برخی ادعا میکنند که حجاب اسلامی برای زنان، نهتنها سودمندی خاصی ندارد بلکه موجب افسردگی و اضطراب است چراکه زنان ازنظر غریزی طالب نمایاندن زیباییهای خود هستند و حجاب این غریزه را سرکوب میکند؟!
پاسخ:
تمام احکام دین مبین اسلام بر اساس فطرت انسان و به نفع سلامت روح و روان و جسم است. دین مبین اسلام غریزه خودنمایی زن را سرکوب نکرده است بلکه به آن جهت داده و منحصر به خانه و همسر کرده است؛ بنابراین ادعای فوق از اساس غلط است و نهتنها بیحجابی موجب نشاط و شادمانی نیست بلکه عامل مهمی در شیوع انواع بیماریهای روانشناختی مانند افسردگی، اضطراب، بدشکلی هراسی و … به شمار میرود، زنان بیحجاب دائماً خود را با دیگران مقایسه کرده و از این واقعیت که زنان زیباتر و جذابتری از آنها وجود دارند که نظر دیگران را به خود جلب میکنند، دچار افسردگی و اضطراب میشوند.
بسیاری از زنان بیحجاب، از اختلال بدشکلی هراسی، رنج میبرند و تصورشان از بدن و زیباییهایشان تصور نامناسب و حتی گاهی وحشتناک است؛ چراکه خود را با زنان دیگر مقایسه میکنند و دائماً درصدد هستند که افراد بیشماری را از ظاهرشان راضی کنند و تأیید آنان را دریافت نمایند که البته چنین چیزی نشدنی است!
در این باره مجید ابهری آسیبشناس اجتماعی در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) می گوید:
«آرایش بسیار غلیظ یکی از نشانههای ابتلا به اختلال بدشکلی هراسی است».
«بیشتر زنانی که آرایش غلیظ میکنند، دچار ضعف اعتماد به نفس و مشکلات ارتباطی هستند». [۱]
[۱]. خبرگزاری ایسنا، کد خبر. ۹۲۰۹۱۱۰۷۶۶۴
لینک کوتاه مطلب : https://nidamat.com/?p=34433