بسم الله الرحمن الرحیم
همینطور که در لابه لای جمعیت به پیش می رفت، ناگاه با دوستش ــ که مدتها بود او را ندیده بود ــ برخورد کرد. همدیگر را در آغوش گرفتند و احوال هم را جویا شدند. به دوستش گفت: از موقعی که تشکیل خانواده دادی دیگر تو را ندیدم، حالا بگو ببینم زندگیت تا کجا رفته؟ بچه داری نداری؟ دوستش گفت: بحمدالله دو تا بچه دارم و سومی هم نزدیک است به دنیا بیاید.
سپس دوستش از او پرسید: تو صاحب اولاد شدی؟ گفت: اگر خداوند بخواهد دکتر و دوا جواب داده اند و من هم نزدیک است بچه دار شوم، برایم دعا کن که اولاد سالم و صالحی نصیبم شود.
اولاد صالح و شایسته، آرزوی هر پدر و مادری است.
خداوند می فرماید: «وَ الَّذينَ يَقُولُونَ رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيَّاتِنا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقينَ إِماماً» آیه 74 سوره فرقان
ترجمه آیه: و آنان كه مىگويند: پروردگارا، براى ما از همسران و فرزندانمان روشنى ديدگان (نسلهاى صالح و پاك و متقى) عطا كن و ما را بر پرهيزكاران (در مسابقه به سوى ايمان يا رهبرى در اصول و فروع و معارف) پيشوا گردان. [1]
همانطور که فرزندان صالح و شایسته، نور چشم والدین خویشند؛ همانطور هم وقتی کشور اسلامی داری جمعیتی کافی و شایسته و کارآمد باشد، برای او روشنی دیده و زینت و اعتبار خواهد بود.
سخن آخر اینکه: فرزندان صالح و شایسته برای یک خانواده نور چشم و برای کشور اسلامی، زینت و اعتبار است.
پی نوشتها
[1] ترجمه مشکینی ص366
برای مطالعه در مورد "آیا اسلام تک فرزندی را قبول دارد؟" کلیک کنید
==========================================
برای مطالعه مطلب مرتبط
زاد و ولد(1)