کتاب شریف مواعظ العددیه آمده است که پیامبر خدا (صلوات الله علیه و آله) فرمودند: شبی که مرا به معراج بردند، دیدم که بالای سر در بهشت سه جمله نوشته شده است:
1) "بسم الله الرّحمن الرّحيم، انا الله لا اِله الّا الله، سَبَقت رَحمَتی غَضَبی به نام خداوند بخشنده مهربان، منم الله که خدایی جز الله نمی باشد، رحمت من بر غضبم پیشی گرفته است." چقدر خدا مهربان است، کیست که رحمتش بر غضبش سبقت داشته باشد؟ 2)"اَلصَّدَقَةُ بِعَشَرَةٍ وَالْقَرْضُ بِثَمانيَةَ عَشَرَ وَ صِلةُ الرّحمِ بثَلاثين اگر کسی به مستحقی صدقه بدهد به او ده ثواب می دهند و اگر قرض بدهد هجده تا، حال اگر این قرض را به خویشان خود بدهد سی ثواب به او می دهند." شخصی از امام معصوم (ع) پرسید چرا ثواب قرض از ثواب صدقه بیشتر است؟ امام فرمودند: چون گاهی پیش می آید که شما به کسانی صدقه می دهید که مستحق واقعی نیستند، ولی کسی که قرض می خواهد حتما نیاز دارد.
3)"مَن عَرفَ قَدَری وَ ربوبيّتی فلا يَتَّهِمنی فِی الرّزق: کسی که قضا و قَدَر من و پروردگاری مرا بشناسد، مرا در رزق و روزی که به او داده ام متهم نمی کند." در حدیث آمده که شما مریض هستید و خداوند همانند طبیب است. وقتی دکتر به بالین مریض هایش می آید برای هر کدام تجویز متفاوتی دارد و بیمارها هم به دکتر اعتراض نمی کنند، چون می دانند دکتر صلاحشان را می داند. ولی ما نوعاً نسبت به خدا این گونه نیستیم.
در محضر مجتهدی ، ج 1 ، ص19