مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب متعه سنت پیامبر خدا و حذف آن، بدعتی دیگر از سوی مخالفین
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن

اکرمی هستم. از تاریخ 11 آبان 1394 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 128 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
متعه سنت پیامبر خدا و حذف آن، بدعتی دیگر از سوی مخالفین

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ پنج‌شنبه, 25 آبان 02

بحث کردن با آدم‌های متعصّبی که اهل مطالعه نیستند و نه کتب و منابع علمای اهل سنّت را قبول دارند و نه کتب علمای شیعه را فایده نداره و اتلاف عمر است و شما را به خیر و ما را به سلامت دین شما برای خودتان و دین من برای خودم «لکم دینکم و لي دین». (کافرون/ آیه6). استدلال منطقی آوردن توهین به پیامبر عظیم الشأن اسلام نیست بلکه تعصّب بیجا و بدعت گذاری در دین است که توهین به آن بزرگوار و توهین به دین خدا محسوب میشه. یک روز با انکار ازدواج موقت و جایگزینی ازدواج مسیار و یک روز با انکار واقعۀ غدیر و یک روز با تحریم متعه حج و یک روز با تغییر دادن اذان و حذف حيّ علی خیر العمل و جایگزین کردن الصلاة خیرٌ من النوم» و یک روز با تجویز سه طلاق در یک مجلس، نماز تراویح، جلوگیری از عقد موقت، چهار تکبیر در نماز میّت و... .

به راستی می‌دانی چرا متفکّر و اسلام شناس قرن معاصر جناب آقای تیجانی، شیعه را اهل سنت واقعی معرّفی کرده؟ جوابش این است که شیعیان بیشتر از خود اهل سنّت، به سنّت پیامبر (صلّی الله علیه وآله) عمل می‌کنند. در کتاب «اهل سنت واقعی» ترجمه‌ای است از کتاب «الشیعة هم أهل السنّة» از آقای دکتر تیجانی که پس از تحقیق به مذهب تشیع مشرف گشته است، به دنبال اثبات این نکته است که در میان مسلمانان، فقط پیروان مذهب شیعه هستند که پیرو واقعی سنت پیامبرند نه اهل سنت که خود را به این نام نامیده‌اند!

بنابرین اونایی در دین محمد (ص) بدعت ایجاد میکنند دارند به آن حضرت توهین میکنند نه کسانی که واقعیتها را میگویند

آیه 24 سوره نساء هم ازدواج موقت را حلال دانسته و گفته اجرت و مهریه زنانی که صیغه و متعه میشوند را بپردازید و آیه دیگری نیامده که نسخش کرده باشه و این جناب عمر بوده که از پیش خودش بدعت گذاری کرده. هیچ کسی اجازه نداره قرآن را تحریف کنه و در آن بدعت ایجاد کنه. تعجب میکنم از کسانی که ادعا میکنند اینهمه قرآن میخوانند ولی یک کلمه تفسیر قرآن و معنای ق آن نمیخوانند تا قرآن را بهتر بفهمند.

صحیح بخاری از علمای طراز اول سنی در این باره میگوید:

صحیح بخاری در ج 6 ص 37 قسم التفسیر ذیل آیه 196 سوره بقره از عمران بن حصین نقل می‌کند که هنگامی که آیه متعه در کتاب خدا نازل شد ما همراه رسول خدا بودیم و بدان عمل می کردیم و از قرآن چیزی نازل نشد که آن را تحریم کند و پیامبر اکرم (ص) تا زنده بود از آن نهی نکرد... و بعد از پیامبر مردی (مراد خلیفه دوم است) به نظر و رأی شخص خود چیزی گفت.

قوشجی عالم بزرگ اهل سنت و بخاری راوی و معتمدترین راوی اهل سنت اعتراف می‌کنند که این تحریم مربوط به خلیفه دوم است نه پیامبر اکرم (ص) و وقتی چنین باشد قول خلیفه دوم در مقابل دستور خداوند و سنت پیامبر اکرم (ص) حجیت و ارزش تبعیت ندارد.(1)

مطابق آیه سوم سوره تحریم، پیامبر اسلام با زنی به نام "حره" ازدواج موقت داشتند. به تفسیر آیه سوم سوره تحریم مراجعه کنید.

 

برای مطالعۀ بیشتر به منابع زیر مراجعه کنید که عمدتاً از منابع اهل سنت است:

_1 صحيح بخاري در ج 6 ص 37 قسم التفسير ذيل آيه 196 سوره بقره از عمران بن حصين.

_ در شرح قوشجي بر تجريد العقايد، مبحث امامت ص 464 .

_ بخاری، محمد بن اسماعیل، الجامع المسند الصحیح المختصر من أمور رسول الله(ص) و سننه و أیامه(صحیح بخاری)، ج 3، ص 45، بیروت، دار طوق النجاة، چاپ اول، 1422ق.

_قسطلانی، أحمد بن محمد، إرشاد الساری لشرح صحیح البخاری، ج 3، ص 426، مصر، المطبعة الکبرى الأمیریة، چاپ هفتم، 1323ق.

_ «أول من جمع الناس فى صلاة الجنائز على أربع تکبیرات عمر»؛ أبو هلال عسکری، حسن بن عبد الله، الأوائل، ص 164، طنطا، دار البشیر، چاپ اول، 1408ق؛ جلال الدین سیوطی، عبد الرحمن بن أبی بکر، تاریخ الخلفاء، ص 110، مکتبة نزار مصطفى الباز، چاپ اول، 1425ق؛ أبو المحاسن بردی حنفی، یوسف بن تغری، مورد اللطافة فی من ولی السلطنة و الخلافة، ج 1، ص 50، قاهره، دار الکتب المصریة، بی‌تا.

 

کلیدواژه‌ها: رسول گرامی اسلام (ص). سنت. بدعت.

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما