مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب حضور علی محمد باب در کلاس درس سید کاظم رشتی در کربلا
امتیاز کاربران 5

تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر متن توزیع گر سایت

بابائی هستم. از تاریخ 16 خرداد 1394 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر متن توزیع گر سایت توزیع گر شبکه های اجتماعی توزیع گر پیام رسان تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 44 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
حضور علی محمد باب در کلاس درس سید کاظم رشتی در کربلا

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ دوشنبه, 05 دی 01

حضور علی محمد باب در کلاس درس سید کاظم رشتی در کربلا

یکی از نکات مهمی که قرآن کریم برای اعجازش به آن اشاره کرده توجه به شخصیت پیامبر اسلام و آورنده قرآن است. پیامبری که به اعتراف دوست و دشمن در مکتب هیچ دانشمند و معلمی حاضر نشده بود و همگان می دانستند که او أمّی است و نزد کسی درس نخوانده است چرا که در دوره چهل ساله زندگی قبل از بعثت که دو سوم عمر او را تشکیل می دهد، از او هیچ شعر و نثری شنیده و دیده نشده است. اما ناگهان کتابی را عرضه می دارد که سرشار از معارف و حکمت ها و هدایت هاست و خود معلم کتاب و حکمت می گردد. همچنانکه خدای متعال در این کتاب آسمانی در ردّ سخنان کسانی که می گفتند فردی از رومیان معلم پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله بوده در سوره نحل آیه 103 می فرماید: «والله تعلم انهم یقولون إنما یعلمه بشر لسان الذی یلحدون إلیه أعجمیّ و هذا لسان عربیّ مبین». و نیک می دانیم که آنان می گویند: جز این نیست که بشری به او (پیامبر) می آموزد (نه چنین نیست) زبان کسی که این نسبت را به او (پیامبر) می دهد غیر عربی است و این قرآن به زبان عربی روشن است.

از آنجائی که پیامبر اکرم أمی و درس نخوانده بود تمام امامان معصوم از امیرالؤمنین تا امام زمان علیهم السّلام نیز چنین بودند چرا که آنها نیز همان هدف و همان راه پیامبر را ادامه می دادند و از این جهت الگوی خوبی برای جهانیان خصوصاً مسلمانان می باشند. اما علی محمد شیرازی که پیروان بابی و بهائی او را امام دوازدهم شیعیان جا می زنند به گفته مبلغین فرقه بهائی هم در دوران کودکی و هم در سنین جوانی نزد اساتیدی سواد خواندن و نوشتن را فرا گرفته است. همچنانکه اسدالله فاضل مازندرانی در کتاب اسرارالآثار جلد 1 صفحه 191 و 192 با صراحت از تحصیل علی محمد باب در ایران و عراق پرده بر داشته می نویسد: «چون تلمذ سید باب به صغر سن در مکتب شیراز نزد معلمی کامل به وضع و مقدار در خور آن أیام مسلّم در تاریخ و حضور چندی در محضر درس حاجی سید کاظم رشتی به کربلا در أیام شباب نیز مصرّح در کلمات خودشان است و آثار خطی به غایت زیبایشان در دسترس عموم می باشد».

ملاحظه می کنید که بنابر اقرار فاضل مازندرانی علی محمد شیرازی هم در مکتب خانه شیراز نزد معلم خود سواد خواندن و نوشتن را فرا گرفت و هم در سنین جوانی در کربلا از محضر سید کاظم رشتی بهره مند شد. حتی این مبلغ بهائی ادعا می کند که شاگردی علی محمد از محضر درس سید رشتی در کلمات خود علی محمد نیز تصریح شده است. هرچند این تلمذ تا حد فقاهت و علمیت وی نبوده است. اما رفتن به مجلس درس سید کاظم و نشستن و گوش سپردن به مباحث سید رشتی مسئله ای مسلم می باشد.


نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما