مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب لزوم صداقت و شجاعت در گفتن «نمی‌دانم»
امتیاز کاربران 5.0

تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر متن تولیدگر گرافیک

علوی زاده هستم. از تاریخ 26 آبان 1393 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر متن تولیدگر گرافیک توزیع گر سایت توزیع گر شبکه های اجتماعی توزیع گر پیام رسان تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 449 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
لزوم صداقت و شجاعت در گفتن «نمی‌دانم»

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ دوشنبه, 05 دی 01


صداقت و راست‌گویی در فطرت انسان نهادینه‌ شده و آدمی ذاتاً به آن متمایل است. لذا اگر مخاطب بفهمد که مبلغ صادق نیست از او بیزار و منزجر خواهد شد. لذا مبلغ اگر مطلبی را نمی‌داند باید صداقت داشته باشد و به‌جای بیراه رفتن و متوسل شدن به شرح و بیان مفصل یک مطلب دیگر، به‌راحتی بگوید: «نمی‌دانم» چون عیب عدم صداقت از «نمی‌دانم» گفتن بزرگ‌تر است و این اقرار و اعتراف به ندانستن نه‌تنها مبلغ را خوار و ذلیل نمی‌کند بلکه بر عزت و عظمت او نیز می‌افزاید.


امام صادق (علیه‏السلام) در این زمینه می‌فرماید: «هرگاه مردی از شما از چیزی که نمی‏داند پرسیده شود، باید بگوید: «نمی‏دانم» و نگوید: «خدا داناتر است» تا در دل پرسشگر شک بیندازد و هرگاه پرسش‌شونده گفت: «نمی‏دانم»، پرسشگر او را متهم نمی‏کند.»[1]

 


[1]. إذا سُئِلَ الرَّجُلُ مِنكُم عَمّا لا يَعلَمُ فَليَقُل: «لا أدري»، ولا يَقُل: «اللّهُ أعلَمُ»، فَيوقِعَ في قَلبِ صاحِبِهِ شَكًّا، وإذا قالَ المَسؤولُ: «لا أدري» فَلا يَتَّهِمُهُ السّائِل‏؛ علم و حکمت در قرآن و حدیث، ج‏2، ص: 489 حدیث 1362.

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما