مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب شبهات وهابیت نسبت به شهادت حضرت زهرا(س)
امتیاز کاربران 5

تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر متن تولیدگر گرافیک

صالحی هستم. از تاریخ 29 شهریور 1394 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر فیلم و صوت تولیدگر متن تولیدگر گرافیک توزیع گر سایت تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 1831 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
شبهات وهابیت نسبت به شهادت حضرت زهرا(س)

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ چهارشنبه, 22 آذر 02

این پرونده را با 154 اثر دیگر آن ببینید

بسم الله الرحمن الرحیم

شبهات شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها

اول)

شبهه: در سالهای ابتدایی ظهور اسلام در شبهه جزیره عربستان ورودی خانه ها با حصیر و پارچه پوشانده میشد و اصلا درب چوبی مورد استفاده نبوده که بعد ادعا شود که در خانه حضرت زهرا را آتش زدند و آن اتفاقات افتاد

پاسخ:

قرآن کریم در سوره مبارکه نور اشاره میکند که شما اجازه دارید از غذای خانه کسانی که کلید منزل آنها را دارید بخورید...

حال اگر خانه های آن زمان به جای درب، پارچه و حصیر داشتند آیا کلید در آن معنا دارد؟

پاسخ دوم:

در جلد ششم کتاب صحیح مسلم در صفحه 105 آمده که پیامبر دستور داده بودند که شبها درها را ببندید.

پاسخ سوم:

همچنین در کتاب معتبر دیگر اهل سنت یعنی صحیح بخاری آمده است که: «راوي مي گويد سوال كردم كه: درِ خانه عايشه دو لنگه بوده يا يك لنگه؟ و از چه جنسی بود؟» پاسخ می‎گیرد که: «يك لنگه و از جنس چوب درخت ساج بوده است».

در اینجا دیگر تصریح شده که جنس درب خانه عایشه از چوب بوده. پس معلوم میشود که در آن موقع نیز درب چوبی وجود داشته

 

دوم)

چگونه امکان دارد حضرت علی (ع) که از غیور ترین مردان عرب است اجازه دهد همسرش در را باز کند. در صورتی که بین اعراب باز کرد در توسط زن امر ناپسندی بوده.

جواب:

اولا باز کردن درب توسط زنان حتی در حضور مرد عملی مخالف غیرت مردانه نبوده چنانکه در موارد متعددی داریم که پیامبر اکرم در خانه حضور داشتند و همسرشان درب را باز کرده که به عنوان مثال چند نمونه را ذکر میکنیم

ابن عساکر در جلد چهل و دوم کتاب تاریخ دمشق آورده که

پیامبر(ص) در خانه نشسته بود که در زدند و ایشان به ام سلمه گفتند: (یا ام السلمه قومي فافتحي له)؛ یعنی ( ای ام سلمه! برخیز و در را باز كن)

 همچنین در جلد اول کتاب احتجاج طبرسی در صفحه 292 آمده است که: روزی پیامبر(ص) در خانه نشسته بودند که حضرت علی(ع) در زدند و پيامبر(ص) به عايشه فرمود كه: (افتحي له الباب) یعنی:(در را براي او  باز كن).

همانطور که در این موارد ملاحظه کردید متوجه میشوید که باز کردن درب توسط زنان در حضور مردان عمل خلاف غیرت و خلاف عرفی نبوده و حتی در منزل پیامبر هم اتفاق می افتاده.

علاوه بر اینها حضرت زهرا اصلا در منزل را باز نکردند، ایشان فقط قصد داشتند با آنها صحبت کنند تا از کارشان منصرف شوند

 

سوم)

چرا در ماجرای هجوم به منزل حضرت زهرا، امیرالمومنین هیچ اقدامی نکردند؟

اولا اینکه گفته میشود حضرت علی (ع) هیچ کاری نکردند صحیح نیست. ایشان وقتی آن اتفاقات را دیدند یقه عمربن خطاب را گرفتند و با مشت به صورت و گردن او زدند اما بعد از چند لحظه او را رها کردند و درگیری را ادامه ندادند. این ادامه ندادن درگیری دو علت مهم داشت.

اولا پیامبر اعظم به امام علی (ع) وصیت کرده بودند که در این حادثه تلخ صبر کنند.

ثانیا: اگر امام علی دست به شمشیر میبردند در جامعه ی نوپای اسلامی اختلاف ایجاد میشد و دیری نمی انجامید که از پای در می آمد.

پس ایشان به خاطر حفظ نظام اسلامی و عمل به وصیت پیامبر در این حادثه خار را در چشم و استخوان را در حلقوم نگاه داشتند.

 

چهارم)

شبهه: حضرت زهرا به شهادت نرسیده اند بلکه با مرگ طبیعی از دنیا رفتند چرا که تا قبل از سال 1372 در تقویم ها در مورد از دنیا رفتن حضرت زهرا کلمه وفات نوشته شده بود و از آن به بعد تبدیل به شهادت شد

پاسخ: تقویم ها کتاب های معتبر تاریخی نیستند و امکان اشتباه در آن زیاد است پس با استدلال به حرف تقویم ها نمیتوان این ادعا را اثبات کردن علاوه بر اینها وفات به معنای کلی از دنیا رفتن است و شامل شهادت هم میشود. و همچنین ما در تاریخ منابع معتبری از اهل سنت و تشیع داریم که به شهادت حضرت زهرا و ماجراهایی که برای این بانوی بزرگوار افتاده اشاره کرده اند.

 

پنجم)

از آنجایی که شهادت حضرت زهرا از اتفاقات بزرگ و مهم بعد از رحلت پیامبر است این سوال پیش می آید که چرا تاریخ شهادت ایشان به صورت دقیق مشخص نیست و دو تاریخ مختلف برای شهادت ایشان نقل شده است.

پاسخ این سوال به منابع تاریخی و خط الرسم آن زمان بازمیگردد.

در اوایل اسلام بین اعراب رسم نبوده که هنگام نوشتن روی کلمات نقطه بگذارند. همین نقطه نگذاشتن باعث ایجاد تشابه شده که آیا حضرت زهرا (س) 75 روز بعد از رحلت پیامبر به شهادت رسیدند یا 95 روز بعد، چرا که 75 در زبان عربی میشود سبعین و 95 میشود تسعین و وقتی نقطه نداشته باشند کاملا شبیه هم هستند.

نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما