مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب حقوق زن یا ابزار سیاسی؟!
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن تولیدگر سایر تولیدگر گرافیک

مختاری هستم. از تاریخ 28 اردیبهشت 1395 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولیدگر سایر تولیدگر گرافیک تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 219 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
حقوق زن یا ابزار سیاسی؟!

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ دوشنبه, 05 دی 01


جواب شبهه:

همه ی چیزایی که دشمنان اسلام، در قالب حق زن مطرح میکنن فقط یک سری حرفهای تکراری ای هست که با اونها یه روز کاندیدای مورد علاقه ی خودشون رو تبلیغ میکنن تا اون شخص رای بیاره و به غرب کلی امتیاز بده و یا اگه متوجه بشن که اون کاندیدای غرب زده، احتمال رای آوردن نداره، از همین ابزار استفاده می کنن تا انتخابات رو تحریم کنن و میزان مشارکت رو پایین بیارن...

و الا موضوعاتی مثل ارث و دیه از احکام اسلامی هستند که در بیش از بیست کشور اسلامی داره اجرا میشه. در کشور های دیگه هم همه جا حقوق مربوط به خودشون رو دارن و بر اساس تکالیفی که برای مرد و زن قرار میدن، حقوقی رو هم مشخص میکنن که هر کشوری با یک کشور دیگه وضعش فرق داره و قرار نیست که موضوعات حقوقی در کل دنیا شبیه به هم باشن.

خلاصه اینکه کسانی که دم از حقوق زن میزنن فقط دنبال اهداف سیاسی هستن و نه اینکه بخوان حقوق زن رو احیا کنن. 

در اسلام تمام مالی که زن به دست میاره چه از طریق اشتغال و چه از طریق ارث مال خودشه و به هیچ وجه بر او واجب نیست که این درآمد و یا مالش رو در خانه برای همسر و فرزندان و یا برای پدر و مادرش خرج کنه.

اما مرد دارای تکالیفی هست که از جمله ی اون تکالیف پرداخت هزینه های زن و فرزندان و همچنین پرداخت هزینه های پدر و مادر در صورتی که فقیر باشن، هست... 

برای همین هم در برابر این تکالیف خداوند یک حقوقی رو هم براش در نظر گرفت که دو برابر بودن ارث جزء اون محسوب میشه. ولی در نهایت از اونجایی که مرد نصف ارثش رو باید برای همسر خودش خرج کنه، و همسرش هم اگه از خانواده خودش ارثی بگیره کلا برای خودش خرج می کنه، میزان بهره مندی زن از این مال بیشتر از مرد میشه. 

در مورد دیه هم دیه به بازماندگان می‌رسه. و اگه مردی به قتل برسه، چون خانواده اش خرج آورشون رو از دست دادن دیه بیشتری می گیرن. و بیشتر بودن دیه هم باز به زن و فرزند میرسه.


حق طلاق هم از جمله مواردی هست که زن میتونه به عنوان حقوق ضمن عقد اون رو قید کنه. ولی دلیل اینکه حق طلاق با مرد هست اینه که اساسا این مرد هست که به دنبال زن می‌ره و اگه مردی زنی رو دوست نداشته باشه نمیشه به زور زن رو تو خونه مرد نگه داشت. ولی اگه زن بخواد برای مرد ناز کنه و یا کمی دلسرد بشه، مرد می‌تونه با خریدن ناز زن و محبت کردن بهش و همین ابراز اینکه چون دوستت دارم نمی خوام از دستت بدم و طلاقت نمیدم باعث میشه که زن هم به مرد متمایل بشه...

حق حضانت در واقع همون تکلیف نگه داری از فرزندان هست. بر خلاف غرب که تا پنجاه درصد زنها تک سرپرست هستن و مجبورن کارن کنن و بچشون رو بزرگ کنن، اسلام این تکلیف حضانت و نگه داری و پرداخت هزینه فرزندان رو به مردها سپرده. اون هم مال زمانیه که زن و مرد طلاق بگیرن از هم. و بالاخره یک نفر باید مسئول نگه داری از فرزندان باشه. 

اما با این وجود اگه مادر خودش بخواد می‌تونه بچه رو تا هفت سالگی پیش خودش نگه داره. بعد از اینکه بچه به سن بلوغ میرسه هم اختیار اینکه با مادر باشه یا با پدر با خودشه.... اما در همه ی این موارد پرداخت هزینه و خرج و مخارج فرزند با پدر هست و حق حضانت در واقع همین تکلیف پرداخت هزینه هست و نه چیزی فراتر از این.

و در پایان به انتخابات بپردازیم. انتخابات هم یک تکلیف هست و نه حق. درسته که اگه رای ندی کسی اینجا با شما کاری نداره ولی در آخرت به خاطر سکوت در برابر انتخاب حاکمان و یا انتخاب افراد بد و حمایت از حاکمان ناصالح پیش خدا مسئول خواهیم بود...

#انتخابات‌1400 #من_رای_میدهم 

#تولیدی_کامل 

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما