مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب سنت، تجارت پرسود و پر ضرر!!
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن

عماریاسر هستم. از تاریخ 21 شهریور 1400 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 8 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
سنت، تجارت پرسود و پر ضرر!!

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ دوشنبه, 05 دی 01

به نام خدا

موضوع:  سنت، تجارت پرسود و پر ضرر!!

گاهی اوقات انسان کاری می کند و این کار او در روزگار ثبت می شود و نسل بعدکار او  را انجام می دهندکه ما این کار را سنت می نامیم.

گاهی یک سنت و روش نیکویی از انسان به جا می ماند و گاهی یک سنت زشت و قبیح ؛ حال آنچه در اینجا مطرح می باشد این است که نسل بعدی به سنتی عمل می کند، بنیانگذاران آن سنت در ثواب و عقاب ، در مدح و ذم عاملین به این سنت، شریک هستند به طور مثال: سنت کشف حجاب که یک سنت شرم آور و ناپسندی بود که رضا خان بعد از برگشت از سفر ترکیه، در ایران پایه گذاری کرد.

می توان گفت که در ایران هر کس بعد از کشف حجاب رضا خانی، به دنبال کشف حجاب و عفت زنان ایران است، گناهش هم به پای رضاخان نوشته می شود گر چه خود شخص هم گناه کار است و چوب کار خودش را می خورد.

و یا مثل امام (ره) که اسرائیل را یک رژیم متجاوزگر و کودک کش است، یک رژیم نامشروع دانست و او را به رسمیت نشناخت و دشمن بشریت دانست که در آن زمان اینگونه اظهار نظر کردن نسبت به اسرائیل یک ایمان راسخ و قوی را می طلبید.و این سنتِ #نه به اسرائیل را امام (ره) پایه گذاری کرد.

 تعبیر قرآن هم نسبت به کسانی که یک سنت بد را پایه گذاری کرده اند این است که هم بار گناه خود را به دوش می کشند و هم بار گناه کسانی که از آنها تبعیت کرده اند که باعث گمراهی عده ای شده اند .(1)

در حدیثی از امام باقر(ع) آمده است که فرمودند:(کسی که سنت عدلی ایجاد کند و از آن پیروی شود همانند پاداش کسانی را که به آن عمل می کنند خواهد داشت، بی آنکه از پاداش آنها کم شود و کسی که سنت ظلمی بنیان نهد و از آن پیروی شود همانند گناهان کسانی که به آن عمل می کنند خواهد داشت، بی آنکه چیزی از گناهان آنها کاسته شود.)(2)

 

1ـ ترجمۀ مضمونی آیه 25سوره نحل

2ـ تفسیر نمونه، ج11،ص


نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما