مرســـــــلون

بانک محتوای مذهبی مرسلون
MORSALUN.IR

خانه مطالب معنای الوتر الموتور در زيارت عاشورا...
امتیاز کاربران 5

تولیدگر متن تولیدگر سایر توزیع گر وبلاگ

عباسي هستم. از تاریخ 22 آبان 1393 کنشگری رو شروع کردم و همواره سعی کردم بهترین باشم. در این مسیر آموزش های لازم را پیگیری و از اساتید و مشاوران در تولید محتوا استفاده می کنم. من در نقش تولیدگر با قالب های تولیدگر متن تولیدگر سایر توزیع گر وبلاگ توزیع گر شبکه های اجتماعی تولید محتوا می کنم.
من در مرسلون تعداد 20 مطلب دارم که خوشحال میشم شما هم ذیل مطالبم نظر بنویسید و امتیاز بدید تا بتونم قوی تر کار کنم.


محیط انتشار
مخاطب
0 0
معنای الوتر الموتور در زيارت عاشورا...

با 0 نقد و بررسی | 0 نظر | 0 دانلود | ارسال شده در تاریخ دوشنبه, 05 دی 01

سوال: درباره عبارت "الوتر الموتور" در زيارت عاشورا نظرات گوناگوني بيان شده است لطفا نظر تحقيقي را در باب معني آن (به همراه توضيح بويژه از نظر ادبي) بيان فرمائيد

«وتر» در کاربردهای لغوی به معنای زیر به کار گرفته شده است: تنها، یگانه، خون، نقص، جنایت و کسی که نزدیکان او کشته شده و انتقام آنان گرفته نشده است[1]

 

بنابر معانی وتر، معانی زیر را برای وتر الموتور احتمال دادند:

1. کسی که خودش و نزدیکانش مورد جنایت قرار گرفتند.

 2. کشته ای که نزدیکانش را کشتند.

 3. تنهایی که نزدیکان او را کشتند.

 4. تنهایی که نزدیکان او کشته شدند و انتقام آنان گرفته نشده است.

 5. یگانه دوران خود در کمالات بشری[2]

 

آنچه‌ باعث‌ شده‌ که‌ ایشان‌را «والوتر الموتور» بگویند، نحوه‌ شهادت‌ و قیام‌ با برکت‌ حضرت‌ بود که‌ در آن‌ مقطع‌ ازتاریخ‌، آن‌ چنان‌ آثاری‌ از خود بر جای‌ گذاشت‌ که‌ اگر این‌ شهادت‌ واقع‌ نمی‌شد، امروزاثری‌ از اسلام‌ باقی‌ نمانده‌ بود واین‌، حضرت‌ سید الشهدا بود که‌ با شهادت‌ خود، فرزندان‌دلبند واصحاب‌ با وفایش‌، اسلام‌ را بیمه‌ نمود. لذا پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بقا ودوام‌ مکتب‌ حیات‌بخش‌ اسلام‌ واهداف‌ و برنامه‌ های‌ خود را در وجود مقدس‌ ابا عبدالله (سلام الله علیه) خلاصه‌ نموده‌،فرمود: «حسین‌ منی‌ وانا من‌ حسین».

---------------------- 

[1] طریحی، فخرالدین، مجمع البحرین، ج 3، ص 508؛ الجوهری، اسماعیل بن حماد، تاج اللغة و صحاح العربیة، ج 2، ص 842؛ الصحاح ، ج 2، ص 83؛ مجلسی، بحارالانوار، ج 101، ص 154، به نقل از همان.

[2] برای بررسی بیشتر هر یک از این احتمالات رجوع شود به کتاب بررسی و تحلیلی پیرامون زیارت عاشورا، ص 82 به بعد حیدری فر، مجید، کتاب مدرسه عشق، ص 137؛ تهرانی، ابوالفضل، پاسخ به پرسش های دانشجویی، مبحث قیام امام حسین، پرسش خون خدا، و کتاب شفاء الصدورص 162.


نظرات 0 نظر

شما هم نظری بدهید
پرونده های ویژه نقد و بررسی آثار شبکه تولیدگران
تمامی حقوق برای تیم مرسلون محفوظ است | 1400 - 2021 ارتباط با ما