مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب یاد خدا بودن در نماز
امتیاز کاربران 5

توزیع گر پیام رسان

محمد هستم. از تاریخ 24 آبان 1394 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های توزیع گر پیام رسان تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 1 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
یاد خدا بودن در نماز

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ جمعه, 28 مهر 02


روزی برای پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم دو شتر بزرگ آوردند. حضرت به اصحاب فرمود: آیا در میان شما کسی هست دو رکعت نماز بخواند که در آن هیچ گونه فکر دنیا به خود راه ندهد، تا یکی از این دو شتر را به او بدهم. سپس حضرت این فرمایش را چند بار تکرار فرمود، کسی از اصحاب پاسخ نداد. امیرالمؤمنین علیه‏ السلام به پا خواست و عرض کرد: یا رسول ‏الله! من می‏توانم آن دو رکعت نماز را بخوانم. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: بسیار خوب به جای آور! امیرالمؤمنین علیه‏السلام مشغول نماز شد، هنگامی که سلام نماز را داد جبرئیل نازل شد، عرض کرد: خداوند می‏فرماید یکی از شترها را به علی بده! رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: شرط من این بود که هنگام نماز اندیشه‏ ای از امور دنیا را به خود راه ندهد. علی در تشهد نشسته بود فکر کرد کدام یک از شترها را بگیرد. جبرئیل گفت: خداوند می‏فرماید: هدف علی این بود که کدام شتر چاقتر است تا او را بگیرد، بکشد و به فقرا بدهد، اندیشه‏ اش برای خدا بود، نه برای خودش بود و نه برای دنیا. آنگاه پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به خاطر تشکر از علی علیه ‏السلام‏ هر دو شتر را به او داد. خداوند نیز در ضمن آیه ‏ای از آن حضرت قدردانی نموده، فرمود: «ان فی ذلک لذکری لمن کان له قلب او القی السمع وهو شهید» [1] . سپس رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر کس دو رکعت نماز بخواند و در آن اندیشه ‏ای از امور دنیا به خود راه ندهد، خداوند از او خشنود شده و گناهانش را می‏آمرزد. [2] .

 پی نوشت ها: [1] سوره ق- آیه.37 حقا در این موضوع یادآوری است برای آن کس که دارای قلب هوشیار است یا گوش دل به کلام خدا سپرده و به حقانیتش توجه کامل دارد. [2] بحار: ج 36 ص_191 نقل از داستانهای بحارالأنوار، ج 4 ص41.

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما