آن داشتند.
اما این سیاست نیز باعث ضعف روز افزون حکومت شد و مردم با اراده بیشتری به مبارزه ادامه دادند.
ادامه دارد
تولیدگر محتوا : یوسف دانشمند
بارگذاری شده در : 1401/10/05
ماشین انقلاب ۵۷؛ ساختهشده در کارخانه کربلا
ماشین انقلاب ۵۷؛ ساختهشده در کارخانه کربلا
با نیروی ایمان، شهادت و استقامت به حرکت درآمد
ین ماشین، با پرچم استقلال و آزادی، راهی را پیمود که مسیر تاریخ را تغییر داد.
تولیدگر محتوا : Soldado313
بارگذاری شده در : 1401/10/05
تولید، پشتیبانی و مانعزدایی؛ گامی بهسوی پیشرفت ملی
تولید، پشتیبانی و مانعزدایی؛ گامی بهسوی پیشرفت ملی
تأکیدی بر حمایت از تولید داخلی و رفع موانع پیش روی کارآفرینان
تولیدگر محتوا : Soldado313
بارگذاری شده در : 1401/10/05
جنگروانی، فرمول تکراری با اسم رمز متفاوت
فرمول تولید آشوب در جنگ روانی علیه ایران قوی تقریبا لو رفته است.
اینکه جرقه اتفاقات چگونه زده میشود و چه فرایندی را طی میکند و چگونه به ثمر مینشیند را از ۷۸ تا ۸۸ و ۹۸ و ۱۴۰۱ و امروز در ماجرای ایذه بصورت تکراری شاهد هستیم.
1⃣ نمادسازی: این جماعت برای ایجاد انگیزه و تولید بهانه و تمرکزبخشی، شخص، موضوع یا ماجرایی را در گذشته یا حال و یا آینده برجسته و تکرار میکنند تا تبدیل به یک #اسطوره و در واقع یک #رمز_عملیاتی شود.
2⃣ فضاسازی: در ایستگاه دوم از طریق پیجها و شبکههای ظاهرا متفاوت داخلی و خارجی، تولید محتوای متراکم و انبوهی را استارت میزنند. خلق فضای انباشته با اسم رمز اسطوره، در واقع #اتمسفر_ذهنی و مجازی تحریک آمیز و هیجانی را تولید میکند و موقعیت را مستعد اتفاقات غلیظتری میسازد.
3⃣ کشتهسازی: در ایستگاه سوم و متاثر از فضای هیجانی در یک موقعیت خاص و کوچک، جرقه احساسات انباشته را با یک اتفاق ویژه مثل #کشتن_مصنوعی_یا_انتحاری تبدیل به شعله میکنند. طول موج ماجرا از این ایستگاه هم افزایش پیدا میکند و خط تعلیق و کشش جدیدی را رقم میزند.
4⃣ روایتسازی: حال که احساسات و هیجان به نقطه جوش رسیده و عده ای داغدار شدهاند، موقعیت روایت سازی از ماجرا آغاز شده است. پای تقطیع و #وارونهنمایی و حرکت از پله دوم و متهم کردن نظام و بازنمایی معکوس جلاد و شهید به میان میآید.
5⃣ تعمیمسازی: گام بعدی این است که توسط #شبکههای_ هماهنگ رسانهای و #سلبریتی های جیرهخوار و سرویسهای اطلاعاتی بتوانند این وضعیت را تعمیم بخشیده و به مساله سراسری تبدیل کنند. از ایذه به اصفهان و بعد تهران و شیراز و...
6⃣ آشوبسازی: اگر در مرحله قبلی به نتیجه رسیدند، استارت عملیات خونین تری را میزنند که کف خیابان را برای شهروندان ناامن کرده و با ایجاد آشوبهای پراکنده و درصورت همراهی بخشی فریب خورده بصورت متراکم و هماهنگ، کشور را به یک #سکته_اجتماعی و فلج سیستمی مبتلا کنند.
ماجرای ایذه و #کیان_پیرفلک نیز با سوءاستفاده از معصومیت کودکانه و به بهانه تولد او و خاطره بازی از چند روز پیش توسط اعضای خانواده با پوشش برخی رسانههای معاند نیز همراه شد که به اتفاق اخیر ختم گردید.
آنطور که از مانیتورینگ شبکههای بیگانه پیداست، اتصال و شبیهسازی کیان پیرفلک به مهساامینی و تولید کانال انحرافی برای جامعه و چه بسا احیای آشوبها برای بهره بردن در میدان سیاسی و بازار اقتصادی است که سرعت پیشرفت ایران در زمینه صنعت و امنیت را مهار و متوقف کنند.
انقلاب اسلامی ایران با توجه به تمام خدعه و هجمه های دشمن جزء کمترین کشور ها می باشد ؛که توانست از آرمان های خود صیانت کند وچهلمین سال پیروزی خود را با موفقیت پشت سر بگذراند و مقام معظم رهبری برای ملت ایران ،منشوری به نام گام دوم انقلاب ترسیم کردند . مبنا و اصول گام دوم انقلاب در مرحله خودسازی ؛جامعه پردازی ،تمدن سازی می باشد .
تولیدگر محتوا : حسن
بارگذاری شده در : 1402/09/10
این رتبه اول را نمی خواهیم!
"لایکلف الله نفساً الا وسعها" فقط به این معنی نیست که خداوند انجام تکلیفی که در طاقت ما نباشد را انتظار ندارد. البته یک معنایش قطعاً همین است که مثلاً کسی که توان ایستادن ندارد، واجب نیست نمازش را ایستاده بخواند، باید بنشیند و ...
اما کسی که توان ایستادن دارد هم نباید نماز را نشسته بخواند. این معنای دیگر عبارت "لایکلّف الله نفساً الا وسعها" است.
ما بابت امکاناتی که در اختیار داریم باید پاسخ گو باشیم. شکر نعمت های الهی، بهره گیری به جا و صحیح آن است. کسی که می تواند ده کار خوب انجام بدهد، نباید به انجام یکی دو کار خوب قانع باشد.
یکی از تکان دهنده ترین جملات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در همین باره است:
"گفته شده است که ایران از نظر ظرفیّت های استفادهنشده طبیعی و انسانی در رتبه اوّل جهان است. بی شک شما جوانان مؤمن و پُرتلاش خواهید توانست این عیب بزرگ را برطرف کنید."
ایران مستعد پیشرفت است، باید از وسعت امکانات مادی و معنوی خود نهایت بهره را برای رشد کشور گرفته و ظرفیت های موجود را قدر بدانیم.
خدمات و پیشرفت هایی که در جمهوری اسلامی به رغم همه موانع و مشکلات صورت گرفته با هیچ یک از دوره های تاریخ این کشور قابل قیاس نیست؛ اما باید فهرستی از کارهای بر زمین مانده و ظرفیت های دست نخورده را نیز تهیه کرد و در راه بهره گیری مناسب از آن همت نماییم.
تولیدگر محتوا : اشک آتش
بارگذاری شده در : 1402/09/10
جبران ناکارآمدی با انتخاب درست
هموطن عزیز با انتخاب درست ناکارآمدی را جبران کنیم نه با عدم انتخاب
تولیدگر محتوا : یاس نبی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
بدترین وطن
امیرالمؤمنین علیه السلام
شرالاوطان ما لم یأمن فیه القطان
بدترین وطن وطنی است که ساکنانش در آن ایمن نباشند.
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
ویژگی کاندیدا طبق صحیفه ی امام
افرادی را انتخاب کنید که متعهد به اسلام شرقی و غربی نباشد،بر صراط مستقیم انسانیت و اسلامیت باشد.
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
حفظ کشور با حضور در انتخابات
معتقدم كشوررا
ابن حضور پرشور مردم در انتخابات
حفظ ميكند.
١٣٩٢/٥/١٨
بيانات در ديدار اقشار مختلف مردم
#به_انتخاب_ تو
تولیدگر محتوا :
بارگذاری شده در : 1402/09/25
دعوت در فضای مجازی به حضور در انتخابات
آقا اصرار نكن، من رأى بده ليستم!
أخه چرا ؟!
چون هيج فرقى نداره به كى رأى بديم ، همشون مثل
همند أوضاع ازاينى كه هست بهتر نميشه. )
يعنى واقعا فرقى تداره؟ )
نع !!
يعنى حاضرى ٣ سال قبل تكرار بشه؟؟ !!
چى شد؟؟!
بايد بيشتر فكر كلم ..
٢٨ خرداد ميبينفت )
تولیدگر محتوا :
بارگذاری شده در : 1402/09/25
انتخابات قوی ایران قوی
من در انتخابات شرکت می کنم...
نظم کشورم مثل سوریه و عراق نشود!
تولیدگر محتوا : عادل
بارگذاری شده در : 1402/09/25
هدف جبهه ی دشمنان شما
نقطه ی مقابل هدف شمااست،شما که در انتخابات شرکت می کنید دنبال یک فرد اصلحی باشید.
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
لبریز بودن منتخب ایران از امید
منتخب مردم باید لبریز از امید باشد اكر يك آدم نااميد وافسرده اى را ما در رأس يك كارى
كذاشتيم، خب پيدا است كه
اين كار پيش نخواهد رفت؛
بايد لبريز ازاميد باشند.
مقام معظم رحيرى
١٢٠٠٫٢٠٢١
تولیدگر محتوا : صالحی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
دلسرد کردن مردم
افرادی که مردم را دلسرد میکنند به دنبال تضعیف
نظام هستند تا کشور را جولانگاه تروريستها كنند.
بيانات مقام معظم رهبرى، ١٣٠٠/٠٣/٢۶
تولیدگر محتوا : صدف
بارگذاری شده در : 1402/09/25
خاطره ای شهید عبدالله میثمی
در همه چیز ما را محاصره کرده اند. یک روستایی هم که به شهر می آید تا پارچه بخرد، می گوید خارجی باشد ایرانی نباشد. زمینه ای فراهم کرده اند که جنس ما خراب است و شما نمی توانید جنس خوب به بازار ارائه کنید و هر چه هست از خارج است.
اگر بگویند فلان دکتر در تهران درسش را تمام کرده تحویلش نمی گیرید؛ اما اگر بگویند که در فلان دانشگاه کالیفرنیا دوره دیده، فکر می کنیم از بهشت برین آمده است.
اگر بگویند فلان سیاست مدار شاگرد مدرس یا آیت الله کاشانی است، تحویلش نمی گیریم؛ اما همین که بگویند در فلان دانشگاه سیاسی آمریکا درس خوانده، توجه ما را جلب می کند.
اصلا در فرهنگ ما زمینه اش را درست کرده اند که داخل بد و خارج خوب است. ممکن است بگوئید واقعا همین طور است و جنس ایرانی همه اش بد و جنس خارجی همه اش خوب است.
تنها ۳۰ ماه دیگر، نوشته: مصطفی محمدی،ص ۱۲۸
تولیدگر محتوا : یاس نبی
بارگذاری شده در : 1402/09/25
خادمان خدمتگزار انقلاب اسلامی
خادمان خدمتگزار انقلاب اسلامی
تولیدگر محتوا : kmoshrefi
بارگذاری شده در : 1402/10/09
باید قوی بشوید
به مسئولین کشور و ملّت عزیزمان میخواهم توصیه بکنم سعی کنند قوی بشوند؛ باید قوی بشوید؛ هم در اقتصاد قوی بشوید، هم در علم قوی بشوید، هم در فنّاوری باید قوی بشوید، هم در دفاع نظامی باید قوی بشوید؛ باید قوی بشوید. تا قوی نشوید، دشمنها به شما طمع خواهند کرد، به شما تعرّض خواهند کرد