مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب سن ازدواج حضرت خدیجه سلام الله علیها
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن تولیدگر گرافیک

حضرتی هستم. از تاریخ 16 خرداد 1394 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولیدگر گرافیک تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 18 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
سن ازدواج حضرت خدیجه سلام الله علیها

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ یکشنبه, 30 مهر 02

این پرونده را با 6 اثر دیگر آن ببینید


"شايعه تاريخي"
متاسفانه يك مطلب اشتباه در طول تاريخ براي مسلمانان عنوان شده است  و حتي برخي كتابها و مقالات هم ندانسته آنرا رواج مي دهند.

   در تاریخ مشهور شده است که حضرت خدیجه، قبل از ازدواج با پیامبر اسلام (ص)، ازدواج كرده اند، و صاحب فرزنداني بنام :قاسم، عبدالله، زینب، ام کلثوم، فاطمه و رقیه   میباشند وخديجه كبري  15 یا 20 سال از پيامبر اكرم (ص) بزرگتر بوده است
     اما :
  اين خرافات توسط دشمنان و جهت كسر شأن مقام والاي حضرت خديجه كبري جعل شده است. و دلايل فراواني از منابع معتبر، جعلي بودن اين شايعات را اثبات مي كند. 

1-"علامه مجلسی" در جلد ششم بحارالانوار، "احمد بلاذري" و "ابوالقاسم کوفی" در کتاب خود و "سید مرتضی" در کتاب شافی و "ابوجعفر" در تلخیص، همگي گفته اند:
  پیغمبر  صلی الله علیه و آله و سلم با خدیجه ازدواج نمود، در حالی که خديجه كبري "دوشیزه" بود ، و رقیه و زینب دختران هاله، خواهر خدیجه هستند  و براي حضرت خدیجه، فرزندي جز "فاطمه" علیها السلام نيست.
2 -  خدیجه علیها السلام  68 سال قبل از هجرت بدنیا آمد . در نتيجه زمان ازدواج با پيامبر (ص) قطعا كمتر از 30 سال داشته است 
3 -  ابن عباس می گو ید:خدیجه در زمان ازدواج با رسول الله  صلّی الله علیه و آله و سلّم  و..."بیست و هشت" ساله بود و مهریه اش دوازده وقیه بود.
  (ابن عباس از صحابه بزرگ پيامبر (ص) و پسر عموي ايشان بوده و نزد بزرگان اهل تسنن معتبر و سخن او حجيت كامل دارد)


=================================

پی نوشت ها
[ علی محمد علی دفیل، خدیجه علیها السلام ترجمه دکتر فیروز حریرچی، تهران، سپهر، 1362 ، ص 11   - علی بن احمد کوفی، الاستغاثه، قم، مجمع احیاء الثقافه، ج 1، ص 70  ]

[بحارالانوار،ج 16 ،ص 3. ] 
 [طبقات ابن سعد 1/ 165 ]

 

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما