مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب دعاى چه كسانى مستجاب مى شود؟
امتیاز کاربران 5

تولیدگر گرافیک

خراسانی هستم. از تاریخ 27 اردیبهشت 1395 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر گرافیک تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 39 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
دعاى چه كسانى مستجاب مى شود؟

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ پنج‌شنبه, 11 آبان 02

مقدمه انسان در انجام كارهاى خير، نياز به عنايت و توفيق از جانب خداوند بزرگ دارد، و تا توفيق خدايى شامل حال او نشود، به انجام كارهاى خداپسندانه موفق نخواهد شد. بر اين اساس، به خاطر موفقيت در برنامه ها و رسيدن به اهداف عالى، لازم است از خداوند درخواست كنيم به ما توفيق دعا عنايت نمايد، تا رسيدن به هدف هاى مهم و ارزنده براى ما امكان پذير و آسان شود.

 رسول اکرم(صلی الله علیه وآله) در زمینه توفیق دعا کردن می‌فرمایند: كسى كه به دعا توفيق يابد، بدبختى ندارد. وقتى خدا توفيق خود را براى دعا فراهم نموده ، علامت آن است كه درهاى رحمت را به روى او گشوده است .

 دراین نوشته می‌خواهیم به بیان افراد مستجاب الدعوه در کلام امام صادق (علیه السلام)بپردازیم:

 *دعاى چه كسانى مستجاب مى شود؟ عَن اَبى عَبدِالله (علیه السلام) 

قَالَ : كَانَ اَبى (علیه السلام) يَقُولُ : خَمسُ دَعَوَاتٍ لايَحجِبنَ عَن الرَبِ تبارك و تعالى : دَعوَةُ الامام ِالمُقسِطِ، و دعوةُ المظلوم يقول الله عزوجل لانتقمن لك و لو بعدَحين و دعوةُ الولدِ الصالحِ لوالديه و دعوةُ الوالدِ الصالحِ لولدِه و دعوةَ المؤ منِ لاءخيه بظهر الغيب فيقول : ذلك مثله . [1] 

امام صادق (ع ) فرمود: پدرم مى فرمود: پنج دعاست كه از درگاه پروردگار تبارك و تعالى محجوب نگردد، و پرده و حايلى نيست كه جلويش را بگيرد:

 1. دعاى امام عادل . 2. دعاى ستمديده ، كه خداى عزوجل مى فرمايد: هر آينه حتما به خاطر تو انتقام مى كشم ، هر چند بعد از مدتى باشد. 3. دعاى فرزند صالح و نيكوكار براى پدر و مادر. 4. دعاى پدر و مادر صالح براى فرزندش . 5. دعاى مؤ من براى برادرش در پشت سر او، كه خدا مى فرمايد: بر تو باد، مانند آن ! [2]


 پی‌نوشت: 

[1]. اصول كافى ، ج 4، ص 272. 

[2]. کليد سعادت، رحمت الله عرب نوكندى

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما