مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب شرایط اجابت دعا ( قسمت سوم )
امتیاز کاربران 5.0

تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر متن تولیدگر گرافیک

فریدونی هستم. از تاریخ 08 اسفند 1394 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر متن تولیدگر گرافیک تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 12 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
شرایط اجابت دعا ( قسمت سوم )

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ جمعه, 28 مهر 02


7. آن كه دعاکننده در رسیدن به خواسته اش عجله نکند واگر دعایش زود مستجاب نگردید، دست از دعا بر ندارد و ناامید از اجابت نگردد؛ بلكه در دعاى خود اصرار ورزد، تا خداى- عزّ و جلّ- دعاى او را مستجاب گرداند.

در كتاب كافى از ولید بن عقبه هجری روایت شده كه گفت: از حضرت باقر علیه السّلام شنیدم كه مى‏فرمود: به خدا سوگند! هیچ مومنی در حاجت و نیاز خود اصرار نورزیده مگر آن كه خداوند آن حاجت را براى او روا ساخته. (كافى، ج 2، ص 475)

نکته:چه بسا تاخیر اجابت دعا از آن جهت باشد که خداوند شنیدن دعا و گریه بنده مومن را به درگاهش دوست دارد .

در كتاب كافى از حضرت صادق علیه السّلام روایت شده كه فرمود: به درستى كه بنده (مؤمنى) خدا را مى‏خواند (و از او روا شدن حاجتى را مى‏خواهد) پس خداى- عزّ و جلّ- به دو فرشته (موكّل بر آن بنده) فرماید: من دعاى این بنده را مستجاب نمودم، ولى شمافعلا حاجتش را نگه دارید ( و فعلا اجابتش نکنید) زیرا من دوست دارم كه بشنوم صداى دعا و ناله او را.

برعکس گاهی بنده ‏اى خدا را مى‏خواند (و از وى چیزى مى‏خواهد) پس خداى متعال فرماید: شتاب كنید در روا ساختن حاجت این بنده؛ زیرا من خوش ندارم كه بشنوم صداى او را.( كافى، ج 2، ص 489)      

 8. آن كه به درگاه حضرت احدیّت تضرّع و لابه و زارى نموده، و خداى متعال را با دلى متوجه و محزون، و چشمى اشكبار بخواند، تا مورد لطف و مرحمت پروردگار قرار گیرد.

   ادْعُوا رَبَّكُمْ تَضَرُّعاً وَ خُفْیَةً (اعراف آیه 55)

   فَأَخَذْناهُمْ بِالْبَأْساءِ وَ الضَّرَّاءِ لَعَلَّهُمْ یَتَضَرَّعُونَ (انعام آیه 42)

در كتاب عدة الداعى روایت شده كه از جمله مواعظى كه خداوند به عیسى علیه السّلام فرمود: این است كه اى عیسى! بخوان مرا به مانند خواندن شخص محزون و اندوهناكى كه مشرف به غرق شدن‏ است و فریادرسى براى او نیست. (عدة الداعى، ص 97)

9. آن كه نسبت به مؤمنین و بندگان صالح و شایسته پروردگار، رءوف و مهربان باشد تا آن‏ها نیز همیشه او را به دعاى خیر یاد نموده و از خداوند متعال خواهان سعادت و خوشبختی او در دنیا و آخرت باشند.

در کتاب شریف كافى از حضرت نبىّ اكرم صلّى اللّه علیه و آله روایت شده كه فرمود: هیچ دعائى از نظر سرعت اجابت مانند دعائى كه شخص غائبى در حق برادر غائب خود مى‏كند، نیست.( كافى، ج 2، ص 510)

و در كتاب عدة الداعى روایت شده كه: خداى- عزّ و جلّ- وحى فرستاد به سوى موسى علیه السّلام (و فرمود) اى موسى! مرا بخوان با زبانى كه به آن زبان معصیت و نافرمانى مرا نكرده باشى.

موسى علیه السّلام عرض كرد: كجا براى من چنین زبانى باشد؟ خداى- عزّ و جلّ- فرمود: بخوان مرا به زبان غیر خودت.( عدة الداعى، ص 128)


======================================
برای مشاهده ی مطالب مرتبط:
 شرایط اجابت دعا (قسمت اول)
شرایط اجابت دعا (قسمت دوم)

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما