مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب مخاطب حقیقی منبر کیست؟
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن

حیدری هستم. از تاریخ 08 آذر 1393 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 216 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
مخاطب حقیقی منبر کیست؟

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ دوشنبه, 05 دی 01

گر چه مبلغان ارجمند، سخنرانی خود را جهت ارشاد مردم آماده می کنند، اما باید از یاد نبرند که مخاطب اصلی منبر خود، خود هستند و بر این اساس باید خود را جزء مردم حساب کرده و در منبر خود، تا جایی که امکان دارد، از لفظ «ما» به جای «شما» استفاده کند.


خداوند در قرآن راجع به اولویت دادن فرد به هدایت خود پیش از دیگران می فرماید: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْليكُمْ ناراً؛ اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد، خود و كسان خود را از آتش نگه داريد.»[1]


در عالم می بینیم انسانی که می خواهد تجربه ای(حرفه ای، دانشی و...) را به دیگران تعلیم دهد، ابتدا باید خود، آن تجربه را بدست آورده باشد؛ وگرنه در انتقال آن مفاهیم به دیگران دچار مشکل خواهد شد. باید دانست که انتقال مفاهیم دینی، بمراتب از مفاهیم دیگر سخت تر است و باید علاوه بر الفاظ دینی، معنویت را نیز به مردم انتقال دهد و تا خود، معنویت نداشته باشد، طبعا انتطار بالایی از او نمی رود.


نکته قابل تامل: انتقال مفاهیم دینی، هم به معنویت فرد مبلغ بستگی دارد و هم به ظرفیت مردم و شرایط آنان. به عبارت دیگر، عدم تاثیرگذاری منبر را نباید تنها به گردن معنویت کمِ فرد مبلغ انداخت و از نقش مردم غافل شد. این نکته در زمان مولا علی(علیه السلام) نیز وجود داشت و با آنکه آن حضرت معصوم بودند، ولی سخن او در دل مردم تاثیری نداشت و برای جنگ با معاویه و دار و دسته او تعلل می کردند.[2]


--------------
پی نوشت ها:
1ــ تحریم/6
2ــ الغارات (ط - الحديثة) / ج‏2 / 476

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما