مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب يك مزيت عالى‏
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن

محمدمهدی چگینی هستم. از تاریخ 23 مرداد 1395 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 8 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
يك مزيت عالى‏

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ پنج‌شنبه, 11 آبان 02

ايمان يگانه عاملى است كه مى‏تواند چنان روان آدمى را نيرومند سازد و دايره فعاليتش را گسترش دهد كه براى روبه‏ رو شدن با پيچيده ‏ترين و سخت‏ترين مشكلات آمادگى پيدا كند و هرگز دچار ضعف و زبونى نشود.

 مرد باايمان، مى‏داند كه سختى‏ ها هر قدر هم گران باشند، در برابر روح شكست‏ ناپذير او دوام نمى ‏آورند و عاقبت سپرى خواهند شد. داشتن نيروى تحمل دشوارى‏ها و مشكلات، مانع از ابتلاى انسان به برخى از بيمارى‏هاى روانى است؛ اين نيروى ايمان است كه به‏ طور قاطع، قدرت تحمل شخص را افزايش مى‏دهد، بدون اين‏كه به تعادل روانى ‏اش لطمه وارد آيد و ثبات در راه هدف را از دست بدهد؛ پيامبر اسلام (ص) اين خصوصيت را از مزاياى مردان خدا مى‏شمارد: «مثل المؤمن مثل سبيكة الذهب ان نفخت عليها احمرت و ان وزنت لم تنقص‏[1]؛ 

انسان باايمان، همچون شمش طلاست، اگر آن را در كانون آتش جاى دهند، رنگش چون آتش سرخ شود و چون آن را وزن كنند، كم‏ترين كاهشى در وزن آن روى نخواهد داد». على- عليه السلام- فرمود: «المؤمن نفسه اصلب من الصلد[2]؛

 روح شخص باايمان از سنگ خارا شكست‏ ناپذيرتر است». «مان» در اصول روان‏شناسى مى‏گويد: «وقتى كوشش ما در رسيدن به هدفى به مانعى برمى‏خورد كه گذشتن از آن، مشكل يا غير ممكن است، در ما ناكامى ايجاد مى‏شود. 

موانعى كه موجب ناكامى ما مى‏شوند، ممكن است اشياى خارجى، محيط، اشخاص ديگر، نقايص شخصى ما و يا ناتوانى ما، در حل تعارضات نفسانى باشد؛ درجه تحمل ناكامى در اشخاص متفاوت است. برخورد با حد معينى از ناكامى، ممكن است بعضى را از لحاظ روانى درهم شكند و حال آنكه ديگرى، همان ناكامى را آسان تحمل مى‏كند؛ كسانى كه تحمل ناكامى در آن‏ها كم است، ممكن است در برخورد با ناكامى، جهت سير خود را گم كنند و كارهايى كنند كه آنان را از هدف دورتر سازد»[3].

 [1] ( 1). نهج الفصاحه، ص 564.

 [2] ( 2). بحار الانوار، ج 15، ص 94.

 [3] ( 1). اصول روان‏شناسى، ص 148.

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما