شاید بیشترین سوالی که دوستان عزیز براشون مطرح شد این بود که این مطالب چقدر جنبه علمی داره.
آیا این مطالب(طول عمر، رفع فقر و...) رو علم توانسته ثابت کنه؟
من اعتقاد دارم علم کنونی شاید از بعضی جهات مثل بعضی دانش ها رشد چشمگیری کرده باشه اما هنوز به رشد علمی اسلام نرسیده.
برای روشن شدن جایگاه اسلام واقعی، پژوهشگران در زمینه های مختلف یا بعضا اعتقادی به اسلام ندارن یا اطلاعی در مورد این دین ندارند تا بخواهند به پژوهش بارویکرد دینی در مورد دستوراتش بپردازند تا ابعاد والای اسلام روشن شود.
تاثیر هورمون ها روی بدن انسان هنگام شادی و خوشحال بودن و احساس رضایت از افعالش که باعث افزایش امید و طول عمر خواهد شد میتوان به عنوان دلیلی علمی نام برد.
بله علم واقعی نزد اسلامی است که پیشوای آن امام علی علیه السلام میفرماید من به راه های آسمان بیشتر از راه های زمین آشنا هستم.
هنوز نمونه حمام شیخ بهایی که یک دانشمند مسلمان است ساخته نشده.
هنوز راز روشن ماندن شمع حمام ناشناخته مانده.
سالهای اخیر یک مخترع مشهدی پس از ۳۰۰ سال با شبیه سازی حمام شیخ بهایی احتمال دیگری مطرح کرد.
علیاصغر برهمند، رئیس انجمن مخترعان خراسان رضوی و طراح شبیه سازی حمام شیخ بهایی مدعی شد که منبع آب این گرمابه از طلا بوده و با توجه به این که طلا رساناترین فلز انتقال گرما است با حرارت کم انرژی زیادی تولید و آب منبع گرم میشده است.
در طرح شبیه سازی شده به علت دسترسی نداشتن به طلا از مس استفاده شده که در حمام منازل هم قابل استفاده است و موجب صرفه جویی ۳۰ درصدی در مصرف سوخت میشود.
این اثر پژوهشی که به تایید انجمن مخترعان خراسان رضوی رسیده موفق به کسب دو نشان طلای سوئیس در سال ۲۰۰۶ و مدال طلای مسکو ۲۰۰۷ شده است.
کپشن پست قبلی هم جالبه لطفا مطالعه فرمائید