مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب ممنوعیت سوء استفاده از دین
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن

سلسبیل هستم. از تاریخ 24 تیر 1400 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 9 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
ممنوعیت سوء استفاده از دین

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 1 دانلود | ارسال شده در تاریخ دوشنبه, 05 دی 01

این پرونده را با 151 اثر دیگر آن ببینید

ممنوعیت سوء استفاده از دین

با توجه به آیات ابتدایی سوره برائت می توان چنین گفت که دین اسلام نسبت به مشرکین و دگر اندیشان برخورد دقیقی دارد. اگر مشرک بر عهد خود باقی نمانده باشد مورد بیزاری خدا و رسول قرار می گیرد. ولی مشرکانی هستند که بعد از شکستن عهد خود و قبول توبه شان وارد دین شده و حتی جزء برادران دینی مسلمان ها می شوند. و این از نهایت لطف خداوند متعال است.

حال اگر چنین شخصی تمرّد کرده و از دین خارج شود دیگر قضیه فرق می کند. این شخص نمی تواند از محبت خداوند سوءاستفاده کند و باید خود را برای مرگ در دنیا و عذاب ابدی در قیامت آماده کند. بنابراین در آیه 12، تیر خلاص را اینگونه به هدف می زند: « وَ إِنْ نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا في‏ دينِكُمْ فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَيْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ ». اینها عرب بودند. عربها به صورت عجیبی روی عهد خود می ماندند. اینها دوبار عهد شکستند. دیگر قابل اعتماد نیستند و دیگر فرصتی ندارند.

ملاحظه می کنیم که دین با دقت تمام علاوه بر اینکه تمام تلاش خود را میکند تا مشرک و شرک میل به توحید داشته باشد اما اگر شخص یا گروهی در صدد سوء استفاده از دین باشد و یا برای مسلمان ها احراز شود که دیگر این شخص قابل بازگشت به خداپرستی نیست باید جامعه از لوث وجود مشرک و شرک خالی شود.

 


نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما