مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب ابراز حب و بغض
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن

اکرمی هستم. از تاریخ 11 آبان 1394 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 128 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
ابراز حب و بغض

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ شنبه, 20 آبان 02


 

با مطالعه در مضامین آیات و روایات متوجه می شویم که هر جا بحث حب و خضوع و خشوع در برابر خالق هستی و اولیای الهی مطرح شده، به دنبال آن مسئله اعلام برائت و به اصطلاح بغض نسبت به نقطه مقابل آن مطرح شده و در احکام و اعمال عبادی تا ادعیه‌های مختلف می‌توان ظهور و بروز آن را مشاهده کرد. از جمله با دقت در اعمال حج از قبیل طواف خانه خدا و گفتن اذکار لبیک و مانند آن متوجه می‌شویم که از جهتی اعلام بندگی و عشق به خداست و از طرفی دیگر رمی جمرات که سنگ زدن به نماد شیطان است و اعلام برائت از مشرکین همگی دال بر جنبه اعلام تنفر نسبت به غیر خدا و مسیر و تفکر باطل است و یا زیارات ائمه اطهار (علیهم السلام) از اول تا آخر همگی از این دو نقطه مقابل هم خالی نیستند.

بنابراین این که بعضیا خیال می‌کنند که ما باید همه انسان‌ها را دوست داشته باشیم و برای همه آرزوی موفقیت و عافیت داشته باشیم و به اصطلاح با همه دست دوستی و اخوت بدهیم، شامل دشمنان خدا و کسانی که در مسیر باطل قدم بر می‌دارند و تفکرات تکفیری و سلفی و استکباری نمی شود و اساسا دین بدون حب و تولی نسبت به اولیای الهی و مسیر حق و نفرت قلبی و تبری نسبت به شیاطین انسی و جنی و تفکر داعشی، دین ناقصی است و ترویج دهنده روحیه بی‌خیالی و بی‌غیرتی و بی‌تفاوتی است که مورد پسند خداوند متعال نمی‌باشد؛ چرا که انسانی که از مسیر انسانیت و کمال و بندگی خارج شده و در مسیر استکبار و شیطان قرار گرفته شایسته دوستی و همنشینی نیست؛ چرا که تجویز کننده قتل و غارت و حیوانیت است.(1)

 

کلیدواژه‌ها: دین. حب. بغض. تولی. تبری.

 

------------------------------

پی‌نوشت‌ها:

1. برای مطالعه بیشتر به منابع زیر مراجعه نمایید:

امالی صدوق ص 32.

ولایه الفقیه ج 1 ص13.
بحار الانوار ج 27 ص 112 .
 مستدرک الوسائل ج 1 ص150.
جامع احادیه الشیعه ج1 ص 427.
 همان ج1 ص429.
 سفینه ج2 ص 691.
 بحار الانوار ج 65 ص 239.
 مستدرک الوسایل ج4 ص 247.
 سلیم بن قیس ص 715.
 مستدرک السفینه ج 10 ص 445.
 التفسیر الکبیر فخر رازی، ج 27، ص 166 و الکشاف زمخشری، ج 4 ذیل آیه 32 سوره ی شوری.

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما