مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب حضور در پس پرده ی غیبت
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن

رحیمی هستم. از تاریخ 01 آبان 1395 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 36 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
حضور در پس پرده ی غیبت

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ سه‌شنبه, 23 آبان 02

این پرونده را با 289 اثر دیگر آن ببینید

 


مصلحت خداوند بر این واقع شده که دوازدهمین حجّت الهی در پس پرده ی غیبت قرار گیرد و غیر او خود خدا کسی از اسرار و رموز آن آگاهی ندارد و عقل بشر قدرت این را ندارد که به اسرار آن پی ببرد. عبداللّه‌ بن‌ فضل‌ هاشمي‌ روايت‌ كرده‌ كه‌ از امام‌ صادق‌(عليه السّلام) شنيدم كه‌ مي‌فرمود: «همانا براي‌ «صاحب‌ الامر» غيبتي ‌تخلف ‌ناپذير است‌، به‌ طوري كه‌ اهل‌ باطل‌ در آن‌ ترديد مي‌كنند.
عرض‌ كردم‌: يابن‌ رسول‌ اللّه‌! چرا غيبت‌ مي‌كند؟
فرمود: به‌ علّتي‌ كه‌ به‌ ما اجازه‌ نداده‌اند ان را آشكار سازيم‌.
عرض‌ كردم‌: چه‌ حكمتي‌ در غيبت‌ اوست‌؟
فرمود: همان‌ حكمتي‌ كه‌ در غيبت‌ حجّت هاي‌ پيش‌ از او بوده‌ است‌. حكمت‌ غيبت‌ قائم‌ بعد از آمدن‌ خود او ظاهر مي‌شود،چنانكه‌ حكمت‌ سوراخ‌ كردن‌ كشتي‌ توسط‌ خضر(ع) و كشتن‌ آن‌ بچه‌ و تعمير ديوار، براي‌ حضرت‌ موسي(عليه السلام) ظاهر نگشت‌، مگرموقعي‌ كه‌ خواستند از هم‌ جدا شوند.» (1)
با توجه به این روایت می فهمیم که اسرار غیبت حضرت مهدی فقط برای خداوند آشکار است و غیر از ایشان _حتّی معصومین_ کسی به اسرار غیبت واقف نمی باشد. اما با این وجود می توان با توجه به برخی از روایات این را فهمید که آزمایش مردم یکی از فلسفه های غیبت حضرت مهدی سلام الله علیه می باشد.

رسول‌ اكرم‌(صلي الله عليه وآله) مي‌فرمايد: «ذاك‌ الّذي‌ يغيب‌ عن‌ شيعته‌ و اوْليائه‌ غيْبة‌ً، لا يثْبت‌ فيها علي‌ القوْل‌ بامامته‌ الاّ من‌ امْتحن‌اللّه‌ قلْبه‌ للاْيمان‌».(2)
او (امام‌ زمان‌ ـ عليه السلام ـ ) كسي‌ است‌ كه‌ از ياران‌ و شيعيانش‌ غايب‌ مي‌شود، غيبتي‌ كه‌ در آن‌ غيبت‌ كسي‌ در اعتقاد به‌ امامت‌ حضرت‌ ثابت‌ نمي‌ماند، مگر كسي‌ كه‌ خدا قلبش‌ را به‌ ايمان‌ آزموده‌ باشد.

.........................

[1]. بحارالانوار، ج 51، ص 366.

[2]. همان، ص 349 به نقل از غیبت شیخ طوسی و احتجاج و کمال الدین.

 


نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما