موجودیت استکبار
موجودیت و فلسفۀ وجودی و رمز وجود و پیدایش و هستی مستکبرین وابسته به این است که تا میتوانند سایر ملتها و کشورها را ضعیف نگه دارند و با تحریمها و اختلاف افکنیها و استفادۀ ابزاری از حقوق بشر و نگاه غیر اصالتی به دین و سوء استفاده از باورهای دینی و مذهبی مردم و عوامل دیگری آنها را به جان همدیگر بیندازند.
یک روز میان دو کرۀ شمالی و جنوبی اختلاف میاندازند و رزمایش برقرار میکنند و روز دیگر میان هند و پاکستان مداخله میکنند و روزی هم از آن سوی دنیا به خلیج فارس لشکر کشی میکنند به راستی با این کارها دنبال چه چیزی هستند و در منطقۀ ما دنبال چه هستند؟ در ونزوئلا و آمریکای لاتین چه چیزی میخواهند؟ از ایجاد تنش میان آسیا یا ایران و اروپا چه نفعی میبرند؟ آیا غیر از این است که با این کارها میخواهند با مشغول کردن کشورهای دیگر به خودشان آنها را از پیشرفت و آرامش دور بدارند تا از مستکبرین عقب بمانند و درگیر گرفتاریهای خودساختۀشان بشوند. کی ملتها و دولتها میخواهند متوجه بشوند که موجودیت و هستی بقاء مستکبرین و قلدران جهان در گرو تضعیف و نابودی سایر کشورها هستند تا بدین روش بتوانند جای پایی در آن ممالک پیدا کنند و بتوانند از نظر نظامی و امنیتی و اقتصادی بر آنها تسلط پیدا کنند و به دنبال فروش سلاحهای کشندۀ خود و زدن پول بیشتر به جیب هستند.
در این دریای پر تلاطم دنیای ظالمان باید ملتها و دولتهای دنیا هوشیار باشند و فریب این بازیها را نخورند و در جهت اتحاد بیشتر قدم بردارند تا جایی که روزی برسد که شاهد این باشیم که دو کُره با یکدیگر یک کرۀ واحد را تشکیل بدهند. پاکستان و هند اگر به یک کشور واحد تبدیل بشوند و باهم متحد بشوند آیا قویتر نخواهند شد و به نفع صلح و امنیت منطقه نخواهد بود؟ مگر نه این است که آلمان شرقی و غربی با یکدیگر متحد شدند و آلمان قدرتمند واحد را تاسیس کردند و دیوار برلین را فرو ریختند؟ سایر همسایگان قبیله گرایی و نژادپرستی را کنار بگذارند و به این موهبت الهی که توسط رسول گرامی اسلام عرضه شده و ملاک و برتری انسانها را در اخلاق و انسانیت عنوان نموده و رنگ و قوم و نژاد را عامل برتری نداسته روی بیاورند حقوق بشر واقعی و اصیل را در این اصول گوهربار اسلام ناب محمّدی جستجو کنند تا با ساختن دنیایی کامل و انسانی به کمال نهایی و عاقبت به خیری برسیم.
کلیدواژهها: استکبار جهانی. اختلاف. اتحاد. امنیت. پیشرفت.
برای مطالعۀ بیشتر در این زمینه به منابع زیر مراجعه نمایید:
قانون اساسی جمهوری اسالمی ایران ۰ .آقایی، سید داوود و رضابراتی)0323 ،)تأملی بر سیاست خارجی حقوق بشری آمریکا)با نگاهی به سیاست آمریکا در قبال ایران(، فصلنامه سیاست دانشگاه تهران، دوره0۲ ،شماره0 ،۰3-37 3 .بال، آلن ر. و ب. گای پیترز)0320 ،)سیاست و حکومت جدید، عبدالرحمن عالم، نشر قومس: تهران 0 .بیانات رهبری در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی امین، ۰1/1/0331 5 .بیانات رهبری در مراسم تحلیف دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اسالمی ایران، 0۰/5/0331 0335/0۲/7 در رهبری بیانات. 17 .روحانی، حسن)0331 ،)دوباره ایران؛ برنامه دولت دوازدهم 2 .سلطانی فر، محمد و شهناز هاشمی)032۰،)پوشش خبری، انتشارات سیمای شرق: تهران 3 .عالم، عبدالرحمن)0330 ،)بنیادهای علم سیاست، نشر نی: تهران0۲ .گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان 00 .مصاحبه مورخ 02/7/0337 با آقای حسن روحانی، ریاست محترم جمهوری اسالمی ایران 0۰ .نصرالهی، اکبر)0331 ،)راهنمای پوشش خبری، انتشارات خبرگزاری فارس: تهران 03 .نقیب زاده، احمد)033۰ ،)تاریخ دیپلماسی و روابط بین الملل از پیمان وستفالی تا امروز، نشر قومس: تهران 00 .هیوود، اندرو)0323 ،)مقدمه نظریه سیاسی، عبدالرحمن عالم، نشر قومس: تهران 05 .هیوود، اندرو)0323 ،)سیاست، عبدالرحمن عالم، نشر قومس: تهران 01 .ولیزاده، اکبر)033۲،)رهیافت ها و نظریه های کارایی تحریم در اقتصاد سیاسی بین المللی، فصلنامه سیاست دانشگاه تهران، دوره00 ،315-303 ،0شمار.
http://shabestan.ir/detail/News/708400
https://www.irinn.ir/fa/news/34443