توهین به منجی در قالب میمونها
قسمت سیزده
مثال دوم برای توهین به منجی
#ظهور_سیاره_میمونها
«سیاره میمون ها» با ژانر علمی-تخیلی طبق تئوری داروین و ماجرای میمون های هوشمند (با رفتار شبه انسانی که به نوعی تداعی حلقه مفقوده داروین بوده است ) ساخته شده است. این نظریه تقریبا از اوایل تاریخ سینما در این هنر نفوذ داشت.
داستان در مورد یک گروه تحقیقات فضایی است که پس از گم شدن در فضا ، به سیاره میمون هایی با رفتار انسانی می رسند.
میمون ها آنها را اسیر می کنند. اما وقتی گروه فضانوردان فرار می کنند، دست مجسمه آزادی را می بینند که از زیر خاک بیرون زده، و متوجه می شوند به کره زمین بازگشته اند. کره ای که به تسخیر میمون ها درآمده است.(طبق نظریه داروین)
داروینیسم پایه و اساس تفکرات الحادی فراماسونری و جنبش صهیونی به اصطلاح روشنگری و اصلاح دینی است.
تفکراتی که به تدریج نظام سلطه ای را بنیان نهاد که برای برپایی حکومت جهانی خود از هیچ جنایت و فاجعه آفرینی علیه بشریت ابا ندارد.
«سزار» در این فیلم رهبری است که مردم خود را از اسارت «فرعون زمان» به «سرزمین موعود» هدایت کرده و در این راه سختی زیادی میکشد.
کوچ مردم «سزار» بیشباهت به کوچ «بنی اسرائیل» در متون تورات نیست.
اما پیام فیلم زمانی مهمتر میشود که بدانیم این «کوچ تاریخی» پایان ماجرای بنی اسرائیل نبوده، بلکه آغازی برای سلسله داستانها و ماجراهایی است که یکی از بزرگترین و طولانیترین جنگهای تاریخ را رقم زده است.
در صحنه شورش میمون ها ، اعتراض «سزار» به مامور محافظ خشن، با کلمه ” نه ” آغاز می شود و این کلمه را بقیه میمون ها نیز تکرار می کنند.
این شاید خبیثانه ترین ترفند سازندگان فیلم برای تشبیه میمون ها به مسلمانان باشد که کلمه “نه” در باورهای ادیان توحیدی به خصوص اعتقادات اسلامی و آغاز این باورها (در مقابل همه بت ها و خدایان دروغین وکاذب برای ابراز بندگی به خدای قاهر متعال) نقش مهمی دارد.
شخصیت آرام و متین سزار (منجی) با هوشمندی خاص در صحنه های مختلف ،مقابل تندروی برخی از همنوعانش ایستاده و آنها را از کاربرد خشونت برحذر داشته است. شخصیتی که تربیت یافته همان جامعه ای است که علیه اش شوریده و در مقابلش ایستاده است.
منجی در این فیلم باز هم حیوان است و این یک توهین بزرگ به مهدویت است.